Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to zaplanowane od dawna i to przez stwórcę. Jak się urodził to juz miał to zaplanowane.😂 Czyli żadne proroctwo.

Darcie łacha jak to mamy w zwyczaju.🤣

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Albo na zawał w burdelu.🤣

A pod co podciągnąć ten zawał?

Kłopoty zdrowotne czy ekonomiczne?😜

Opublikowano
21 minut temu, mirro napisał:

W zasadzie to na wojnę wybrał sie Maciarewicz. Mógł wybrać milczenie, ale wybrał hańbę. 🤣 Ale też chce ud***ć nadawcę, nie autorów. Czyli wybrał trochę inny kontekst. Ale i tak się przeliczył. Przyjdzie pora to, to ambasador USA przyniesie odpowiednie pismo i znowu mu każą wleźć do szafy.🤣

Pisowcy nic się nie uczą Już raz się brali za tvn Mosbaher publicznie wyprostowała Morawieckiego w trymiga. Myślę, że pismo w tym przypadku nie będzie potrzebne. Wystarczy jak wtedy publiczna połajanka przez media.

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał:

"Tatiana A. miała w swoich działaniach powoływać się nie tylko na swojego partnera Grzegorza Tobiszowskiego, ale także na innych ważnych polityków PiS."

Przepraszam, to ta Pani sypiała nie tylko z Panem Tobiszowskim ale też z innymi politykami PiS? Tak pytam w kwestii rozwoju śledztwa.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Od zawsze polityka z seksem związana.

Czyli brak podstaw.

Opublikowano

a ja tak myślę i jednak życzę pisowi 3ciej kadencji. 

ja mam taki charakter, że im gorzej, tym dla mnie lepiej, także tym się nie martwię. 

już nawet chiba jarkowi na wygranej nie zależy. 

Tuskowi też nie za bardzo. 

tu tylko gra aby jeden, albo drugi trzymał władze i papiery. 

tu się zacznie prawdziwa jatka jak wygra ktokolwiek z poza układu. 

Opublikowano

raczej współczuję opozycji wygranej, pewnie zastaną polske z takimi długami że w życiu tego nie spłacimy 😅 może lepiej żeby PiS wygrał? zobaczymy czy wyjdą z tego gówna dalej rozdając kase

Opublikowano

to niech pokażą się w 3ciej rundzie.

może i elektorat przejrzy na oczy. 

kto cwany ten i tak sobie poradzi. 

socjalisci niech się przekonają że pieniądze z dodruku to tylko papierki. 

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Oni wyznają zasadę. "po nas choćby potop". 

To znaczy kto tzw,,oni'' bo jedynie kto przejmował się długiem to był w kolejności Gierek,Jaruzelski,Balcerowicz z lat przełomu 89-91

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v