Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, SamaPrawda napisał:

Uśrednianie takich rzeczy nic nie pokazuje, jeżeli ja nie bije swojej żony, a ty bijesz ją codziennie to wspólnie bijemy swoje żony co drugi dzień, inny przykład to gdy ja jem co dzień kapustę a ty mielone to średnio jeny codziennie gołąbki.

On przytacza ceny tego co zużywamy codziennie i jest nam niezbędne, a Ty skupiasz się na sporadycznych przyjemnościach jakim jest bicie zony.😂

napisane kursywą i z całym szacunkiem, zaznaczam.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

CV 😄🤦

Późno już był jak pisałem 🙃

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Nie rób z siebie głupka !!

Demotywatory.pl

Za milion to mogę wozić Kaczyńskiego, Tuska albo nawet tw Bolka  😜

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Nie rób z siebie głupka !!

Pozwól mu być sobą 😆

Już się połapał że zrobil z siebie durnia i teraz zaczyna uciekać od tematu i bredzić o przeszczepach. Romek to typowy przedstawiciel sekty Pis i ich sposobu postrzegania. Pierwszy lepszy obrazek interpretuje wg swoich potrzeb beż cienia refleksji odnośnie tego co realnie przedstawia. Jakim trzeba być cymbałem by dawać ten obrazek skoro domniemana lesistość Holandii i nasza jest na zbliżonym poziomie. Jeśli ma się minimalna wiedzę i choćby minimalne myślenie to po minucie idzie wyłapać że to zupełna lipa. Niestety wyborcy pisu można jak widać wrzucić wszystko i łyknie to jak małpa kit bo  myśli za nich centrala wraz z TVPIS. Oni mają tylko ślepo wierzyć i powtarzać. Po prostu sekta.

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

9 godzin temu, SamaPrawda napisał:

Uśrednianie takich rzeczy nic nie pokazuje, jeżeli ja nie bije swojej żony, a ty bijesz ją codziennie to wspólnie bijemy swoje żony co drugi dzień, inny przykład to gdy ja jem co dzień kapustę a ty mielone to średnio jeny codziennie gołąbki.

On przytacza ceny tego co zużywamy codziennie i jest nam niezbędne, a Ty skupiasz się na sporadycznych przyjemnościach jakim jest bicie zony.😂

napisane kursywą i z całym szacunkiem, zaznaczam.

Tak. Kursywę trzeba szanować...

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Ukraina to ci siadła na mózg ? budzisz się w nocy i krzyczysz bandera ?

Marianowi Ukraina , tobie PiS , taki ten świat już jest , nie ma w  nim miejsca dla normalnych :ph34r:

Opublikowano
18 minut temu, racyl napisał:

Normalny świat to jest krytykowanie i rozliczanie władzy no ale niektórym to się w palę nie mieści przecież

🤣

A Marian rozlicza Ukrainę i ch*j Ci do tego 😅

Opublikowano

Tak postępuje wybitny Mąż Stanu, natomiast sprzedajne nadwiślańskie kundle reprezentują interesy wszystkich oprócz Polaków, hańba zdrajcom - na Workutę brzozy ścinać.

311774933_2964667803678584_9020559416447

Forza Italia zawsze ma swoich przedstawicieli w naszym Polskim Marszu Narodowym 11 listopada - trzy latka temu maszerowałem w grupie tuż przed nimi - niech 

żyje Ruch Narodowy  - nie dajmy się oderwać od swoich korzeni.

311803842_5752471571511265_7954905533334

Witajta łykacze tubowych  nevsów propagandowych - będziemy strzyc wasze grzywki myślowe bo  to nasz przywilej a elektorat ma być zniewolony nieustannym zakłamaniem.

311584844_426823396278007_11753906304835

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Za milion to mogę wozić Kaczyńskiego, Tuska albo nawet tw Bolka  😜

Ty serio?🙆‍♂️

Marcin miej trochę godności a nie sprzedałbyś się jak Judasz za parę srebrników. 😩

Opublikowano

manius dawaj od rana- choroszcz zbliza sie -na zime bedziesz mial i cieplo i jesc dadza 

35 minut temu, DTaras napisał:

Już nie te lata ale pamiętam, że są takie dziewczyny co potrafią człowieka wypompować aż kulasy odejmuje - może to jest to? Nadmierna eksploatacja?

moj somsiad sobie taka w lecie znalazl- poprzedni fagas po probie samobojczej w szpitalu sie znalazl,  to ktorys z kolei. ona jest nimfomanka za noc to i paru potrafila obsluzyc. mi kase wisi a z nia sie po all inclusiwe paradowal, zlamala sobie reke gdy spadla z konia 🤣

Opublikowano

311584844_426823396278007_11753906304835

@many13 a czy wiesz że nie strzyżone owce ras wełnistych do tego celu wyhodowanych np Merynos nie są w stanie przeżyć gdy im runo za duże urośnie?

