Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

11 minut temu, Pafnucy napisał:
21 minut temu, agromatik napisał:

Obydwaj mocno znerwicowani

delikatnie to ująłeś... 😄

Przeca nie napiszę im że są po🖕 bo to nieładnie.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
12 godzin temu, Pafnucy napisał:

pewno mu sie należy...

masz ruskie obywatelstwo?

Jeszcze nie ale podziwiam ten kraj targany onegdaj wewnętrznie przez podłą nację, pełen kontrastów i twardych ludzi. Tam jest duży potencjał szczególnie na ciągle dzikiej Syberii. Mam dość zachodniej zgnilizny. To zachodni imperializm wykończył połowę populacji tego globu, wydrenował kolonialne afrykańskie bogactwa i dąży do dominacji na Azjatyckiej przestrzeni.

Opublikowano
1 godzinę temu, many13 napisał:

To zachodni imperializm wykończył połowę populacji tego globu,

Zapomniałeś dodać w swoim stylu, że drugą połowę wykończyli garbartonosi.

1 godzinę temu, many13 napisał:

Tam jest duży potencjał szczególnie na ciągle dzikiej Syberii. Mam dość zachodniej zgnilizny.

Żebyś się nie zdziwił. Tygrys i niedźwiedź niby nic nie wiedzą o kapitalizmie , a zachowują się jak rasowi kapitaliści pożerając maluczkich😆

Opublikowano

Rośnie liczba Rosjan i Białorusinów, którzy chcą pracować w Polsce. "Jesień ludów"

Po ogłoszeniu częściowej mobilizacji w Rosji, rośnie zainteresowanie Rosjan i Białorusinów pracą w Polsce - wynika z danych agencji pracy Gremi Personal. W odpowiedzi Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej przygotowało projekt ustawy uchylający ułatwienie w zatrudnieniu Rosjan w Polsce.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/rosnie-liczba-rosjan-i-bialorusinow-ktorzy-chca-pracowac-w-polsce/h0lndm6

POLSKA JEST RAJEM DLA WIELU LUDZI , OSTAJĄ SPOKOJU I Szczęścia .

Opublikowano
50 minut temu, Pafnucy napisał:

Wolę zachód w Azji, niźli Azję w Polsce.

A kumasz chociaż to co piszesz? "zachód w Azji" - to Światowy Bank Rotchildów w Moskwie czego nie uznaje putin, Chjiny, Indie i inksze niezależne narody póki co.

10320351_1152445081435363_2064222539235256631_n.jpg

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ty Sam jak rodszild 

Nienawidzisz Żydów, Ukraińców, Arabów, Niemców.... I najchętniej swoje porządki byś wprowadzał 

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Baranom nie przetłumaczysz , że światem żądzą , elity , wierzą że coś mogą zmienić w danym kraju , jak zmieni się władza . A to gówno prawda .

A kto ma rządzić? Takie fantasty jak ty?

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ty Sam jak rodszild 

on jak sie czuje skrzyzowaniem hitlera ze stalinem 🤣

dziwne ze w takie bzdury wierza tylko psychicznie chorzy...

znowu w rurrociagach grzebali ?? ktrys rolnik gleboszem wjechach czy odwiert robili ??

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

Jeszcze którego Kima by warto dodać 

Opublikowano

Dlaczego na zjeździe antyunijnych partii premier Morawiecki nie zainicjował uchwały POTĘPIAJĄCEJ ROSJĘ za agresję na Ukrainę? - Dlaczego liderzy populistyczno-narodowych partii nie podjęli wspólnego-jednoznacznie krytycznego wobec Rosji- stanowiska? Interwencja do rządu PiS

Zdjęcie

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Nie ja i nie ty i nikt tu z forum .

ŚWIATEM  żądzą elity , czy ci się to podoba czy nie tego nie , zmienisz .

To dobrze. Od tego są elity.

Opublikowano
many13 napisał:

A kumasz chociaż to co piszesz? "zachód w Azji" - to Światowy Bank Rotchildów w Moskwie czego nie uznaje putin, Chjiny, Indie i inksze niezależne narody póki co. 

😄😃😄😃 Toć do tej pory ów bank mu nie przeszkadzał?

Opublikowano
10 minut temu, jacus napisał:

dziwne ze w takie bzdury wierza tylko psychicznie chorzy...

znowu w rurrociagach grzebali ?? ktrys rolnik gleboszem wjechach czy odwiert robili ??

Teraz głębsze w pokrzywach będą stać bo to paliwożerne bestie🙆‍♂️

I kolejny argument na podniesienie cen paliw, w sumie bez powodu nie dostawiali by 4 ego okienka na wyświetlaczach stacji😬

Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

Ty Sam jak rodszild 

Nienawidzisz Żydów, Ukraińców, Arabów, Niemców....

Nie czepiaj się człowieka żyjącego w ciągłym stresie, że któregoś dnia wstanie luknie w lustro a tam Żyd😂.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v