Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
53 minuty temu, Bananek napisał:

pchi, 7 godzin. o 11 już będę po pracy państwowej. a w przyszłym tygodniu tylko poniedziałek i wtorek do pracy a potem prawie tydzień wolnego.

fanfary. 🤣 przypomnij mi o naszym dealu w poniedziałek bo znów o Tobie zapomnę.

Przebijam tydzień urlopu mam

Opublikowano
Bananek napisał:

2 minuty temu, malaczarna napisał:

Przebijam, u mnie to nie urlop tylko dni wolne. 😉 

Tzn, że szkoła od wszystkich świętych do końca tygodnia nie pracuje🤔 brzuch Ci jeszcze większy od tego wolnego urośnie 🤭

Opublikowano
6465 napisał:

17 minut temu, malaczarna napisał:

Ja też. Od poniedziałku.

do wtorku

Michał88 napisał:

A ja pójdę do pracy, w końcu 800 stówek z 10 godzin to nie taki straszny ból d*py :P Uwielbiam pracę dorywczą :D

ja nie mówię, że będę leżał. ale jest mi na rękę te kilka dni wolnego

Opublikowano
20 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

No traktor inny.

Większy, młodszy, itd, itp ..

Pokazuj 

15 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko z ciekawości...

Co masz swojego i co Cię trzyma przy tatowych krowach 

Wszystko jest moje , krowy tyż

Opublikowano
Bananek napisał:

23 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

brzuch Ci jeszcze większy od tego wolnego urośnie 🤭

Nie no gdzie. Już przeszło 1500 kroków dziś zrobiłem. 🤣

IMG_20231027_092330.jpg

🙆‍♂️ czyich ,,kroków,, 🤦‍♂️

Aktywnyrolnik7245 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

podoiłeś 🤔

Już dawno o 7

dużo dały? mi samochód się spóźnił i musiałem czekać by ubrał bo by wierzchem poszło...

szymon09875 napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

to takie coś że nie u kogoś tylko w domu zapier...ją 🤭😁

No właśnie 🤣 prawdziwe wolne to mam tydzień w roku 🤷

to i tak dużo 🤭😁

Opublikowano
szymon09875 napisał:

7 minut temu, slawek74 napisał:

to takie coś że nie u kogoś tylko w domu zapier...ją 🤭😁

No właśnie 🤣 prawdziwe wolne to mam tydzień w roku 🤷

Ło to się wybyczysz 🙆 ja ostatnio miałem pół dnia i wieczór wolny jak byłem w lato na weselu a i tak człowiek myśli jak tam w domu, czy bydlaki dobrze ogarnięte 🙄

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v