Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

czym to kosza ?? przy bizonach tak bylo. pare kolb to szkoda kregoslupa..wola ukrasc z lanu..

Bizonami to już lata nie tną. Same nowe. Jak siałem poprzednie dwa sezony to z kawałka 15a po wyłuskaniu worek 30kg miałem. 

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Bawta się dobrze. Ja zmykam. Mam wyjazdową randkę🤗

Z własną żoną❤️...żeby nie było domysłów...

Oj Piotrze...teraz to nieładna ta reakcja😔...

łap chwilę👍

• Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No bo dla mnie to dziwne no ale ja lubię w chałupie siedzieć i w życiu bym z niej nie wylazł, zwłaszcza z kimś na jakąś kolację czy coś takiego.

Do kina się wybraliśmy...

Opublikowano
24 minuty temu, wojtal24 napisał:

a kiedy jest nabór? bo z tego co czytałem to dopiero jesień 2024r jeżeli mówisz o modernizacji

To nie jest program modernizacja gospodarstw rolnych tylko ochrona wód przed azotanami

https://mdotacje.pl/dofinansowanie-do-wozu-asenizacyjnego-2023/

Tylko plany się dziś zmieniły,  najprawdopodobniej będzie inny używany  zakup 

9 godzin temu, 6465 napisał:

Ok. W nagrodę wyśle ci zdjęcie nowego traktora pafnucego 🙂

Żartowałem. Nie mam upoważnienia 😁

U mnie jest o 8,10,12 i 16.

Ale na priv możesz wysłać ,nie powiem nikomu 😜

Opublikowano
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Co ciekawego grają?

Żona wybrała "Różyczka 2"...i sami chyba będziemy...na "Chłopów" dużo narodu, ale, jak zawsze, pójdziemy, kiedy pierwszy szal minie...

1698604666117673692651022643429.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

Czyli rozumiem że oboje przedstawicie swoje racje, a my jako sąd koleżeński rozsądzimy i wydamy werdykt.    :P

Żaden sąd 

8 godzin temu, Qwazi napisał:

Jeśli odczuwasz taką potrzebę, to pisz...

Moja żona sobie piecze chleb z białej kaszy...

Nie wiem czy dziś,bo nie mam siły 

Opublikowano
Qwazi napisał:

Co ciekawego grają?

Żona wybrała "Różyczka 2"...i sami chyba będziemy...na "Chłopów" dużo narodu, ale, jak zawsze, pójdziemy, kiedy pierwszy szal minie...

ta Różyczka 2 to jest 2 cześć tej Rożyczki co grał Więcławski ?

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To nie jest program modernizacja gospodarstw rolnych tylko ochrona wód przed azotanami

Uważaj na siebie lepiej 

https://www.facebook.com/100063533665321/posts/pfbid031m9SFrW8fUU79ijd63PewrBSzaqhKxprC8ibvm29d6wfsyEfcanRQ9CAgedMgBvQl/

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

czytaajac recenzje to sie nie dziwie ze bedzecie sami .. 

tylko zeby wtedy was nie zebralo na ten tego z- nudow ..

sam tak raz mialem . pusta sala ,z 10 minut i wchodza jakies 2 baby , jedna po chwili mowi ze nie bedzie tego ogladac i wyszla ale druga niestety zostala.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

24 minuty temu, wojtal24 napisał:

a kiedy jest nabór? bo z tego co czytałem to dopiero jesień 2024r jeżeli mówisz o modernizacji

9 godzin temu, 6465 napisał:

Ok. W nagrodę wyśle ci zdjęcie nowego traktora pafnucego 🙂

Żartowałem. Nie mam upoważnienia 😁

U mnie jest o 8,10,12 i 16.

dynamiczna sytuacja u Ciebie szybko się zmienia

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Nie wiem. Właśnie się wszechobecne reklamy zaczęły...

2 minuty temu, jacus napisał:

sam tak raz mialem . pusta sala ,z 10 minut i wchodza jakies 2 baby , jedna po chwili mowi ze nie bedzie tego ogladac i wyszla ale druga niestety zostala.

No nie...dobiło z 10 osób 🤷...same pary...

Opublikowano
gregor1284 napisał:

9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Uważaj na siebie lepiej 

https://www.facebook.com/100063533665321/posts/pfbid031m9SFrW8fUU79ijd63PewrBSzaqhKxprC8ibvm29d6wfsyEfcanRQ9CAgedMgBvQl/

Niektórzy to mają nasrane we łbach pod tym względem. Kiedyś gdzieś czytałem opis gospodarstwa jak to się chwalą w różnych gazetach czy tam reportażach, dwoje dziadów około 70-tki narzekali że już nic nie rozwijają bo siły nie te, syn jest pracuje za granicą chciałby przejąć ale im szkoda oddać bo im nikt darmo tego nie dał to i oni nie oddają

Opublikowano
Qwazi napisał:

2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Nie wiem. Właśnie się wszechobecne reklamy zaczęły...

2 minuty temu, jacus napisał:

No nie...dobiło z 10 osób 🤷...same pary...

nie to nie ciąg dalszy bo już przeczytałem w necie z Boczarska fajna aktorka

• Like 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

Co ciekawego grają?

tylko świnie siedzą w kinie. a szczepiony jesteś przeciw różyczce?

wojtal24 napisał:

Boczarska fajna aktorka

jakiś erotyk z nią teraz wszedł do kin, ale nie w Polsce. hell in heaven.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v