Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

To nie  śmieci  tylko  prawda   która  musi  być  cały  czas  nagłaśniana.

DPANt6ZXUAEwjpq.jpg

I co ci to da, ze będziesz nagłaśniał? Każdy logicznie myślący rozumie, ze wtedy były inne relacje i inne czasy. Nagłaśniaj lepiej że pis dalej kupuje ruski gaz ropę i węgiel i nagłaśniaj to.

Opublikowano (edytowane)

Ty @Denwer jesteś jednak trolem i kto wie czy nie ruskim. Wrzucasz tu te swoje śmieci jak Kaczyński do ruskich mówi bracia to ok. Ale jak Tusk to już nie ok,. Wrzucasz propagandę robioną przez durni dla durni.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Wrzucasz tu te swoje śmieci i

Prawda  w Oczy  kole     to  dobrze   :D  :D  :D  

FMhEKqvXEAE8yzQ?format=jpg&name=small

Opublikowano (edytowane)

Jaka prawda, że Kaczyński mówił do ruskich bracia? Do między innymi tych ruskich co teraz Ukraińców mordują. Mnie tylko śmieszy twoja podwójna moralność. Jak jeden mówi to ok jak drugi mówi to źle. Ośmieszaj się dalej.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Kaczyński mówił do ruskich bracia? Do między innymi tych ruskich co teraz Ukraińców mordują.

Wykonują  rozkazy  tego  z którym  klepał  się  po plecach  Tusk  Sikorski  i  cała  PO  mimo  tego  co  zrobił  w 2008  roku  w Gruzji.

Zwykli  Rosjanie  nie  są temu  winni.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Nie  na darmo  powstało  hasło   ,,Wyłącz  TVN  włącz  myślenie,,

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, many13 napisał:

Wybacz mu plisssssss.. na pewno się szczypnął bo ONY tak mają - to są uboczne skutki poszczepienne?

Jest rozemocjonowany, za dużo propagandy może?

A jak działało nato, rebelianci robia syf, władca ucieka poza miasto i masakra- usprawiedliwiona.... w imię dolara.

A ludzie żyja w nędzy, w obozach, państwo rozszarpywane między nienawistnymi odłamami bóg wie czego. 

A jak robia Rosjanie.....?  

Nie usprawiedliwiam nikogo lecz bezsensownym wpływom.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

nie ma to jak selfiaczek na gruzach...🤦‍♂️

Opublikowano
Ywa napisał:

34 minuty temu, many13 napisał:

Wybacz mu plisssssss.. na pewno się szczypnął bo ONY tak mają - to są uboczne skutki poszczepienne?

Jest rozemocjonowany, za dużo propagandy może?

A jak działało noto, rebelianci robia syf, władca ucieka poza miasto i masakra- usprawiedliwiona.... w imię dolara.

A jak robia Rosjanie.....?  

Robią dywersję, sieją terror, bombardują bloki bo trakektorie sterowanych pocisków na to wskazuja, ostrzeliwują przedszkola i np strzelają na ulicy do ludzi jak dziś. Niema zgrupowań jako cele dla pocisków cruise to działają przeciw ludności cywilnej... W imię idioty.

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Denwer napisał:

Wykonują  rozkazy  tego  z którym  klepał  się  po plecach  Tusk  Sikorski  i  cała  PO  mimo  tego  co  zrobił  w 2008  roku  w Gruzji.

Zwykli  Rosjanie  nie  są temu  winni.

Tak tak wykonywali rozkazy. Już kiedyś jedni na zachodzie naszych granic tak się tłumaczyli. Ty naprawdę jesteś taki głupi? Serio myślisz, ze wrzucając tu ten cały śmietnik kogoś przekonasz do tej dwulicowości. Że jak Kaczyński mówi bracia Rosjanie to ok jak inni wykonywali wobec Rosjan przyjazne gesty to już nie ok. Tyle razy ci powtarzam, że to propaganda robiona przez durni dla durni i to widać.

PS czego niby dokonał Morawiecki?

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Robią dywersję, sieją terror, bombardują bloki bo trakektorie sterowanych pocisków na to wskazuja, ostrzeliwują przedszkola i np strzelają na ulicy do ludzi jak dziś. Niema zgrupowań jako cele dla pocisków cruise to działają przeciw ludności cywilnej... W imię idioty.

Uwierz mi ludzie wola biedniej żyć, ale żyć rodzinnie niż w ten sposób biec po wolność na zachód. 

Uwierz mi, że nawet obojętne im pod czyja żyja władza- tak myślenie odmienia wojna i  głód na wschodzie.

Mężczyźni ze wschodu musieli wyjeżdzać na zachód po to, aby zapracować na mieszkanie i ściagnać bliskich; kobiety nie dały by radę, to oczywiste.

Powiem Ci teraz dopiero widzę, że demokracja socjalistyczna jest gówno warta, w imie czego Ci ludzie prości umieraj w tej chwili w rozszarpywanej Syrii?

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DTaras napisał:

Trzeba przyznać iż anonimowcy zrobili tym razem zarąbiastą robotę. No i niestety odsłonili się znacząco. Dać im hajsu niech działają dalej...

Przelali już sobie pewnie kilka zer z kont Władka albo innego dyktatora. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
2 minuty temu, Ywa napisał:

Uwierz mi ludzie wola biedniej żyć, ale żyć rodzinnie niż w ten sposób biec po wolność na zachód. 

Noooo w tym wypadku bieg na wschód najmądrzej by nie wyglądał. A jak szybko przechodzi się z marszu do biegu, kiedy "wschodnia wolność" zaczyna Cię gonić, to chyba mówić nie muszę.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

wlasnie ze nie wchodzi-uokik nalozyl setki milionow kar na firmy ktore obiecywaly 5g a nie daly-jak play mojej zonie- nadajnik nowy 1,3 km i nie dziala.

co, co? ja w temacie sieci komórkowych tylko od strony technologii ale takie coś to ....
jak działa oligarchia i co to jest oligarchia Tobie tłumaczyć nie muszę.
Jak nie znajdę jakie to firmy to zapytam ale może właśnie te kary to dobijanie odpowiedników takich Hodorkowskich?
też i tego nie muszę tłumaczyć akurat Tobie a innym nie zamierzam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v