Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Luki99 napisał:

Za tyle to nieopłacalne według mnie kupić drogo prasę a grosze za robotę brać 🙆‍♂️🤦‍♂️

od Krisa wielki po 33 z fakturą turla kiszonke. 

ale on maszyny kupuje by zarabiać ,a nie żeby w garażu pięknie stały. 

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

od Krisa wielki po 33 z fakturą turla kiszonke. 

ale on maszyny kupuje by zarabiać ,a nie żeby w garażu pięknie stały. 

To lepiej zapłacić 20 za usługę niż robić samemu polską prasą 🤔

Opublikowano
17 minut temu, Luki99 napisał:

To lepiej zapłacić 20 za usługę niż robić samemu polską prasą 🤔

jak sobie, toto tak. 

55 uturlal w dwie godziny. 

ja bym pewnie ze 20 wincyj misiów zrobił i calutki dzień modlitewny, aby tylko babineczka kronowka się nie rozpadła, a potem zimą rwij te długie trawy z bel, bo paszowozka toto u mnie nie będzie. 

Opublikowano

Jedna trawka kisnie, druga schnie, a ja siedzę na ganku z browarkiem i słucham jak młody gniewny oporowiec dopier**la świeży sprzęt, drąc przy tym ryja jakby mu prasa jaja w rotor złapała 😁 matko bosko🙆 najpierw przy prasowaniu zapychało mu się na rotorze aż smerf gasł, gaz opór i puszczał wałek 🤦 teraz owija samozaładorką i 5714 i nie chce mu podnosić. Toż tam szatan w tym człowieku siedzi 😁 traktor na pełnej pizdzie, a 100m dalej siedzę i słyszę jak kurwi jakby stał obok. Ach ta młodość.

• Haha 4
Opublikowano
6 minut temu, pedro2 napisał:

Jedna trawka kisnie, druga schnie, a ja siedzę na ganku z browarkiem i słucham jak młody gniewny oporowiec dopier**la świeży sprzęt, drąc przy tym ryja jakby mu prasa jaja w rotor złapała 😁 matko bosko🙆 najpierw przy prasowaniu zapychało mu się na rotorze aż smerf gasł, gaz opór i puszczał wałek 🤦 teraz owija samozaładorką i 5714 i nie chce mu podnosić. Toż tam szatan w tym człowieku siedzi 😁 traktor na pełnej pizdzie, a 100m dalej siedzę i słyszę jak kurwi jakby stał obok. Ach ta młodość.

Młody? Ja znam więcej takich starych choleryków. 

Opublikowano

CNC dla ubogich.Kur.....jak by się nic nie psuło to dzień był by stracony

IMG_20230527_184433_424.jpg

22 minuty temu, pedro2 napisał:

Tacy są najlepsi do posłuchania w spokojny sobotni wieczór.

Opublikowano
pedro2 napisał:

Musi tiktoki nagrywa #oporowocałodobowo 😋🤭🤣

Opublikowano
6 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Panowie ma ktoś z was ursusa zetora ciężkiej serii? W moim mam dorobione boczne odciągi belek tuza, sworzeń mocowania odciągu na wysokości mocowania belki do mostu, mocowanie na pochwie z grubego ceownika, wcześniej miałem śruby rzymskie, kosiarka urwała, dziś założyłem odciąg teleskopowy, odciąg wytrzymał ale urwało to całe mocowanie z cybantem na pochwie... To wszystko jest dorabiane, oryginalne C385/ 8011 chyba tych odciągów nie miały. Doradzi ktoś gdzie może być problem? A najlepiej jakieś zdjęcia jak macie to zrobione u siebie.

16852073353956505462653296177408.jpg

16852073924684734427259090423146.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Słaby rok będzie... 🙄

20230527_171943.jpg

Ile zostało w gnieździe - jedno czy dwa?

Opublikowano

Panowie ma ktoś z was ursusa zetora ciężkiej serii? W moim mam dorobione boczne odciągi belek tuza, sworzeń mocowania odciągu na wysokości mocowania belki do mostu, mocowanie na pochwie z grubego ceownika, wcześniej miałem śruby rzymskie, kosiarka urwała, dziś założyłem odciąg teleskopowy, odciąg wytrzymał ale urwało to całe mocowanie z cybantem na pochwie... To wszystko jest dorabiane, oryginalne C385/ 8011 chyba tych odciągów nie miały. Doradzi ktoś gdzie może być problem? A najlepiej jakieś zdjęcia jak macie to zrobione u siebie.

Ja u siebie wywaliłem odciągi i mam kliny

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

na strych wejść 

...no ... czekamy..

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

gdzie w kącie nasrane

tiaaaa, w kącie... 🤭

Opublikowano
Strongman napisał:

16852073353956505462653296177408.jpg

16852073924684734427259090423146.jpg

Dzięki bardzo 🙂

szymon09875 napisał:

Ja u siebie wywaliłem odciągi i mam kliny

W którym miejscu masz te kliny ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v