Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, lemik napisał:

Dobranoc bo na letni już 23 dochodzi

a i u mnie ścienny nie przestawiony
zaklinował się na haku to czort z nim
no i taka zakamuflowana forma protestu z tym przestawianiem bo to jednak takie trochę chore jest

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak ktoś głupi od początku chciał upaińcom d*pę miodem smarować to niech teraz sam po d*pie dostanie to rozum i rozsądek wróci. Od początku pisałem że nasz rząd i 80% społeczeństwa to durnie którzy bat na swoje dupsko kręcą, to mnie od ruskich agentów wyzywali. Teraz powoli do łba zaczyna docierać ale tylko dlatego że się pod tyłkiem palić zaczyna.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał:

Od początku pisałem że nasz rząd i 80% społeczeństwa to durnie

potwierdzam , tylko ja bym to inaczej implementował jacy ludzie4 tacy rządzący  

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Roman176 napisał:

potwierdzam , tylko ja bym to inaczej implementował jacy ludzie4 tacy rządzący  

No ale Ulman właśnie tak zawsze mówił....

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, gregor1284 napisał:

Widzieliście akcje z tymi dwoma najemnikami? Bohaterów teraz z nich robią 

a co? mają nazwać frajerami? będą mieli bunt gdy przystąpią do większej militaryzacji Polski. militaryzacji na kredyt czyli do z góry przegranej wojny

21 minut temu, Leszy napisał:

Jak 80% społeczeństwa. Większość ludzi twierdzi, że większość ludzi to durnie ;)  

a to już taki socjologiczny fenomen że największy bezsens logiczny jest najprawdziwszą Prawdą

w sumie i do mnie to dotarło że dopiero wypowiedziane, napisane w pełni dowodzi że człowiek to jednak w całej swojej masie głupia istota jest i nawet o tym wie tylko publicznie da się zabić a tego nie przyzna

na pocieszenie spory odsetek mających innych za głupków nie lepiej ocenia siebie samych i jakaś to nadzieja bo zalążek rozumu bodaj na przyszłość
Czasem się zdarzają czasy rozumu ale dopiero wtedy gdy wszystkie inne metody zawiodą

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Według opublikowanych przez NBP danych na temat bezpośrednich inwestycji zagranicznych (BIZ) w Polsce w ubiegłym roku, krajowa gospodarka przyciągnęła 114,2 mld zł napływów, jest to najlepszy wynik w historii Polski. Oznacza to również, że w odniesieniu do PKB udało się przebić próg 4%, pierwszy raz od 2007 roku. 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, lemik napisał:

Mi też nic nie grozi. W najlepszym przypadku B dają, bo chyba nie będą się kierować tymi sprzed kilkunastu lat

To tera wszystkie chore i inwalidy tu są?  :D Wystarczyło opublikować informacje o ćwiczeniach wojskowych i z automatu wyskoczyły wyniki zdrowotne  xD  na covida trzeba było testy robić, a tu cyk i wszystko wiadomo, wszyscy grupa D. xD

Lemik leserze jeden, ale to już mi do wojska!!!  :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, nie napisał:

Według opublikowanych przez NBP danych na temat bezpośrednich inwestycji zagranicznych (BIZ) w Polsce w ubiegłym roku, krajowa gospodarka przyciągnęła 114,2 mld zł napływów, jest to najlepszy wynik w historii Polski.

I tym optymistycznym akcentem zakończyliśmy historię Polski.🤣

4 godziny temu, Desperado napisał:

Lemik leserze jeden, ale to już mi do wojska!!!  :P

I to na ochotnika.🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Co ty godasz... to takie te twoje sanatoria są 🤔

Lemik głąbie wiem że myślałeś że nikt nie skuma że to twoje.. Ale się myliłeś.. 😂

IMG_20221207_214347.png.c93fb4363049e547261e26137ea578d6.png.299885f56c6535ecc42bd0eaee14cc0d.png

Kurła to ty Bogdan?😮🙈 To co złego to nie ja😶

Edytowane przez lemik
Opublikowano
jarecki napisał:

a tak dalej to Węgry mogą drozej płacić za baryłke niz te 60 dolarów , bo są wyłączenie z tego ograniczenia  orban zadbał zeby swojemu przyjacielowi placil 100 dolarów  , zresztą polska tez moze importowac rope z rosji ropociągiem przyjazń .                              Jako ciekawostke dodam ze w czasie 2 wojny swiatowej  niemieckie czołgi atakowały rosje napędzane rosyjskim paliwem  , nawet wtedy zwiazek radziecki nie zdecydował się na takie ograniczenia jak rosja obecnie 

a te 60 dolarusiów to nie na tankowcową ropę? Z rury miało być po staremu..

Opublikowano
gregor1284 napisał:

Nikt nie mówił że będzie łatwo, najwyżej mnie gdzie wywalą 🤷‍♂️ ja zawsze spadam.na cztery łapy 

Abyś nikogo granatem nie podrzucił ani postrzelił na strzelaniu to reszta będzie zadowoleni że odbył i poszedł.

Bogdan_ja napisał:

Pochodzisz głodny ze dwa dni to się nauczysz mieścić w czasie.. 😋

Albo znajdzie kolegów w zaopatrzeniu...

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

Jprdl ale masz podnietę🤣, jakby w innych państwach ruscy nie mieli szpiegów

Też rząd może prowadzi antyrosyjską narracje, ale prowadzi politykę ułatwiającą infiltracje. Głownie poprzez brak zaufania do służb i ludzi pracujących w nich za poprzednich rządów. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Też rząd może prowadzi antyrosyjską narracje, ale prowadzi politykę ułatwiającą infiltracje.

Człowieku, rosyjski wywiad jest jednym z najlepszych na świecie, o ile nie najlepszym a ty tu o polityce ułatwiającej infiltrację🤣, widocznie każdy rząd na świecie, oprócz rosyjskiego😆 prowadzi taką politykę.Bo tylko w Rosji nie ma rosyjskich szpiegów🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v