inna sprawa gdy jedne barany golą drugie barany to wypadała by jakaś zmiana .... dla ogólnej zdrowotności ;)

• Haha 1
Opublikowano

PIS REALIZUJE SCENARIUSZ OBRZYDZANIA UNII EUROPEJSKIEJ. WYSOKIE CENY ENERGII, GAZU I WĘGLA. SCENARIUSZ OBRZYDZANIA POLAKOM UNII EUROPEJSKIEJ MÓGŁ POWSTAĆ W ROSJI. NA JEGO REALIZACJĘ WYDAWANE SĄ PIENIĄDZE SPÓŁEK PAŃSTWOWYCH. JEDNOCZEŚNIE CAŁY CZAS TRWA TRANSFER ŚRODKÓW DO RYDZYKA ORAZ INNYCH MEDIÓW, WSPIERAJĄCYCH WŁADZĘ. WSZYSTKO PO TO, ABY W ODPOWIEDNIM CZASIE UDERZYĆ -  okupacyjnymi żołdakami którzy tylko na to czekają. 

Za wszelką cenę zjednoczona opozycja powinna powołać sejmową komisję śledczą w celu wyjaśnienia sprawy sprzedaży rosyjskim służbom taśm, zawierających podsłuchane rozmowy polskich polityków. Czy faszystowskie, putinowskie służby miały wpływ na wyniki ostatnich dwóch wyborów w Polsce? Widać z daleka, że pis panicznie boi się tego. Być może mielibyśmy w końcu odpowiedzi na bardzo ważne pytania: 1. dlaczego pis w czasie 7 lat swoich rządów prawie 4-krotnie zwiększył import rosyjskiego węgla do Polski w porównaniu z ilością tego importowanego węgla za czasów rządów PO? 2. dlaczego pis całkowicie zahamował rozwój polskiej ekologicznej energetyki? 3. jak bardzo polskie firmy sprowadzające rosyjski węgiel do Polski są powiązane z pisowskimi politykami? Tak, jak należy pokazać ludziom prawdę o tej aferze, tak samo nie wolno podejmować żadnych rozmów z gwałcicielami polskiej edukacji, którzy chcą wprowadzić kościelny fundamentalizm faszystowsko-religijny do szkół. Nie ma też żadnego sensu dyskutować z pisowskimi politykami o niedopełnianiu obowiązków, o marnotrastwie naszych t.j. publicznych pieniędzy lub o łamamiu prawa, w tym Polskiej Konstytucji. Szkoda czasu na niepotrzebne marnowanie sił i energii. Teraz i tak nie damy rady przywrócić normalności. Po co zaciskać zęby, jak radzi prezydent wnuczek banderowskiego dziadka, albo wpieprzać miskę ryżu, jak proponuje premier z mosadowskiego nadania  lub palić w piecach wszystkim czym się da, tylko nie oponami, jak podpowiada "wuc" Jarosławo zbawiciel. SPRAWA JEST BARDZO PROSTA I OCZYWISTA. PO CO OBRAŻAĆ I OŚMIESZAĆ pisowskich polityków i purpurowych obrońców pedofilów? PO CO SAMEMU PONIŻAĆ SIĘ? PO CO ZNIŻAĆ SIĘ DO ICH POZIOMU? PO CO MARNOWAĆ BEZUŻYTECZNIE CZAS, SIŁY I ENERGIĘ? NALEŻY JAK NAJSZYBCIEJ RUSZYĆ d*pę, ZJEDNOCZYĆ SIĘ I WYGRAĆ WYBORY, a potem sprawiedliwość dziejowa odpowiednio surowo potraktuje wszystkich autokratów, aferzystów, kombinatorów, spekulantów oraz złodziei. W SONDAŻACH PIS MA TERAZ TYLKO 34% ZWOLENNIKÓW PRZY JEDNOCZESNEJ 50% FREKWENCJI. TO OZNACZA, ŻE W REALU PIS MA WŚRÓD PRZYSZŁYCH WYBORCÓW TYLKO 17% POPARCIA.  TEGO NIE POTRAFIĘ ZROZUMIEĆ. JAK 17% GARSTKA POLSKIEGO SPOŁECZEŃSTWA MOŻE TRZYMAĆ ZA MORDĘ 83% WIĘKSZOŚĆ DEMOKRATYCZNYCH, ŚWIADOMYCH I POSTĘPOWYCH POLSKICH OBYWATELI? TEGO TO NAWET SAM ARCYMISTRZ BAREJA BY NIE WYMYŚLIŁ, ŻE TAKA SYTUACJA BĘDZIE MIAŁA MIEJSCE W PRAWDOPODOBNIE WOLNEJ, DEMOKRATYCZNEJ I NIEPODLEGŁEJ III CZY JUŻ IV RZECZPOSPOLITEJ

311630047_5501562283226695_7689298497793

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v