Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, Łolek napisał:

No w sumie racja 

@Azor07 dla żony też gratulacje 

Mylisz synów 

Panna miała podobne dylematy jak ty  i twoja a mój synek jak w wojsku czarne czarne białe białe nie ma że nie wiem i 3, 5 roku  poszło 

@6465ta od ziarna już nie tesciowa 🤷‍♂️

To ile ta dziewuszka miała lat ? Strzelam koło 20. A wy samce oba z synem UJ wie jakich deklaracji byście pewnie chcieli , to nie te czasy teraz młodzież się cieszy życiem 

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To ile ta dziewuszka miała lat ? Strzelam koło 20. A wy samce oba z synem UJ wie jakich deklaracji byście pewnie chcieli , to nie te czasy teraz młodzież się cieszy życiem 

Jak byś był bliżej to za te samce dostał byś w nos bo jak nie znasz sytuacji to się nie mądrzyj sam bierzesz się za wszystko jak jeż do jebania a innym przysrywasz 

• Like 6
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

to nie te czasy teraz młodzież się cieszy życiem 

I się budzi przed 40 z palcem w d*pie. A co szkodzi dzieciaki odchować i dalej jeszcze młodo z życia korzystać? 34 lata dwóch synów 11 i 9 lat z wyboru najlepsza decyzja jaką podjąłem wspólnie z żoną. 

• Like 5
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ze znajomym prowadzi wyścig, kto będzie miał więcej byśków na stanie.

ile ma?

Opublikowano
35 minut temu, Łolek napisał:

Mam syna kawaler lat 23do wzięcia 😉

Dopiero rozstał się z dziewczyną Ładna panna, brawo tata 

Dzięki . Żadnego jeszcze nie miała chłopaka ,nauka jej w głowie  

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

7 sztuk.

a to chyba od niedawna się ścigają...

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Jak byś był bliżej to za te samce dostał byś w nos bo jak nie znasz sytuacji to się nie mądrzyj sam bierzesz się za wszystko jak jeż do jebania a innym przysrywasz 

I to jest konkretna odpowiedź 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Najpierw sam mnie wciągasz w dyskusje a później "się przysrawam" tak się nie robi

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

a to chyba od niedawna się ścigają...

Wyścigi to już w zasadzie były, teraz już nasz wspólny znajomy odpuścił. Ma 4-5 i starczy. Na więcej pola braknie i by się zaebał przy sianie bo suszy moją metodą, z tą różnicą, że kosi i przewraca maszynowo i prasuje zetką.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

suszy moją metodą,

znaczy na tych stojakach?

Opublikowano
3 minuty temu, Azor07 napisał:

I prawidłowo👍 , tam pod tym adresem Marka to najważniejsze są szybkie deklaracje 😉

Opublikowano

Oczywiście. 2 pokosy tak. Trzeci kosi na zielono. Choć w zeszłym roku część trzeciego pokosu oddał na sianokiszonkę gościowi bo miał same cielaki - chowa wszystko w jednym wieku mniej więcej, jak sprzeda te 4 czy 5 to znów 4-5 małych kupuje. No i do tego buraków pastewnych co roku "stajanie" czyli pi razy oko 20a. Ostatni we wsi co tyle tego sieje.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Oczywiście. 2 pokosy tak

mata tam cierpliwość...

a tacy więksi też tak? chyba niemożliwe?

Pioter toi na morgę ile takich stojaków trzeba?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, lukasz20 napisał:

I się budzi przed 40 z palcem w d*pie. A co szkodzi dzieciaki odchować i dalej jeszcze młodo z życia korzystać? 34 lata dwóch synów 11 i 9 lat z wyboru najlepsza decyzja jaką podjąłem wspólnie z żoną. 

Niech sobie każdy robi jak uważa , nie wszyscy muszą mieć dzieci, rodzinę, fynda, kredyty , mercedesa , wczasy dwa razy do roku itd 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I prawidłowo👍 , tam pod tym adresem Marka to najważniejsze są szybkie deklaracje 😉

Lepsze szybkie i rzeczowe deklaracje niż być pi*dą jak ty Marcinku 😉

Edytowane przez TheraRolnik
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano

mata tam cierpliwość...

a tacy więksi też tak? chyba niemożliwe?

Takich, którzy mają więcej niż te 5-7 byczków to jak na lekarstwo. Dwóch co ma krowy w ilości większej niż 2 sztuki. Oni się na sianokiszonkę poprzerzucali i niektórzy na kiszonkę z kukurydzy. 

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Najpierw sam mnie wciągasz w dyskusje a później "się przysrawam" tak się nie robi

Ja cie w coś wciągam napisałem że się rozstał a ty mi o jakiś samcach 

Ja ci nie dopierdalam  jak  jęczałeś że się ze swoją nie mogłeś dogadać zawsze próbowałem doradzić , a teraz to mogę powiedzieć wal się 

• Thanks 1
Opublikowano
24 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Taa wyprzedać i zostanę z jednym chińskim case 😅

tureckim 

6 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

to nie te czasy teraz młodzież się cieszy życiem 

o to to , ta od której w robocie w zeszłym roku oczu oderwać nie mogłem też imprezuje i podobno z jednym starszym ode mnie co ze 2x tyle zarabia w związku była , 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Ja zaczął bym od pytania czy ma w ogóle łąki. Bo u nich to nie jest takie oczywiste. 

11 minut temu, Azor07 napisał:

Dodam jeszcze że chętni, prześlą zdjęcie, CV oraz swoje propozycje najpierw do @Azor07 po rozpatrzeniu i zaakceptowaniu ktoś się odezwie. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Ja zaczął bym od pytania czy ma w ogóle łąki.

no właśnie tak się zastanawiać zacząłem. no bo kiedyś nawet to sporo by tych stojaków po łąkach trzeba by wozić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v