Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

To niech kupi tańszego złoma i go doprowadzi do takiego stanu, życzę powodzenia i oszczędności.

Tańszy złom pięknie pomalowany odnowione  wszystko w kabinie , kupiłbyś  jak z salonu a tak na prawdę kupa złomu .

Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Patrząc na to ile cię wyszła twoja 40ka to jakby ten Zetor za 60 poszedł to by nie było tak źle :o

O której mówisz. Za tą pierwszą dałem śmieszne pieniądze ale koniec końców wyszło tyle że teraz jak by mi ktoś 30 dawał to bym się zastanowił. Ta ostatnia wyszła jeszcze na akceptowalnym poziomie. Za Zetora w takim stanie nie dał bym więcej niż 20-25 ale ceny są jak widać... 

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Nie nie!!!! Moja była była Renata 🤣🤣

Oj tam oj tam. 

Lata młodości byś se przypomniał. 🤭🤣😁

Opublikowano
20 minut temu, superfarmer02 napisał:

A to tylko Zetor jest w tym przedziale mocowym że trzeba 3 razy przepłacać? 

Zetor cenę już będzie miał zawsze, bo ich jest mało i z roku na rok mniej.

Opublikowano
6465 napisał:

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Potraktuj to jako lokatę.

A tak na poważnie to robić w polu mam czym. A teraz to już wkraczam w taki etap w życiu że czas myśleć o wyposażeniu dzieci. 

Tomek jeszcze masz małe dzieci to jeszcze dużo czasu

Opublikowano
2 minuty temu, wojtal24 napisał:

Tomek jeszcze masz małe dzieci to jeszcze dużo czasu

Michał. To że dzieci małe to prawda, ale ja stary i nie wiem ile jeszcze czasu pojadę na pełnych obrotach.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Tak sobie tłumacz...

No nie sobie tłumacz, bo tak jest od lat z Zetorem, jeszcze dwa lata temu było na olx 4-5 stron, co i tak mało w porównaniu do 60-tki, a teraz jest 2 strony.

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

No nie sobie tłumacz, bo tak jest od lat z Zetorem, jeszcze dwa lata temu było na olx 4-5 stron, co i tak mało w porównaniu do 60-tki, a teraz jest 2 strony.

Ale za to więcej jest ofert starszej serii a wcześniej było odwrotnie.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v