Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, stempos1980 napisał:

Bo co pochodzę z Parafii Wilków  to jest ostatnią parafia decyzji Łowickiej i ksiądz sam się wygadał że są takie plany.

To ja jestem na drugim końcu diecezji😉...3km ode mnie już włocławska...

5 minut temu, slawek74 napisał:

chłopie on ma busa to i węgiel by zwiózł 😜

No ma...i to całkiem fajnego...ale zapchany ciągle 

IMG_20231003_165340_989.jpg

Opublikowano
50 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ty głupszy jesteś niż myślałem 🤔

E ale Sławka to Ty mnie nie obrażaj!

48 minut temu, Qwazi napisał:

Pewnie tak, ale skoro ma przyzwoitą pensję i dodatki, to czy mu się to należy 🤔...inna rzecz tam, gdzie organiści nie mają pensji🤷...

Zbyt dużo pieniędzy ma? Chętnie go poznam 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zbyt dużo pieniędzy ma? Chętnie go poznam

Nie słyszałam, żeby narzekał. Granie to jedno, firma drugie. Radzi sobie dzieciak i nie czeka na gotowe🤷...

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Powiedz czy któryś z mieszkańców zrobił coś charytatywnie dla sołtysa 🤔

Kiedys może tak ale jak sołtyska zaczęła się odwdzięczać "anonimowymi" donosami jak np. Obornik wożą to każdy ma ja w d. 

53 minuty temu, Qwazi napisał:

A nie słyszałem. Ale może by to głupie nie było 🤔

Seminarium już nie ma, i może dobrze, był dziś na mszy kleryk z 5 roku to wyglądał jak by wcale nie ogarniał, ministranci sobie lepiej od niego radzili 

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Nie słyszałam, żeby narzekał. Granie to jedno, firma drugie. Radzi sobie dzieciak i nie czeka na gotowe🤷...

Kobiete ma ?

Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pewnie za dużo robił w weekendy 🤔

Nie wtrącam się w takie rzeczy, bo nie taka moja rola...coś wiem, ale nie będę tu pisał o tym...

Co do weekendów, to ona ma ten sam zawód, więc jednakowo pracowali...

3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Mówi się miał pisze miau

Tak poważnie niech szuka z hektarami- jak ja

Hektarów, jak będzie chciał, to ma dość moich, ale jakoś powątpiewam, żeby go to kręciło...potrafi zrobić wszystko, ale to nie jego droga🤷...

Tomek @6465 poznał mojego syna...

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Tak się dziś zastanawiałem... i postanowiłem, że jak się już ożenię i przeprowadzę to razem z babką

Ty może tą babkę z jakim starym wdowcem z hektarami ożeń? 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Troszkę leży tych ośmiornic.

Można w piecu nie palić, wystarczy dziabać by ciepło było

20231126_123245.jpg

Opublikowano
20 godzin temu, Uziu92 napisał:

panią Sandrę z programu rolnik szuka żony widziałem dziś w markecie, niestety nie była z Arturem. Widać ludzie ją poznają, bo jak się wzrokiem złapaliśmy dłużej to się uśmiechnęła 😁

Paweł, uważaj tam żeby  nie złapała Cię na te włosy 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v