Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Jak tam @Denwer broń już naladowana czy już uciekasz przed rakietami Putina do USA? 

Naładowana  gotowa  do  starcia  z sowiecką  hołotą .  Ja nie  @Pafnucy (miękka faja) żeby  tchórzyć   ;)

Opublikowano

W sumie to i na moim niebie głośno było. Akurat z sąsiadem na polu się spotkaliśmy, ciągniki pogasili.

Odrzutowce było słychać po 16stej

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

Naładowana  gotowa  do  starcia  z sowiecką  hołotą .  Ja nie  @Pafnucy (miękka faja) żeby  tchórzyć   ;)

większe tchórza od ciebie tu nie ma. zniknąłeś na kilka dni jak chciałem dokładnych danych co i jak. 😁

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

To gdzie te służby i państwo i co to za cyrk że nie wiedzą co to było.. 🤔

Płot na granicy z Kaliningradem oglądali.🤣

1 minutę temu, andrzej224 napisał:

piec roz*****o w suszarni i tyle. amerykańce chętnie wepchnęły by nas w nie naszą wojnę

Raczej nie wepchną. Cele działania NATO zostały jasno określone. Pomagać Ukrainie i zapobiec rozszerzeniu konfliktu.

Opublikowano
41 minut temu, Ulman napisał:

Jeśli to rakiety to chyba widzieli je na radarach tak samo jak upaińcy. Zastanawia mnie to że na  terenie gdzie prawie nie ma zabudowań i tysiące ha pól coś pizło właśnie przy suszarni zboża , pewnie przy suszeniu kukurydzy. Ta rakieta musiałby być super precyzyjna. Nie w garaże , nie w wiaty nie w pole tylko właśnie w suszarnię pizła....... Jutro zadzwonie do znajomego to się dowiem co się naprawdę stało.

to bylby chichot historii gdyby nastepna rakieta spadla na gospodarke onucy -taka sprawiedliwosc dziejowa 🤣

29 minut temu, Pafnucy napisał:

kurna. Wy na wybuchach tyż sie znata??

ja widzialem lej po bombie ktora brunon kwiecien probowal przed wyjazdem do sejmu.

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

gdyby nastepna rakieta spadla na gospodarke onucy

a ma takową?

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy napisał:

większe tchórza od ciebie tu nie ma. zniknąłeś na kilka dni jak chciałem dokładnych danych co i jak. 😁

dostałeś dokładne dane  ale że  jesteś  miękka  faja   i tchórz  to  inna sprawa😎.  Ja nie mam tak zjebanego życia  jak  ty  żeby  całe  dnie  na forum  spędzać  to  domena  patologii   socjalnej;)  

15 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Kilka godzin i nikt nie podał co się stało... To gdzie te służby i państwo i co to za cyrk że nie wiedzą co to było.. 🤔

takim patusom  jak ty  się  nie podaje  takich informacji    bo  jesteście  nieodpowiedzialni.😎 

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

dostałeś dokładne dane

nie dostałem. rób dalej z siebie głupka. świetny w tym jesteś.

myślisz że próbami kłótni zamaskujesz co robią taki Obajtek albo jego księgowa? może o tym opowiedz. napisz ile rekalmówek na kasę im trzeba. 😁

Opublikowano
mirro napisał:

5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

To gdzie te służby i państwo i co to za cyrk że nie wiedzą co to było.. 🤔

Płot na granicy z Kaliningradem oglądali.🤣

1 minutę temu, andrzej224 napisał:

piec roz*****o w suszarni i tyle. amerykańce chętnie wepchnęły by nas w nie naszą wojnę

Raczej nie wepchną. Cele działania NATO zostały jasno określone. Pomagać Ukrainie i zapobiec rozszerzeniu konfliktu.

Noo można zapobiegać na terenie UA...

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

zamaskujesz co robią taki Obajtek albo jego księgowa? może o tym opowiedz. napisz ile rekalmówek na kasę im trzeba.

Daniel ma dostęp do big-bagów  więc nie przejmowali się reklamówkami😁

Opublikowano

Kużwa jednak dziwny ten krater. I belki nie poszatkowane przez materiał wybuchowy, dno przyczepy też niezbyt zmasakrowane. To tak trochę jakby piznął ktoś głowicą kinetyczną.

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Kużwa jednak dziwny ten krater. I belki nie poszatkowane przez materiał wybuchowy, dno przyczepy też niezbyt zmasakrowane. To tak trochę jakby piznął ktoś głowicą kinetyczną.

Czyli ekspert ze szczujni co go Klarenbach przekonywał, że to na pewno ruskie mógł mieć racje. To może być efekt zestrzelenia lub nie udane zestrzelenie. I wcale nie musiało być ruskie.

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:
1 minutę temu, Desperado napisał:

Denwer ty leserze jeden, ale to już na front!!!!

O właśnie. I weź se siatkę na motyle żebyś rakiety łapał.😂

on weźmie rękawice bokserskie bo w nich wygodniej jest łapać takie rzeczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v