Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minut temu, PRIMO napisał:

Oj pedro pedro. 🤦‍♂️

To czy siedzi z babą na kocią łapę czy na legalu to jest nieistotne. 

Najważniejsze że ma. 🤷‍♂️

No pewnie, że tak. Niech sobie żyje jak mu się podoba, aby im razem było dobrze i  dzieci zdrowe.  Ale powiedz szczerze, żyć bez ślubu i kogoś podszczypywać, że żonę mu trzeba znaleźć...? To tam coś nie zazębia się 😉

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

kolejny się znalazł 🙉

a gdzie rozwój, gdzie traktor pod każdą maszyną?

jeszcze może usług by się zachciało i dorabiać obcych ludzi zamiast nowe i swoje za wszelką cenę kupić 🥺

Rozwój się skończył, traktora pod każdą maszyna nie mam i nie zamierzam mieć. W zasadzie to ja już nic nie muszę. Teraz tylko łatwiej, prościej, wygodniej...🤷

4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

@jacenty Powinnes otworzyć gdzieś koło swojej stodoły taki mały ring specjalnie dla użytkowników forum.Walki mógł byś transmitować i dodatkowa kasa by płynęła z reklam.Na przykład jeden mógł by występować w spodenkach z napisem MOCZNIK a drugi z napisem CHWASTOX.Sedzia mógł by mieć koszulkę z reklamą paneli solarnych np 20PANELI 5,2KW TYLKO U NAS.Zamiast pisać tu głupoty to jeden drugiemu spuścił by wpier....i był by tu spokój.Ile to trzeba mieć czasu żeby tu całymi dniami przesiadywać.

Nie biję niepełnosprawnych, a szyderę ponownie rozumiem. Tyle tylko, że to nie było, z mojej strony, wyssane z palca, bo naprawdę tak robiłem🤷

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, marcin19071980 napisał:

@jacenty Powinnes otworzyć gdzieś koło swojej stodoły taki mały ring specjalnie dla użytkowników forum.Walki mógł byś transmitować i dodatkowa kasa by płynęła z reklam.Na przykład jeden mógł by występować w spodenkach z napisem MOCZNIK a drugi z napisem CHWASTOX.Sedzia mógł by mieć koszulkę z reklamą paneli solarnych.Zamiast pisać tu głupoty to jeden drugiemu spuścił by wpier....i był by tu spokój.Ile to trzeba mieć czasu żeby tu całymi dniami przesiadywać.

Może by  na parkingu przy jego uniwersytecie 

Opublikowano
47 minut temu, PRIMO napisał:

Oj pedro pedro. 🤦‍♂️

naprawde nieistotne ?? na poczatku gdy wszystko jest fajnie i sie uklada to jak najbardziej a gdy przyjda problemy??

na przyklad sasiad kupil dom na siebie-takze za jej pieniadze- on kawaler,ona rozwodka, wspolnych dzieci nie mieli, slub mogli wziac bez problemow, ale im sie nie chcialo. on umarl nagle i sprawa w sadzie o majatek z jego bracmi. ona i jej dzieci ktore tam lata mieszkaly musza teraz po sadach sie wluczyc...

23 minuty temu, Qwazi napisał:

14x0,31= 4,34

14x0.41= 5,74

5,2kW🤷🤔 wytłumacz, bo nie chwytam

na umowie 5,26 ,panele sma-niecale 2 lata.

w aplikacji to produkcje maja jeszcze wieksza-ale ja mam e -licznik i sprawdzam w tauronie realne dane.

20 minut temu, szymon09875 napisał:

Grzałka w aparaturze elektryczna?

aparatura dawno zniszczona-policja grzebala w innej sprawie i rodzinny biznes trzeba bylo zlikwidowac.

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał:

Rozwój się skończył, traktora pod każdą maszyna nie mam i nie zamierzam mieć. W zasadzie to ja już nic nie muszę. Teraz tylko łatwiej, prościej, wygodniej...🤷

Nie biję niepełnosprawnych, a szyderę ponownie rozumiem. Tyle tylko, że to nie było, z mojej strony, wyssane z palca, bo naprawdę tak robiłem🤷

To jest przykład.Wiem że Chwastox miał kiedyś rejestrację w ziemniakach.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, jacus napisał:

na umowie 5,26 ,panele sma-niecale 2 lata.

w aplikacji to produkcje maja jeszcze wieksza-ale ja mam e -licznik i sprawdzam w tauronie realne dane.

Nie wiem, nie znam się. Ale w przeliczaniu ułamek wychodzi że zbyt dużą ilością cyfr po przecinku. e-licznik to raczej ma każdy, kto ma fv. Sprawdzanie u dostawcy raczej nie jest miarodajne, a na pewno nie daje obrazu, ile faktycznie instalacja wyprodukowała 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

pinc-przeceniasz mnie,ale rzeczywscie najwieksze we wsi. a i w gminie duzo wiekszych nie ma

Tego... A córki to w jakim wieku masz? 

Może Synowi bym co rzekł...

