Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasne że by chcieli. Nie ukrywają tego. Marzy im się jedność na 100- lecie Komunistycznej Partii Chin.

Opublikowano
11 minut temu, dysydent napisał:

pod Linuksem Twoje posty widzę a nie widzę tylko niczego spod dzwonka jeśli co nowego np w tym temacie wrzucisz, nie masz dostępu do mojej skrzynki priv na af

na Windowsa sobie skrypt do ff napisałem że i na Twoje posty mi ze źródeł strony usuwało ale teraz za duży ruch syfu w necie i ja z Linuksa nadaję bo go lepiej znam  od strony bebechówi łatwiej się mi obronić a drugiego skryptu to mi się nie chce już pisać bo ten windowsowy tu mi nie wiem czemu nie działa
co możesz uznać za postęp (że mi się nie chce )

tyle w kwestiach technicznych a że nie reaguję na Twoje wpisy i stąd to ... nie uznałem żadnego za godny reakcji co nie jest...jest neutralne bo przecież większość wpisów innych tak tu wszyscy traktujemy

na ten wpis odpowiedziałem bo zwierał pytanie techniczne wprost do mnie które zobaczyłem
czyli możesz to uznać za prezent od Linuksa ;)

a i jeszcze nie wiem czy mogę Ci lajki stawiać co zaraz sprawdzę i tylko tak go zrozum jeśli mogę

Panie ale po co się tak boczyć , ja już nic do Pana nie mam , trzeba będzie to będe się bić za Ciebie 🤝

A po cholerę mi dostęp to Twojej skrzynki 🤔 ja nie jestem jakimś świrem 

Opublikowano
1 minutę temu, robert55555 napisał:

Chińczyków

to nacja azjatycka z mentalnością nam niezrozumiałą i trudno stosować analogie do postrzegania świata przez "kacapa" (czyt "człowiek ruski") do Azjaty i tam to nie wiem czy Amerykanie na Japończykjach nauczyli się jak z Nimi dyskutować aby uznawali argumenty czy nadal maja jakieś luki w badaniach
Anglicy i Francuzi lepiej tamtych rozumieją ale to wszystko zgłębiać oby nam nigdy nie przyszło bo tak jak jest i tamtym i nam odpowiada tak że po co psuć?

Opublikowano
4 minuty temu, robert55555 napisał:

Jasne że by chcieli. Nie ukrywają tego. Marzy im się jedność na 100- lecie Komunistycznej Partii Chin.

Mnie też - jaco Chińska Republika Demokratyczna im Czang Kaj Szeka

Opublikowano

ten - news o tych dwóch co poszli na Ukraińską Policję po paliwo to mi się wierzyć nie chce.

jahooo napisał:

A nie Dżaki Czana?

• Haha 1
Opublikowano

13 tyś za to że można żyć minutę  albo tydzień. No rewelacyjne wynagrodzenie zwłaszcza że raczej niewielu miesiąc przeżyje.. 

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Czołg jest potrzebny bo nabój jest tańszy od rakiety. 85 mm w obecnej technice może zrobić rozpiździaj ale na kumatej wieży. 120 mm jest tylko dlatego, żeby drugi można było z działa upalić. Żołnierze na nogach są bardzo mobilni acz powolni. Czołg jako mobilny punkt oporu - jak najbardziej.

Kto posyła czołgi do miasta bez zabezpieczenia .

Po drugie Ruskie nie chcą walczyć tak jak powinni .

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

13 tyś za to że można żyć minutę  albo tydzień. No rewelacyjne wynagrodzenie zwłaszcza że raczej niewielu miesiąc przeżyje.. 

Nie ma żadnego ryzyka.Statystyki mówią że  giną tylko ruscy 

Przed chwilą, galan99 napisał:

A jak powinni?

Opublikowano
cinek1808 napisał:

Prezydent Ukrainy płaci 13 tys zł miesięcznie za walki z bronią w ręku. 

No mówie - można zarobić. Kulę albo hajs 😁

marcin19071980 napisał:

Byle kogo nie chcą.

Opublikowano
galan99 napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Czołg jest potrzebny bo nabój jest tańszy od rakiety. 85 mm w obecnej technice może zrobić rozpiździaj ale na kumatej wieży. 120 mm jest tylko dlatego, żeby drugi można było z działa upalić. Żołnierze na nogach są bardzo mobilni acz powolni. Czołg jako mobilny punkt oporu - jak najbardziej.

Kto posyła czołgi do miasta bez zabezpieczenia .

A o tym pisałem?

galan99 napisał:

Powstanie Legia Cudzoziemska i Ruskim wp***dol spuszczą .

Jak położy dwa razy tyle to będzie to spory batalion.

No i tam odbędą się negocjacje co do zakresu obowiązków. Taki batalion będzie oczekiwał konkretnych zadań...

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, jahooo napisał:

Musiałby wiele zmienić w Chinach żeby to się stało. Nie tak szybko. Dla nich przede wszystkim gospodarka krajowa, uzależnianie innych krajów gospodarczo od siebie. 

Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał:

Przyznasz, że gdyby Rosja zaatakowała Polskę to na przykład Niemcy czy USA miały by problem bo musiały by w ramach NATO stanąć po naszej stronie. Co wybrać gaz z Rosji czy sojusz NATO ? Trudne pytanie czy łatwe ?

Podejrzewam że Niemcy mogli by mieć niejaki problem z akceptacją art,5

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Ursus932 napisał:

Panie ale po co się tak boczyć , ja już nic do Pana nie mam , trzeba będzie to będe się bić za Ciebie 🤝

A po cholerę mi dostęp to Twojej skrzynki 🤔 ja nie jestem jakimś świrem 

"pan" to "Ywa" na putina mówi tu jest anonimowe forum i my tu wszyscy równi a ja nie tylko "już" ale nigdy do Ciebie nic nie miałem aby Cię atakować lub pouczać i skoro piszesz "już" to równie dobrze "na razie"
zatem niech zostanie jak jest to nie ważne który za którego będzie walczył bo ważniejsze aby nie między sobą

masz coś do przekazania , czytam widzę a teraz własnie sprawdziłem że i oceniać lajkami mogę
zwróci coś moją uwagę co nie jest personalnie do mnie dowiesz się, jeśli na prawdę uznam za godne reakcji czy warte dyskusji choć ja na tym Linuksie już ... łoj chyba ze dwa miechy i skoro nic... to nie jakieś fochy tylko na prawdę nic u Ciebie na natrafiłem na wymagającego konieczną  reakcję a - jak zapewne większość już zauważyła - unikam wdawania się w personalne przepychanki i popisy "kto kogo bardziej zaorze" nie oczekuję by ktokolwiek się ze mną zgadzał ani nawet czytał.
wręcz jeśli wiem że nie do wszystkich adresuję np przydługie posty to ostrzegam na ich początku aby zbędnie nie nadużywać czasu Waszego bo teraz własnie starciłem nioeco swojego na tłumaczenie rzeczy oczywistych 

Postaraj się abym kolejny raz nie musiał napisac - a odczepże się ode mnie bo ja się Ciebie nie czepiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v