Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U Agaty jest drogo. Reklama i ekspozycja w sklepie kosztuje. Te same meble są w lokalnych sklepach meblowych  z tą różnicą, że kilkaset zł taniej.

Ostatnio jak kupowałem meble to przy kwocie 5000 zł u nas w miasteczku miałem ponad 500zł taniej. Oczywiście transport gratis

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

U Agaty jest drogo. Reklama i ekspozycja w sklepie kosztuje. Te same meble są w lokalnych sklepach meblowych  z tą różnicą, że kilkaset zł taniej.

Ostatnio jak kupowałem meble to przy kwocie 5000 zł u nas w miasteczku miałem ponad 500zł taniej. Oczywiście transport gratis

Na drobnostki czasami się coś trafi 🤦 poza tym w przypadku hokerow,wszyscy o jednym ch.... wiedzą 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
5 godzin temu, kizak napisał:

No bo ona ok .tylko dla publiki muszę ,bo mi konkrencja nie potrzebna .   A tak na poważnie  ,żona mówi te chlopy jeżdżą  ,swoich dziewczyn nie biorą z sobą    ,no iiiiiiiiii 

Ja swojej nie zabieram bo z nią jechać to jak z małym dzieckiem tylko nie beczy 🤣 a tak to ciągle daleko jeszcze i daleko jeszcze i czemu tak daleko 🤣 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja swojej nie zabieram bo z nią jechać to jak z małym dzieckiem tylko nie beczy 🤣 a tak to ciągle daleko jeszcze i daleko jeszcze i czemu tak daleko 🤣 

To niech ręce albo usta czymś 🤔😉zajmie 

Młode niby i ynteligentne a ciapowate ech 

Edytowane przez Łolek
  • Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
24 minuty temu, Bananek napisał:

Pamiętam jak mojego ojca tym tekstem rozśmieszyłeś.

No widzisz znaczy że nie kłamie i tak jest 😉

33 minuty temu, Łolek napisał:

To niech ręce albo usta czymś 🤔😉zajmie 

Młode niby i ynteligentne a ciapowate ech 

Oj wuja wuja 🙄

• Haha 1
Opublikowano

ale słaba pogoda dziś... . do południa deszcz, później słonko trochę się pokazało, ale chłodno i wiać zaczęło.. no i na dodatek znowu chmury sw wyszły...

Panie Kwasi, jak tam? Odpowiedział Pan na wszystkie pytania córeczki?

tylko proszę nie kłamać jak zada pytanie skąd się dzieci biorą....

niech wie .... jaka rolę bociany spełniają. ;)

Opublikowano

Bocianami i kapustą już jej się nie zbędzie. Ona wie skąd się dzieci biorą. Kilka dni temu żądała od mojej przyszłej synowej, żeby ta jej urodziła siostrę🤦...bo mama jest za stara🙆

A co do dzisiejszych pytań to...🙆🙆🙆. Teraz jest na dworze i jeden kalosz już w kałuży został. Nie zdążyłem zrobić zdjęcia bo miałem akcje ratunkową 🤷

Opublikowano

ech ta ...młodzież...

dobrze że więcej radości niz zmartwień dostarczają.. 👍

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Bocianami i kapustą już jej się nie zbędzie. Ona wie skąd się dzieci biorą. Kilka dni temu żądała od mojej przyszłej synowej, żeby ta jej urodziła siostrę🤦...bo mama jest za stara🙆

A co do dzisiejszych pytań to...🙆🙆🙆. Teraz jest na dworze i jeden kalosz już w kałuży został. Nie zdążyłem zrobić zdjęcia bo miałem akcje ratunkową 🤷

Skąd ja to znam🤔

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Powiem wam że dziś przy drugiej kawie wrzuciłem na olx bele sianokiszonki i już się sprzedały.

Towar  u nas deficytowy,sam poszukiwałem 

-,,Kiedy ja ,,spalę" te kolację? " 

-😁dzisiaj w nocy....🤔

IMG20230415190946.jpg

Opublikowano

Od nas taki jeden do c360 za***rdolil agregat bierny 2.7m z hydropakiem. 

Z samym agregatem przód podrywa , podnośnik cierpi , trochę mokrego i siedział . Na popis chcieli . Komin nieźle prostowała tyle dymu z rury to jeszcze nie wiedziałem. 

Opublikowano
2 minuty temu, lukasz20 napisał:

Masakrycznie mokro jest jak na razie a ciągle dopaduje.

Koło nowego wuja jechał znaczy koło mnie 😁

50 minut temu, 6465 napisał:

Powiem wam że dziś przy drugiej kawie wrzuciłem na olx bele sianokiszonki i już się sprzedały.

A ja chyba Raucha  

• Like 2
Opublikowano
Łolek napisał:

2 minuty temu, lukasz20 napisał:

Masakrycznie mokro jest jak na razie a ciągle dopaduje.

Koło nowego wuja jechał znaczy koło mnie 😁

50 minut temu, 6465 napisał:

A ja chyba Raucha  

a ja woprola sprzedał i może co jeszcze...

• Like 1
Opublikowano

Witam

Koleżanki i koledzy przyszedł czas żeby zakończyć przebywanie na agrofo. Czas który tutaj spędziłem był wspaniałym okresem. Osoby które poznałem były wyjątkowe pod każdym względem.  Przychodzi niestety taki czas,że trzeba zakończyć pewien etap w życiu  i właśnie przyszedł etap pożegnania z wami wszystkimi. Nie będzie mnie już na forum. 

Chcę wszystkim podziękować za miłe spędzony czas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v