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przyłącze się do pytania ,bo kuźwa tel ma miesiąc i już po ekranie 😐

@PRIMO ty chyba masz miałeś vikona 1601 ? Albo ktoś ma lub df ten model . Bo potrzebuje znać jej całkowitą wysokość ,tak do niedzieli najpóźniej 🙂

Trzeba było sobie nakleić szkło ochronne albo kupić specjalny pokrowiec 😁

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Łolek napisał:

Moje piesy lubią to 

IMG_20230511_120335.jpg

Mój też to samo dostaje, suchej karmy nie ruszy chodźby kilka dni nie jadł

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Przyłącze się do pytania ,bo kuźwa tel ma miesiąc i już po ekranie 😐

@PRIMO ty chyba masz miałeś vikona 1601 ? Albo ktoś ma lub df ten model . Bo potrzebuje znać jej całkowitą wysokość ,tak do niedzieli najpóźniej 🙂

Jeśli się nie mylę to to coś około 2,7m.

Opublikowano

Cześć wszystkim, nie mam czasu tutaj być na bieżąco ale potrzebuje rady to zapytam 🙂 .Chłopaki jaki kompresor polecacie ? taki, żeby był dobry do malowania i czyszczenia sprężonym powietrzem/ ropownicą ? Przeglądałem allegro ale w chooj jest tego i mam mętlik w głowie.

Opublikowano
28 minut temu, MonteChristo napisał:

Mój też to samo dostaje, suchej karmy nie ruszy chodźby kilka dni nie jadł

Moje jedzą wszystko nawet suchy chleb im smakuje, mleko karma mięsa aby dawaj 

1 godzinę temu, kizak napisał:

Jak z dzień ,dwa prześmiardną 

No  dwa dni w aucie powożę 🤭i będzie dobrze 

3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Cześć wszystkim, nie mam czasu tutaj być na bieżąco ale potrzebuje rady to zapytam 🙂 .Chłopaki jaki kompresor polecacie ? taki, żeby był dobry do malowania i czyszczenia sprężonym powietrzem/ ropownicą ? Przeglądałem allegro ale w chooj jest tego i mam mętlik w głowie.

Sylwek napewno nie market  jakiś profesjonalny 

Zadzwoń do tej firmy wszystko Ci powiedzą i doradzą 

Screenshot_20230511_132935_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Opublikowano
27 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Minimum 200l

Opublikowano

pizdzi ze sie pryskac nie da..wieczorkiem trzeba bedzie wyjechac.

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Może by  na parkingu przy jego uniwersytecie 

ale wy ,we wroclawiu to byscie sie zgubili..

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

te... kurna nieraz pisales ze syn z rodzina z warszawy przyjezdza ..

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Jakchcesz dobra to tylko na sprężarce /pompie włoskiej ... tanie chinczyki to plują olejem i do malowania nie da rady ...Ja mam taką 3 lata  i  mogę polecić ..To najtańsza z włoska pompa 

https://allegro.pl/oferta/airpress-sprezarka-kompresor-hk-600-90-pro-11151005551

chodzi w przecinarce plazmowej 80 hf bez problemu z zapasem .

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
5 godzin temu, gregor1284 napisał:

Najlepszym uczuciem na tej planecie jest czuć spokój duszy 

Zobacz jaki poldek z kierowcą po prawej stronie🤔

IMG_20230511_140117.jpg

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

Rysiek chiba ma 🙄

Opublikowano
soltys48 napisał:

22 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Agrest @soltys48 @szymon09875 teraz szybkie pytanko do was , w takie słońce teraz mogę jechać z tebu+strobi ? Bo chce zrobić T2/T3 w życie , czy czekać wieczora 🤔

Można 

16 minut temu, HF86 napisał:

ale agresja od rana 🙉

Musi u jednego żony ciocia z hameryki a u drugiego cza najpierw znaleźć..... 

2 minuty temu, 6465 napisał:

Tak tylko elektrozawory nie założone 😶. Korków niech nie wyrzuca to kiedy odbiorę.

A i światła nie podłączone.

On nic nie wyrzuci 

o swoje ,,żony,, się lepiej martw i nie wtykaj nosa gdzie nie powinieneś...

PRIMO napisał:

5 minut temu, pedro2 napisał:

Taki charakter 😎 co poradzić jak lubią się ze mną przekomarzać. Zobacz kto zaczął, ja tylko odpowiadam. chłop co z babą na kocią łapę dzieci ma wytyka, że żony nie mam 🤔 

Oj pedro pedro. 🤦‍♂️

on tyż ma ... raz lewą raz prawą 🤭🤦‍♂️😁

gregor1284 napisał:

43 minuty temu, Qwazi napisał:

Zbyniu, Mieciowi dzisiaj prawdopodobnie Merlin się nie uchyliła, to zaznaje i w nastroju jest...błogim...chyba, że to nie była Merlin (a jakaś np jej koleżanka), a nawet jeśli, to ....nastrój i tak (albo nawet tym bardziej) błogi...😉

W nocy pociupciałem chłopie. Nie znacie się na nastrojach społecznych, tylko Sławka upomniałem że błąd popełnił a wy jakieś historie już piszecie. Ale to akurat dobrze bo macie czym głowę zająć a i ja czas oczekiwania troche sobie umilę 

ty to jak ta krowa co dużo ryczy chachmęciażu....

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v