Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, superfarmer02 napisał:

Jak w ofercie nie mają to pewnie już nie robią a juz widzę jak z zapałem będą robić jedna sztukę i ile to będzie kosztować... 

🤔🧐

Załatw od Mariusza wymiary to ci ulepię 

Co prawda nie będzie tanio, ale za to będzie jako tako 

Opublikowano
20 godzin temu, Karol6130 napisał:

Pytanie co by było jakby weszły do produkcji 

pytanie czemu polmot po przejęciu łursusa tego nie wprowadził do produkcji 

ale wiadomo że składacz nie tak łatwo mógłby stać się producentem

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

To nie takie hop siup jak przyczepy że jeb ośka, profil na oko prosto, spawy jako tako, farba opackane i do ludzi 

• Haha 2
Opublikowano
20 minut temu, bratrolnika napisał:

Darek, to może lepi zrobim jaką spółkę na potrzeby produkcji chwytaka dla Krzysia 🤔...ja dam swojego na wzór, Tomek potnie materiał, Ty pospawasz, Marek pomaluje, a na końcu ja...wezmę pieniądze🤗...no bo ten, kto zaczął, to musi skończyć😉

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Darek, to może lepi zrobim jaką spółkę na potrzeby produkcji chwytaka dla Krzysia 🤔...ja dam swojego na wzór, Tomek potnie materiał, Ty pospawasz, Marek pomaluje, a na końcu ja...wezmę pieniądze🤗...no bo ten, kto zaczął, to musi skończyć😉

O to to☝️

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, superfarmer02 napisał:

To nie takie hop siup jak przyczepy że jeb ośka, profil na oko prosto, spawy jako tako, farba opackane i do ludzi 

im co większe tym łatwiej kasiorke uzyskać. 

taras z mnóstwem detali 

panie co tak drogo 

garaż ze świetlikiem z suporeksa na klej pyknac i kawał blachi przykręcić na dachu dwuspadowym, uuu to musi kosztować, toż to kawał budynku 🤣

Opublikowano
19 minut temu, superfarmer02 napisał:

Bój się Boga 🙆 tak do Darka 🤦

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Qwazi napisał:

Bez większego wysiłku. I jeszcze tak umi🤭

IMG_20231128_161447_841.jpg

zębami koła przebić , też mi sztuczka 🤭

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Poszedłem do szpitala to chłopaki ostro dali jej w kość jak wróciłem pustego tura miała problem podnieść.

tak to jest jak nie ma gospodarza

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Może i nie będzie za dobrze wykonane, materiał byle jaki i za długo nie pochodzi ale za to będzię drogo 😬

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Może być. Przy tym cięciu Trochę złomu się przy okazji wywiezie.

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Jak w ofercie nie mają to pewnie już nie robią a juz widzę jak z zapałem będą robić jedna sztukę i ile to będzie kosztować... 

Przeczytałem aminotransformacje aluminiowa 

Mi nie pokażesz???!!🤔🧐

A niemam +48...

Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał:

zębami koła przebić , też mi sztuczka 🤭

Znajomy kiedyś tak szybko chciał pole pobronowac, że jak cofał to dwoma tylnymi kołami na odwrócone pola broń wjechał, wypieły mu się 

5 minut temu, 6465 napisał:

Może być. Przy tym cięciu Trochę złomu się przy okazji wywiezie.

Także @superfarmer02 na ten chwytak to będzie trzeba z 30m profila, i 25m rury 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał:

Ziemniaki i kapusta kwaszona  to kuchnia biedy.  Ale  lubię 🤣

cichaj, dzisiaj jeszcze do tego wątróbka z cebulą. 

bieda, oj bieda, a robić trzeba 🥺

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, HF86 napisał:

cichaj, dzisiaj jeszcze do tego wątróbka z cebulą. 

bieda, oj bieda, a robić trzeba 🥺

Ale wątróbka zdrowa 

Tabliczka czekolady dziecku znikła....🤔🤭🤦

Edytowane przez Baks00
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v