Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patryk Jaki tez tak chciał jak pisał ustawę o mieniu po Żydach. Tylko jakoś po spotkaniu z zainteresowanymi przestało mu zależeć na zadowoleniu wszystkich.😂

Opublikowano
6465 napisał:

Przed chwilą, Ywa napisał:

Wolę być neutrazna od zachodu i wschodu i dogadać się z Putinem niż być exodusem dla poczynań nato.

Chciała byś żyć na Białorusi? Oni dogadują się z Putinem 😁

Na putina sposób...

Opublikowano

zdecydowanie za dużo; zwykli ludzie chca spokoju na świecie; gdyby nikt nie wtracał się w nie swoje podwórko,  świat by się naturalnie zmienił 

Opublikowano
Przed chwilą, Ywa napisał:

gdyby nikt nie wtracał się w nie swoje podwórko,  świat by się naturalnie zmienił 

No popatrz. A Papież polazł z buta do ambasadora Rosji zapytać o co kaman?😂

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

zdecydowanie za dużo; zwykli ludzie chca spokoju na świecie; gdyby nikt nie wtracał się w nie swoje podwórko,  świat by się naturalnie zmienił 

no widzisz. a ten putin j**any co narobił? a żeby zdechł w męczarniach.

Opublikowano
4 minuty temu, DTaras napisał:

Nie za dużo tego na raz 😆

No to sąsiad pewno zadowolooony...

i co jedziesz na front, bronić Ukrainy?

Opublikowano
4 minuty temu, Ywa napisał:

być Polka i mieć normalne stosunki z sasiadem

Też bym tak chciał. Być Polakiem żyć w spokojnym normalnym kraju,nie mieć jakich nadmuchanych politycznych konfliktów. 

Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Dobra zgodzę się ale teraz się pytam gdzie są nasze bochatyry?

Tam gdzie  cały  zachód  czyli  w D**ie.  Poprzebierały  się  w wojskowe  ubrania  i  pawianów  świrują tchórze 

FMZOTR0XMAUVsSD?format=jpg&name=small

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

no widzisz. a ten putin j**any co narobił? a żeby zdechł w męczarniach.

front czeka, potrzebuje takich butnych obrońców 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ywa napisał:

front czeka, potrzebuje takich butnych obrońców 

nie tylko. kobieta też im potrzebna.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
Ywa napisał:

i co jedziesz na front, bronić Ukrainy?

Przede wszystkim to nic Ci do tego a gdy przyjdzie pora to samo się wyjaśni. Ukraina co prawda zaprasza dla mnie jednak te czasy minęły.

Opublikowano
50 minut temu, hubertb napisał:

To na uj się z czołgami na zachód wybiera co ? Assad przy wsparciu między innymi Rosji bombardował własny kraj.

Bzdury - Prawda jest taka, że począwszy od 2011, dziesiątki tysięcy obcokrajowców – al.-kaidę i innych dżihadystów- wysłano do Syrii w celu obalenia Assada. Ameryka i jej sojusznicy – Arabia Saudyjska, Katar, Turcja i Jordan – pomagali w zakupie i transporcie broni dla „rebeliantów”. „Siły specjalne z Ameryki, Brytanii, Francji i Izraela też wydają miliardy dolarów na uzbrojenie i szkolenie terrorystów, inaczej „umiarkowanych rebeliantów”. To co ma miejsce w Syrii to nie wojna domowa – a wojna zastępcza.

274597463_357422876268236_40557309117342

Opublikowano
Ywa napisał:

A to może powiedz to swemu idolowi? Co?

mirro napisał:

Dziwne, że wszyscy żywi...

Opublikowano

Nigdy nie lubiłem Ukraińców. Ale to jak patrzę na tą ich determinację i wolę walki to kojarzy mi się to z opowieściami o Polakach w 39r. Chwała bohaterom!!!

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Ale to jak patrzę na tą ich determinację i wolę walki to kojarzy mi się to z opowieściami o Polakach w 39r

Z tego co mi wiadomo to oni się właśnie na tym uporze wzorują. 

@many13 Podrzucili im rebeliantów którzy domagali się ustąpienia dyktatora i wolnych wyborów? No niby po co? Liczne masakry, użycie broni chemicznej i przyjaźń z Władkiem. Jakoś mnie to jednak to inaczej wygląda niż opisujesz. 

Opublikowano (edytowane)

Z Ukrainy dochodzą doniesienia o zaciekłych walkach o lotnisko „Antonow” w Hostomlu, położonym niecałe 10 km od Kijowa. „20 śmigłowców Rosyjskiej Federacji Ka-52 i Mi-8 wylądowało na lotnisku w Hostomlu. 

Rosyjskie-smiglowce-prawdop.-w-rejonie-l

Edytowane przez many13
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Eternit możesz zdemontować sam. A blachę można pomalować.

Gdzieś czytałem że kara jest za samodzielne usuwanie ?

Panie tarasie no kupować blachę i jeszcze malować 🤔, to lepiej od razu dołoży do koloru takiego jak się chce 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertb napisał:

@many13 Podrzucili im rebeliantów którzy domagali się ustąpienia dyktatora i wolnych wyborów? No niby po co? Liczne masakry, użycie broni chemicznej i przyjaźń z Władkiem. Jakoś mnie to jednak to inaczej wygląda niż opisujesz. 

A z kim ma się przyjażnić jak nie z Władkiem. Czy masz na uwadze amerykańskich dżihadzistów i ich najemników? Wolne wybory były w 2014 roku -  uzyskał 73 % poparcia. Uprawnionych do głosowania było niecałe 16 mil. Syryjczyków, głos na Asada oddało 11 mil. )

.

Edytowane przez many13
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Gdzieś czytałem że kara jest za samodzielne usuwanie ?

Panie tarasie no kupować blachę i jeszcze malować 🤔, to lepiej od razu dołoży do koloru takiego jak się chce 

Nie ma żadnej kary. Musisz zgłosić zdjąć możesz sam. Ułożyć na palety za foliować. Przyjadą i zabiorą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v