Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Darek Ty też nie tak dawno stawiałeś dom. Z jakiego materiału masz ściany? max, beton komórkowy czy może jeszcze co inszego?

Czy ja wiem czy tak nie dawno, w 2010 ściany były, czy tam w 2011 

Pustak max, czerwony

1 godzinę temu, jacus napisał:

27 pazdziernika 43 r o to mi chodzilo . prawie 25 lat nie zyje..samych chlopakow z tego rocznika bylo ich 5 a teraz 1-2 dzieci..

No mój z 25.10.1943, tyle że świętowanie na niedzielę przełożone 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

No to strong ekipa. Ładnie 

No. Jest właścicielem siłowni w której pracuje ojciec mojego chrześniaka 🙂

2 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie jest program modernizacja gospodarstw rolnych tylko ochrona wód przed azotanami

https://mdotacje.pl/dofinansowanie-do-wozu-asenizacyjnego-2023/

Tylko plany się dziś zmieniły,  najprawdopodobniej będzie inny używany  zakup 

Ale na priv możesz wysłać ,nie powiem nikomu 😜

O nie nie.

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Bawta się dobrze. Ja zmykam. Mam wyjazdową randkę🤗

Z własną żoną❤️...żeby nie było domysłów...

Oj Piotrze...teraz to nieładna ta reakcja😔...

Też wróciłem właśnie, ale na Chłopach byliśmy. 

Teraz trza iść spać, żeby rano do roboty wstać 🙋 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Też teraz wróciliśmy...

@jacus nie wiem, jakie Ty recenzje czytałeś, ale film, w moim odbiorze całkiem niezły...przeplata się historia z czasów poprzedniego ustroju z obecnym światem...zmusza widza do myślenia...nie ma czego żałować

@wojtal24 w obsadzie, obok Boczarskiej takie nazwiska jak Więckiewicz, Gajos, czy Barciak...rolę zagrane z charyzmą właściwą dla tych aktorów...jeśli chodzi o fabułę, to tematy mi znane ze świata realnego, więc dość szybko się zorientowałem kto jest kim, ale do końca oglądałem, bez odrobiny znudzenia...

@Aktywnyrolnik7245 nie musisz się z niczego tłumaczyć...jeśli zechcesz pisać na priv, możesz to robić wtedy, kiedy uznasz to za stosowne...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
6 godzin temu, gringo1984 napisał:
7 godzin temu, Agrest napisał:

Po 40stce- o k**wa jak mi się nie chce iść na górę🤣.

To już po 40 ciężko nawet po schodach chodzić? Mi za chwilę stuknie i choć mam bezbun jak maciora w 6-ym msc, to po rusztowaniach skacze jak wewiórka.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Żaden sąd

Jak nie zrozumiałeś żartu, to daj sobie spokój, nikt nie jest ciekawy Twoich rozterek miłosnych , przynajmniej mnie nie wciągaj w tą grę.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, pedro2 napisał:

Ale ciepeło 👍 wiaterek się zbiera, słoneczko przebija.

Chyba trzeba zaraz roztrzepać trawę i po południu zebrać. Bo jutro od 10 deszcz. Lepsza nie będzie 

Pierwszy czy drugi pokos ?? 🤭 

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Jak nie zrozumiałeś żartu, to daj sobie spokój, nikt nie jest ciekawy Twoich rozterek miłosnych , przynajmniej mnie nie wciągaj w tą grę.

Wiem że to żart.

Nikogo nie chce wciągać 🤷

9 godzin temu, Qwazi napisał:

Też teraz wróciliśmy...

@jacus nie wiem, jakie Ty recenzje czytałeś, ale film, w moim odbiorze całkiem niezły...przeplata się historia z czasów poprzedniego ustroju z obecnym światem...zmusza widza do myślenia...nie ma czego żałować

@wojtal24 w obsadzie, obok Boczarskiej takie nazwiska jak Więckiewicz, Gajos, czy Barciak...rolę zagrane z charyzmą właściwą dla tych aktorów...jeśli chodzi o fabułę, to tematy mi znane ze świata realnego, więc dość szybko się zorientowałem kto jest kim, ale do końca oglądałem, bez odrobiny znudzenia...

@Aktywnyrolnik7245 nie musisz się z niczego tłumaczyć...jeśli zechcesz pisać na priv, możesz to robić wtedy, kiedy uznasz to za stosowne...

dobrze , byś może mnie normalnie traktował

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Pierwszy czy drugi pokos ?? 🤭 

Pirszy, co tam dzielić, jedna robota i plon z całego roku zebrany 🤣 

Trochę 3, trochę 4 i 5 z torfów i 2ha zostało całkiem nie koszone trzeci.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v