Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@Krzysztof81 u mnie  też. 

@gregor1284 co tam dziadu? A wracając  to pewnie  mieszkanie  w  Ostrołęce? U mnie  Mińsk Maz.to sypialnia stolicy  i za 41m biorę 2tys + oplaty

@Karol6130 po wczorajszych twoich wpisach utwierdziłeś mnie  że LLU  to stan umysłu.

@radekz200 nie dziaduj i kup renifera z sankami teraz a nie po obniżce poświątecznej. Co polmlek  wypłaty nie wysłał czy gr staniało?🤣

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

U was też yacenty spamuje skrzynkę jakimś gównem? Kasa się kończy czy co, zawala mi cały czas pamięć poczte jakimiś ankietami czy innym chujostwem.

Na aplikacji jest spokój

Opublikowano
14 minut temu, PAN88 napisał:

@gregor1284 co tam dziadu? A wracając  to pewnie  mieszkanie  w  Ostrołęce? U mnie  Mińsk Maz.to sypialnia stolicy  i za 41m biorę 2tys + oplaty

@Karol6130 po wczorajszych twoich wpisach utwierdziłeś mnie  że LLU  to stan umysłu.

@radekz200 nie dziadu i kup renifera z sankami teraz a nie po obniżce poświątecznej. Co polmlek  wypłaty nie wysłał czy gr staniało?🤣

A tam tematy nieruchomościowe zostawmy w spokoju, nie dla mnie szampan i kawiory. Ba no co robótka na jutro się szykuje, trzeba by się przebrać za Mikołaja znów

Opublikowano

Mieciu to u mnie pod choinką prawdopodobnie znajdziesz 3 cukierki...moje najmłodsze szczęście stwierdziło, że więcej dla Mikołaja nie zostawi, żeby nie był potem za gruby i zbyt ociężały...ale Ci jutro potwierdzę, jak choinka zostanie ubrana 😉

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

A tam tematy nieruchomościowe zostawmy w spokoju, nie dla mnie szampan i kawiory. Ba no co robótka na jutro się szykuje, trzeba by się przebrać za Mikołaja znów

Ty obeznany w temacie drewna. Weź no podpowiedz czym zaimpregnować drewniana ścianę i nie koniecznie olejem przepalonym olejem. Musi być bardziej eko.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

też miałem propozycję 😛

• Like 1
Opublikowano

Od lipca nie jem słodyczy. Ostatnio to nawet jabłka mi się zbyt słodkie zrobiły 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Mieciu to u mnie pod choinką prawdopodobnie znajdziesz 3 cukierki...moje najmłodsze szczęście stwierdziło, że więcej dla Mikołaja nie zostawi, żeby nie był potem za gruby i zbyt ociężały...ale Ci jutro potwierdzę, jak choinka zostanie ubrana 😉

Opublikowano
24 minuty temu, PAN88 napisał:

@radekz200 nie dziadu i kup renifera z sankami teraz a nie po obniżce poświątecznej. Co polmlek  wypłaty nie wysłał czy gr staniało?🤣

LLU jest nie do podrobienia

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Lasery lampeczki, a u spowiedzi byłeś do kościoła na pasterkę idziesz, z rodziną opłatkiem się podzielisz 🤔

Ludzie zajmują się gadżetami a nie tym co naprawdę istotne 

No to zdrowia i stu lat 

A które to te urodziny 

No. Masakra rekolekcje u nas od wczoraj i w kościele 40 osób. 10% tego co miejsc siedzących. 

Ale w sumie to też nie ma co się dziwić. Kiedyś pamiętam pełen kościół w rekolekcje, msza trwała półtorej godziny i się chciało słuchać, fajni księża przyjeżdżali. Dzisiaj takie to bezpłciowe na odwal. Jak zwykła msza w codzienny dzień. Kazanie z kartki. 

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Myślisz że ja życzę jej jak najlepiej tylko w tym jednym dniu w roku?

Ona:

-Kochanie, ja codziennie mówię ci, że cię kocham. A ty mi nigdy

On

-przecież mówiłem ci to 5 lat temu. Jak coś się zmieni to ci powiem. 

😉

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

też miałem propozycję 😛

Z Twoją posturą to nie wiem czy na renifera by cię ucharakteryzował😁

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Ty obeznany w temacie drewna. Weź no podpowiedz czym zaimpregnować drewniana ścianę i nie koniecznie olejem przepalonym olejem. Musi być bardziej eko.

Na dzień dobry zainwestuj w dobry bezbarwny grunt. Później już będzie tanio co byś kolwiek nie dał. I tu Ci przytoczę takie doświadczenie. Na 4.5m2 drewnianych drzwi poszło 2.5l farby "olejnej" na drugie takie drzwi wystarczyło zaś deko ponad litr bo był dany grunt 

17033293340548631187012391081638.jpg

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Od lipca nie jem słodyczy. Ostatnio to nawet jabłka mi się zbyt słodkie zrobiły 

Przekażę...ona chętnie Cię wyręczy 😉

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał:

Jak stodoła to nie ma co przepłacać- https://www.leroymerlin.pl/produkty/wykonczenie-wnetrz/srodki-do-drewna/impregnaty-do-drewna/impregnat-do-drewna-dekoracyjno-ochronny-10-l-dab-luxens-44886653.html?src=clk 

Daje radę, cena bardzo fajna i wydajność też spoko. Nie ma co przepłacać. A jakby Ci się chciało 2x opierdolić to już w ogóle lux.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pedro2 napisał:

No. Masakra rekolekcje u nas od wczoraj i w kościele 40 osób. 10% tego co miejsc siedzących. 

Ale w sumie to też nie ma co się dziwić. Kiedyś pamiętam pełen kościół w rekolekcje, msza trwała półtorej godziny i się chciało słuchać, fajni księża przyjeżdżali. Dzisiaj takie to bezpłciowe na odwal. Jak zwykła msza w codzienny dzień. Kazanie z kartki. 

Ona:

-Kochanie, ja codziennie mówię ci, że cię kocham. A ty mi nigdy

On

-przecież mówiłem ci to 5 lat temu. Jak coś się zmieni to ci powiem. 

😉

Trochę inaczej. "Mówiłem Ci przecież kiedyś i od tamtej pory nic się nie zmieniło 

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Przekażę...ona chętnie Cię wyręczy 😉

Niech jej to idzie na zdrowie 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

No kurna.... Karpia cza zabić, a on sie na mnie paczy....🥴 

Może by tak go uwolnić, a pangę jaką kupić....🤔

Większa moc życzeń w takim przekazie.

Podobno w ramach protestu kupują żywe karpie i wypuszczają je do morza 

Edytowane przez gregor1284
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

No kurna.... Karpia cza zabić, a on sie na mnie paczy....🥴 

Może by tak go uwolnić, a pangę jaką kupić....🤔

Większa moc życzeń w takim przekazie.

przywóz. 

dwa stawy mam, będziesz miał czyste sumienie, od sąsiadów też pozbieraj. 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Trochę inaczej. "Mówiłem Ci przecież kiedyś i od tamtej pory nic się nie zmieniło 

Niech jej to idzie na zdrowie 

Karp w słonej wodzie🤦

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

A niech sobie karp pozwiedza. Co mu żałować? 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v