Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

IMG_20210331_140452.jpg

Dzięki 👍. Posiadałem w młodzieńczych czasach. Najpierw czerwoną, potem taką czarną💪, a potem ETZ251

11 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Już Ci mówię. 

Taką jak ja miałem , jak młody byłem...

Nie ma za co....

Dzięki. No to mamy cuś wspólnego. Tylko, że ja już daaaawnooo nie mam. O jakoś nie mam parcia żeby mieć.

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Nie mam pewności, czy czerwona nie była pierwsza seria , a potem weszły TS w wersji czarnej. Kolega na wsi miał taką czerwoną to miała tylko JAWA 350 chromowane emblematy

za 2 lata pojawiły się czarne TZ oblepione naklejkami fabrycznie, a z rok później także białe

Najbardziej mi się podobały te pierwsze, czerwone, białe też ładnie wyglądały, czarne tak sobie

i muszę przyznać , że czerwone miały trwalsze silniki, potem jakość wykonania spadła

Opublikowano
5 minut temu, debrzyna napisał:

Czerwone sa szybsze

jawer 4.jpg

Merlin na prawdę istnieje.

Kogo teraz chronisz, jak król Artur już wieki nie żyje?

Czy smoki wówczas na prawdę żyły?

😜😜😜👍

Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał:

O jakoś nie mam parcia żeby mieć.

Też tak myślałem...

No z tym mnie zawsze ciarki przechodziły jak jakiś ścigacz gdzieś śmignął...

Opublikowano
11 minut temu, jahooo napisał:

Nie mam pewności, czy czerwona nie była pierwsza seria , a potem weszły TS w wersji czarnej. Kolega na wsi miał taką czerwoną to miała tylko JAWA 350 chromowane emblematy

za 2 lata pojawiły się czarne TZ oblepione naklejkami fabrycznie, a z rok później także białe

Najbardziej mi się podobały te pierwsze, czerwone, białe też ładnie wyglądały, czarne tak sobie

i muszę przyznać , że czerwone miały trwalsze silniki, potem jakość wykonania spadła

Tak dokładnie było. Moja czarna była właśnie jakaś taka ...słabsza od czerwonej. Dlatego zmieniłem na ETZ. Ale ta to już nie ten motor. Lżejszy, może lepszy na samym przyspieszeniu, ale po nabraniu prędkości to już wolałem Jawę. Potem przesiadłem się na cztery koła i nie tęsknię. @Pafnucy12, ja nie mam tych ciarek. Nawet jak mnie chłopaki namówili na przejażdżkę takim, nawet fajnym BMW, to po kilkuset metrach zsiadłem. Syn zostawił motorower Junak 902, to go tylko odpalam od czasu do czasu i nawet nie wsiadłem. Jakoś mnie to bardzo nigdy nie kręciło. Chłopaki mieli, to też jezdziłem

Opublikowano
51 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Oszalał z ceną 😁😁😁🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️

Ano jeszcze niedawno za 1000 szło takie coś kupić a teraz to nie wiem czy w okolicy występuje coś takiego 

Opublikowano

Ja bardziej z epoki Merlina jak wiedźmina.

Przyznaję się , nigdy nie oglądałem wiedźmina. Postać kojarzę bo czasem u syna na kompie widzę jak gra

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Jaki jest twój typ urody ? Jakie kobiety ci się podobają 

Proporcjonalne. Ta ci wstawiłeś to jak jakaś rozciągnięta karlica. Gruba musiała być i schudnąć albo nie wiem, d*pa wielka a barki wąskie i cycków brak. Mam taką znajomą co schudła to podobna do tej tylko udziska jej zostały wielkie i d*pa a barki wąskie i cyrków też nie ma 🙄

2 minuty temu, Agrest napisał:

Ja bardziej z epoki Merlina jak wiedźmina.

Przyznaję się , nigdy nie oglądałem wiedźmina. Postać kojarzę bo czasem u syna na kompie widzę jak gra

Wiedzmina nie oglądałem a i tego drugiego też nie. Wolę jakiś polski starszy film niż te cuda wianki.

A propo filmów, gdzie teraz najlepiej filmy online oglądać?

• Like 1
Opublikowano

@DANDYS dziś chyba znowu Cię podlewa?

Na radarach Szczecin i Poznań trochę opadu dostają.

Oby do mnie te zapowiadane 10cm śniegu doszło to że spokojem się mrozy przesiedzi.

Opublikowano

Obejrzałem fragment tego filmu z tancerką.

Tu jest doskonały przykład jak odpowiedni strój może pobudzać lub zniechęcać. Ten mnie zniechęca.

Mi tancerka nie podoba się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v