Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

Sławkowi nie wchodziłeś w drogę? Może nasłał

Gdzie tam, myślisz że on taki gramotny... 

Cytując klasyka

Alem się dziś orobił 🙆

Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Gdzie tam, myślisz że on taki gramotny... 

Cytując klasyka

Alem się dziś orobił 🙆

Urobił! Oj Ciebie też muszę podszkolić.... widziem się w niedzielę na imprezie 

Opublikowano
30 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Mogem się podjąć ale najwcześniej w przyszłym tygodniu, grafik napięty jak plandeka na żuku, jak rzadko kiedy. 

Zapraszam,akurat moze bedzie juz sucho to sie nie bedziesz topił

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Słyszeliście jak ostatnio na małej parafi pod Białymstokiem ośmioletni  ministramt uratował księdza? Wyczuł mu guza na jądrach 

stare i mało śmieszne ale słyszałem że Ty masz dług wdzięczności u księdza po podobno zdiagnozował Ci w porę zwerzenie stulejki 😁😁😁😁😁😁

• Haha 2
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

A właśnie...w ramach edukacji Belarusa, możesz mu ten nawóz...rozsiać...razem z Piotrem 🤔. Zrobita pokaz...taka forma dydaktyczna🤗

Opublikowano
8 minut temu, wojtal24 napisał:

stare i mało śmieszne ale słyszałem że Ty masz dług wdzięczności u księdza po podobno zdiagnozował Ci w porę zwerzenie stulejki 😁😁😁😁😁😁

Schorzeń nie miałem penisowych ani żadnych innych więc nikt mnie nie musiał diagnozować. Córkę jak jakaś mas co mi do gustu przypadnie to podeślij dam jej z bliska obejrzeć penis. A poprawnie jeśli chodzi o jakieś zwężenie czy to drogi czy czegoś innego to napisałeś z błędem #teamslawek74 patrzę 

Opublikowano
33 minuty temu, szymon09875 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005Ale pizga... Ciuniki trochę myłem to zmarzłem jak pies... 

Apropo psa, o takie maleństwo od dziś gospodarstwa pilnuje 🤭

IMG-20230329-WA0010.jpeg

IMG-20230329-WA0010.jpeg

Bardzo sympatyczny psiorek...jak mój Harnaś🤗

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, wojtal24 napisał:

Schorzeń nie miałem penisowych ani żadnych innych więc nikt mnie nie musiał diagnozować. Córkę jak jakaś mas co mi do gustu przypadnie to podeślij dam jej z bliska obejrzeć penis. A poprawnie jeśli chodzi o jakieś zwężenie czy to drogi czy czegoś innego to napisałeś z błędem #teamslawek74 patrzę 

niech Ci Merlin ogląda 😆😆😆

córki nie mam

Opublikowano
22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Pani Aneto takich Sum to wstydziłbym się pani dawać. Była Pani z dokumentami już u Pana pafnucego?

yyy, w sprawie czego? bo dopiero przyszłem... zerkałem, ale mogłem czegoś nie zauważyć.

się przyjemna pogoda po południu zrobiła, to się kręciłem po za zasięgiem...

Opublikowano
Qwazi napisał:

16 minut temu, gregor1284 napisał:

A właśnie...w ramach edukacji Belarusa, możesz mu ten nawóz...rozsiać...razem z Piotrem 🤔. Zrobita pokaz...taka forma dydaktyczna🤗

a Rysiek niech ich nadzoruje 🤭

Opublikowano
39 minut temu, szymon09875 napisał:

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005Ale pizga... Ciuniki trochę myłem to zmarzłem jak pies... 

Apropo psa, o takie maleństwo od dziś gospodarstwa pilnuje 🤭

IMG-20230329-WA0010.jpeg

IMG-20230329-WA0010.jpeg

legancki....

wygląda na czystej rasy... mieszańca... takie najlepsze. 👍

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Zrobimy pokazy, zaprosze ludzi, moze jakis sponsor sie trafi. A dodatkowo dodam ze jest to przy drodze krajowej wiec zainteresowanie innych bedzie i bedą sie zatrzymywać i podziwiac. A po wszystkim zrobimy maly poczestunek w remizie

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

A po wszystkim zrobimy maly poczestunek w remizie

No i przekonał... 

Myślę, że w sobotę a najpóźniej w poniedziałek klatka zostanie zamieszkana i umieszczona na swoim miejscu, wtedy miejsce na inne stwory się zwolni. Potem będzie trochę wolnego bo patrząc w prognozy to sadzenie ziemniaków najwcześniej koło 15.04.

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, Strongman napisał:

Panie Hubercie jaki akumlator kupić takiego typu do wag aby co roku nie kupować nowego.

1680081772376656412243712646218.jpg

Nie istnieje taki. Chciałbym móc doradzić inaczej. 

5 godzin temu, Leszy napisał:

U nas też miedza musi być...... ¬¬

IMG_20230329_115433.jpg

Dostarczę więcej opon to se bandy zrobicie ;) 

3 minuty temu, jahooo napisał:

jak instalacja orginalna, to z akumulatora jest tylko stop i sygnał

Bez odpalonego silnika. Po odpaleniu zarówno stop jak i sygnał działają. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v