Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Teraz za brak przeglądu to bajkowe mandaty 🤪

A jak taki c-330 u mnie wyjeżdża tylko przed dom i za dom to po co mu przegląd ??? Jedyne jego zadania to sadzenie truskawek, sianie bobu i z 5-6 oprysków w bobie ;) Dłużej na drodze by był jadąc na ten przegląd niż przez kolejne 2 lata xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 minut temu, Belaruss820 napisał:

Kurła dopiero zobaczyłem a w belarusie przegląd się skończył...ponad miesiąc temu🙆‍♂️ trzeba będzie pokończyć roboty,umyć go i się kajtnac na przegląd...ehhh jakoś tak z głowy wyleciało 

U mnie w ursusie w czerwcu 🙆‍♂️ ni ma czasu 

Opublikowano
Leszy napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

@soltys48 weź no tu ustalenia poczyniaj

a ten coś ostatnio mało aktywny, jak nie w ogóle. 

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Monciak jak się patrzy...i nie po HF-ce

Dobre oko ;) 

zalgną i w rowie siedzi 🤭🤦

Łolek napisał:

Powoli do przodu 

16999682527253368182336583052043.jpg

jest błotnik będziesz miał gdzie piwo postawić 👍😛

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

No ten tego legancko panie Marku. 👍🏼

Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

jest błotnik będziesz miał gdzie piwo postawić 👍😛

Po to założony 

3 minuty temu, PRIMO napisał:

No ten tego legancko panie Marku. 👍🏼

A dziękuję pani Przemku 

Jeszcze małe przekładnie ogarnąć i zamontować i 🔥

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, slawek74 napisał:

do Piątnicy oddaje to się zna 😁🙋‍♂️

@Qwazi @Sylwekx25 @slawek74Tak właśnie jest. I byle czego nie chowam jakiś półmięsnych żeby było mało mleka. Tylko najlepsze sztuki. 

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

a ten coś ostatnio mało aktywny, jak nie w ogóle. 

Dobre oko ;) 

Odwyk se zrobił...

Ano nosiłem teczkę za Lukim, to żem się ciutkę nauczył, ale...gdzie mi tam do niego🤷...

20 minut temu, slawek74 napisał:

Myślisz, że się chowa przed kim🤔🤭...no ponoć ino czubek koguta...było widać😉...

24 minuty temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

Ło Panie wszystko ładnie pięknie luksusowo...tylko za usługi Pan za drogo chcesz🤷...

...nie wim ile, ale stanowczo za drogo😉🤭...

6 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Po jakich bykach te najlepsze sztuki i jaka wydajność? doradź kolegom to i my se takimi będziemy zapylać 🙃

Musiałeś🙆...ze dwa dni teraz będzie odpowiedź...szykował😱...

• Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, Łolek napisał:

Powoli do przodu 

O ten tego elegancko 👌. A tak na marginesie Marek doradź coś. Co zrobić jak krosta wyszła na błotniku to ja zeskrobać i maznąć czy lepiej zostawić?

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

fajnie się patrzy z góry, różnica wzniesień dochodzi do 70-80m

....no i od dołu rzekę mam. I z dołu wszystko do góry.Tam Ci nawet krzaczka nikt nie ukradnie 😄

Tereny stoków narciarskich Batorz, Chrzanów 

• Like 1
Opublikowano

z hf jest taki problem ze inbred wzrasta . za pare pokolen wiekszosc krow bedzie pochodzic od paru buhajowi mase in usa  i leon pardon luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

na rrazie nie pada ale wieje i cieplo jest..

Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

O ten tego elegancko 👌. A tak na marginesie Marek doradź coś. Co zrobić jak krosta wyszła na błotniku to ja zeskrobać i maznąć czy lepiej zostawić?

Tylko prywatnie udzielę ci porady,publicznie się wstydzę 

8 minut temu, jacus napisał:

z hf jest taki problem ze inbred wzrasta . za pare pokolen wiekszosc krow bedzie pochodzic od paru buhajowi mase in usa  i leon pardon luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

na rrazie nie pada ale wieje i cieplo jest..

On to najpierw musi wiedzieć co to inbred 

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

luki zawodowiec sam wroci do krzyzowek..

Nie wrócę za uja miałem kilka takich mieszańców jak @Qwazi Ale już je sprzedałem. 

Opublikowano
33 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Ciekawość. Bo mnie to sie wydaje, że to po byku somsiadowym co to uchował jeszcze po tatowej krowie bo to dobry gatunek był 🤭

To po Kargulowej mućce 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v