Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
42 minuty temu, wojtal24 napisał:

było kupić pług na zabezpieczeniach i nie było by tego problemu

Ja potrzebowałem tanio kupić , a szwagier miał na kołku to zaspawał 🤷 bo mówi tylko wkurwiało 

35 minut temu, wojtal24 napisał:

słuchaj jak by wróciła i się byś ugiol to już po tobie był byś pod butem

To bym był ,lepsze to niż samotność

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

42 minuty temu, wojtal24 napisał:

było kupić pług na zabezpieczeniach i nie było by tego problemu

Ja potrzebowałem tanio kupić , a szwagier miał na kołku to zaspawał 🤷 bo mówi tylko wkurwiało 

35 minut temu, wojtal24 napisał:

słuchaj jak by wróciła i się byś ugiol to już po tobie był byś pod butem

To bym był ,lepsze to niż samotność

wchodzisz na lento.pl zakładka randki i znajomości czy jakos tak wybierasz swoje okolice Bełchatów i opcje Pani szuka pana i szukasz sobie laski a nie siedzisz tu na AF tu kobiety nie znajdziesz są jeszcze jakieś tindery badoo sympatię i inne takie tylko szukaj sobie już kobiety że wsi

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Co to to siedlisko u was? Co to za zarośnięte jakieś budynki? 

Siedlisko jak nazwa wskazuje, to miejsce osiedlenia. Tam zaś są całkiem niezłe budynki. Murowana stodoła, Budynek inwentarski, z  garażem, piwnica ziemna, i dom. Klasyczne gospodarstwo z naszego regionu, z dawnego sytemu. 

pola.jpg

Opublikowano

myślicie ze Zetor będzie chodził na Vervie ? zajeżdżam dziś na Orlen zatankować a tu na efekcie przyklejona kartka awaria dystrybutora i musiałem zalać Vervy

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/rolnictwo/pieniadze/doplaty-bezposrednie/niemcy-chca-zniesc-doplaty-bezposrednie-dla-rolnikow-od-kiedy-2493212 najlepiej niech swoim rolnikom najpierw zabiora

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

🤕 kurła dwa poszły&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005

IMG_20231002_163233_149.jpg

IMG_20231002_163350_212.jpg

a mówiłem bier wiraxa to tylko śruby będziesz zmieniać , jakbyś się zdecydował to w komplecie z unhz500 będzie taniej 

IMG_20230902_144443.jpg

Edytowane przez konteno
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

o siedmiu pisał...🤔🤪

Swojego będę miał ze 3-4, końskiego z 6-7, dopóki źródełko nie wyschnie na co się powoli zanosi.

w usługi pójdziesz 🤭

Opublikowano

@jacus Rybitwy ziemniaki 15zl za 15kg.W Łodzi 20mozna dostać gdzie Sieradz panuje.Kapuste po 0,60gr w worku sprzedają w Krakowie gdzie ja na miejscu mam 0,80-0,90gr bez worka.To jak to się ma do tego co pisałeś.

Opublikowano
54 minuty temu, jahooo napisał:

U mnie dziś 8 stopni i prawie bezchmurnie, oj, deszczyk z dzień by się przydał

Powiem tak patrząc na prognozy to odrobiny deszczu nie widać 

Niedobrze 

Opublikowano
9 godzin temu, Leszy napisał:

Siedlisko jak nazwa wskazuje, to miejsce osiedlenia. Tam zaś są całkiem niezłe budynki. Murowana stodoła, Budynek inwentarski, z  garażem, piwnica ziemna, i dom. Klasyczne gospodarstwo z naszego regionu, z dawnego sytemu. 

pola.jpg

Grzmot za duży i tych drzew do wycinania za dużo... Ja drzew nie lubię, chyba, że gdzieś na uboczu i tylko pożyteczne.

9 godzin temu, Leszy napisał:

Kombajn kupiłeś, to talerzówki nie kupisz??? 

Tym to ani nie zarobię u nikogo a i u mnie się za bardzo nie przyda. W przyszłym roku wracam do normalnych podorywek zamiast drapania kultywatorem.

58 minut temu, slawek74 napisał:

w usługi pójdziesz 🤭

To mi taniej wychodzi pożyczyć rozrzutnik a za usługę i tak połowę stawki kompleksowego wywozu zgarnąć.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

🙋‍♂️Siemanko 

Co tam, jak tam 

Spadam bo czasu nie ma 🙋‍♂️

Zacytuję Ci klasykiem:😁

Powoli bo się pozacierasz🤭

Opublikowano
47 minut temu, marcin19071980 napisał:

@jacus Rybitwy ziemniaki 15zl za 15kg.W Łodzi 20mozna dostać gdzie Sieradz panuje.Kapuste po 0,60gr w worku sprzedają w Krakowie gdzie ja na miejscu mam 0,80-0,90gr bez worka.To jak to się ma do tego co pisałeś.

I już po cenie?

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Wtedy za bardzo spalanie rośnie

A niech se rośnie... stać Cię... po za tym po co masz oszczędzać? Dla dzieci?

% na %....

Pafnucy12 napisał:

Jarosław będzie?

Strongman napisał:

Syna nie nazwę Piotr.

może Daniel 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v