Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dysydent napisał:

nie tak łatwo mnie zrazić

A mi się chyba udało :ph34r:

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

a to zależy która szajka te emerytury będzie naliczać

Eeeee tam jego nie ruszą. Postara się o status pokrzywdzonego i uprawnienia kombatanckie sami mu nadadzą.😂

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

O proszę jaki ładny wpis do CV.😂Z tego da się zrobić ładny kawałek tekstu w razie pisania wspomnień, albo wniosku o dodatek do emerytury,😂

Ze spiocha zrobili lidera walki ze stanem wojennym zasłużonego w obalaniu komuny, więc da się zostać też zbowidowcem pegasusa.

• Haha 1
Opublikowano

Ciekawe czy który z tych najbardziej zepsutych antypisiorków z AF nie był potraktowany pegazusem 🤭 to też wrogowie władzy 😛

Opublikowano
mirro napisał:

Z tego filmu wynika tylko jedno. Że byli tam w tym samym celu co ja w Syrii i Iraku. Do dziś się zastanawiam po ch*j tam byłem.

No jak? W Danaszku na uroopie nie byłeś?

Opublikowano
galan99 napisał:

Jestem Polakiem i się tego nie wstydzę swego pochodzenia i mowy Polskiej .

Ale w Żydowskiego syna malowanego jak Talib albo może hipis bo jednak szerzył tolerancję wierzysz. Założył był on koło wędkarskie i w zasadzie promował socjal ...

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

e no @DTaras najlepiej wierzyć w technologie ludzi z wyżyn świata ... dla naszego dobra i to za darmo  xD:D 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Kołodziejczak zwracał uwagę, że dotychczas myślano, że inwigilacja Pegasusem dotyczy między innymi "najwyżej postawionych polityków". - Tutaj zwykłego rolnika, chłopa, który działa w ruchu społecznym i tworzy go od zera, śledzono co najmniej kilka dni - zaznaczył. - Ręce opadają

Także ten tego @Ursus uważaj

Edytowane przez agromatik
  • Like 1
Opublikowano
29 minut temu, agromatik napisał:

Ze spiocha zrobili lidera walki ze stanem wojennym zasłużonego w obalaniu komuny

Ty to na poważnie czy dla jaj o tym Bolku?on obalał co najwyżej flaszki z sbekami ,także tyczy się to niejakiego Michnika Adama ,Grzyba Józefa.Czarzasty Włodek sprawę postawił jasno ,,myśmy się z wami k**wa dogadali"

Opublikowano

Kpij, kpij. Pierwszy samochód spalinowy był na gaz a elektryczny napęd startował od początku motoryzacji. Silnik Diesla miał też pracować na pył węglowy bo ważne było tanie paliwo. Ktoś wierzył w idee na ówczas niemożliwe i technologie doskonalił.

Opublikowano (edytowane)

A ja to pije do całokształtu , świat sie nie kończy 4 - kołach z silnikiem :) Gdyby zarobki szczegolnie w naszym kraju nadążały za postępem to nawet w miare by to wyglądało 

Bedzie to na co nam pozwolą , aby sie im interesy zgadzały , prosciutkie 

Powiem Ci że od poczatku  2020r , bardzo zredukowałem słowo niemożliwe i ten trend tez u ludzi wokól obserwuje 

Edytowane przez V12
Opublikowano

to sliski typ- udziela sie tu kiedys ale przestal-dyskusje ze mna do slodkich nie naleza 🤣......

ulman a twoi przodkowie to chyba byli wyprobowani towarzysze komunistyczni jesli dostali ziemie po ukraincach,czarnoziemy przy samej granicy, podejrzanego elementu by nie nagrodzili.. maja swoje teczki funkconariuszy czy agentow w ipn ??

romus wiesz czym rozni sie rp od prl -tu raczej trudno skazac kogos bez dowodow.. az ze czas i ogien dowody zatarl wiec na jakiej podstawie mieli ich skazac na wysokie kary ??dostali tyle i mozna bylo udowodnic czyli niewiele..

taka jest cena demokracji i panstwa prawa....

Opublikowano

Nie dośc że nie ma czołgów, helikopterów, marynarki czy nawet porządnych karabinków to nie potrafią nawet zorganizować sprzętu który można kupić w salonie w kazdym wiekszym mieście. Takie są wyniki  wstawania z kolan według PIS.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Jakich zbrodniarzy?

kto wydał rozkaz na wujku ? 

22 minuty temu, jacus napisał:

smiac sie czy plakac-facet co ledwo ma kontakt z rzeczywistoscia,mozg jak galareta.. ledwo mowi

https://www.onet.pl/sport/onetsport/andrzej-golota-dostal-wezwanie-do-wojska-w-polsce/s4n0wh4,d87b6cc4

tak było zawsze ale nigdy tak nie zrobili ciekawe czy mi motor podwędzą 

57 minut temu, Ulman napisał:

Nie dośc że nie ma czołgów, helikopterów, marynarki czy nawet porządnych karabinków to nie potrafią nawet zorganizować sprzętu który można kupić w salonie w kazdym wiekszym mieście. Takie są wyniki  wstawania z kolan według PIS.

ustawa ma tyle co ty lat media wprowadzają trochę dramaturgii i a łykasz to ...

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

Ty to na poważnie czy dla jaj o tym Bolku?on obalał co najwyżej flaszki z sbekami ,także tyczy się to niejakiego Michnika Adama ,Grzyba Józefa.Czarzasty Włodek sprawę postawił jasno ,,myśmy się z wami k**wa dogadali"

Dogadali się w Magdalence przy Okrągłym Stolcu zorganizowanym  przez purpurasów - i tam ostatecznie nas Polaków sprzedali.

51342652_406560723485957_3573369870663811072_n.jpg

Opublikowano
37 minut temu, Roman176 napisał:

kto wydał rozkaz na wujku ? 

ustawa ma tyle co ty lat media wprowadzają trochę dramaturgii i a łykasz to ...

No kto?

Za rządów PIS działa komunistyczna ustawa i na jej podstawie rozsyłają pisma bo Misiewicze , Macierewicze i Błaszczaki rozpieprzyli armię na tyle ze nawet samochodów nie maja? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v