Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

@hubertuss  czemu  u  niemców   inflacja  rośnie   przecież   sobie  niby poradzili  i  miała spadać   a tu  masz  nie  spada  :D  :D  :D   A może  wraca  do  poziomu  z 1951  roku  co  :D  :D  :D  

Fd9tZdWWQAA0DjM?format=jpg&name=small

A czemu u nich jest  10 a u nas 17?🤔.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

@Denwer popierasz nowego wiceministra rolnictwa?

w 100%   antyunijny   człowiek z niego  

Fd_UD9UXkAAZ0he?format=jpg&name=small

Opublikowano
56 minut temu, Denwer napisał:

Fd7B34fXwAMbHK2?format=jpg&name=small

Nie ona jedna ma takie pochodzenie z elyt III RP , śmieszą mnie wrzutki co nie których o Rajmundzie Kaczyńskim , coś gdzieś wyczytali  w GW i zestawiają go z żydokomunistami , pra dziadowie Kaczyńskich walczyli w Powstaniach przeciw takim dziadom z Hollandów .

Opublikowano
9 minut temu, many13 napisał:

Naród rosyjski to najwaleczniejsza nacja co okaże się lada dzionek zimową godziną.

No widzimy jak dzielnie walczą by utrzymać się na nogach ( niektórym się nie udaje i padają w błoto)lub by zdążyć przekroczyć granicę i uciec przed branką.

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

pra dziadowie Kaczyńskich walczyli w Powstaniach

tak jak Jarek? przez milicjantów spod willi tatowy?

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał:

dlaczego marż nie zwiększasz :) zobacz ile wzrosły ceny na produkowane przez ciebie wyroby znajdujące się już na półce sklepowej

Widać że masz ( z całym szacunkiem) ogląd sytuacji w przetwórstwie spożywczym jak poseł Kowalski.😂

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

No widzimy jak dzielnie walczą by utrzymać się na nogach ( niektórym się nie udaje i padają w błoto)lub by zdążyć przekroczyć granicę i uciec przed branką.

Dziwię się ludkom których napędza pizdowska tuba propagandy - włącz myślenie,  popytaj sąsiadów - wyrób w końcu własne zdanie.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, many13 napisał:

wyrób w końcu własne zdanie.

Sugerujesz bym jechał do Rosji osobiście zobaczyć jak pijani leżą w błocie lub sp***rzają za granicę?

Edytowane przez witejus
Opublikowano
40 minut temu, MonteChristo napisał:

Była minister co nic nie wiedziała o sporcie to i jest taki kowalski, minister z naszego Lublina pani Mucha

Ale chociaż wyglądała jakoś,😂 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Pafnucy napisał:

tak jak Jarek? przez milicjantów spod willi tatowy?

Co ci tak Kaczyński zawinił ? krytykujesz go dla jaj .

4 minuty temu, many13 napisał:

Dziwię się ludkom których napędza pizdowska tuba propagandy - włącz myślenie,  popytaj sąsiadów - wyrób w końcu własne zdanie.

Nie prawda we wszystkich mediach pokazują najgorszą , najbardziej rozpitą i nafaszerowaną szrotem z jakiś azjatyckich republik żołdaków .

Edytowane przez Mariusz2903
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

człek oderwany od rzeczywistości i realów życia. nic mi nie zawinił, ale mam go dosc.

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Se posłuchałem przed chwilą co Kaczyński paplał w Koszalinie. No to jaja są po same pachy.😂

Opublikowano
7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Co ci tak Kaczyński zawinił ?

Zawinił tym  że  sąsiady  @Pafnucy zaczeli  lepiej  żyć  od  niego  i    wylewa  swoje  niepowodzenia   życiowe   na   Kaczyńskim 

17 minut temu, Pafnucy napisał:

przez milicjantów spod willi tatowy?

W jakich warunkach ty  musisz  egzystować  skoro  chałupa  kaczyńskiego  to  willa  :D  :D  :D  

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Denwer napisał:

Zawinił tym  że  sąsiady  @Pafnucy zaczeli  lepiej  żyć  od  niego

nawet tak nie żartuj. ten rok poszedł mi zajebiaszczo.

ale to dzięki poprawie zdrowia, nie pis czy innym.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał:

Sugerujesz bym jechał do Rosji osobiście zobaczyć jak pijani leżą w błocie lub sp***rzają za granicę?

W twoim przypadku to jedyne wyjście - może tylko to zrobi pewien dystans od propagandowej tuby. To co mówią w kór**wowizji to osobiście biorę na odwrót bo ani procenta nie wierzę tym szabesagojom za srebvrniki. a tak poważnie zależy od percepcji i dystansu do otoczenia i pewnego realizmu. Nikomu nie narzucam swojego zdania mówiąc krótko. Pozdrawiam.

Opublikowano
31 minut temu, Denwer napisał:

@hubertuss  czemu  u  niemców   inflacja  rośnie   przecież   sobie  niby poradzili  i  miała spadać   a tu  masz  nie  spada  :D  :D  :D   A może  wraca  do  poziomu  z 1951  roku  co  :D  :D  :D  

Fd9tZdWWQAA0DjM?format=jpg&name=small

Na ten czas gdy o tym pisałem poradzili sobie. Mieli dwa razy mniej niżmy i inflacja wyhamowała. Ale nie pisałem, ze tak będzie do końca świata. Teraz oni mają 10 my 17 jak cię ktoś pytał. Potrafisz napisać dlaczego?

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Pafnucy napisał:

człek oderwany od rzeczywistości i realów życia. nic mi nie zawinił, ale mam go dosc.

A emeryci i rodziny + też go mają dość , jarmaki puste każdy młody ubiera się w galerii ale skończy im się to wraz ze zmiana władzy i może to i dobrze .

Edytowane przez Mariusz2903
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, many13 napisał:

To co mówią w kór**wowizji to osobiście biorę na odwrót bo ani procenta nie wierzę tym szabesagojom za srebvrniki.

A komu wierzysz?jeździsz tam osobiście oglądać niezwyciężoną Armię Czerwoną?

Opublikowano

Napisałem, że zależy to od indywidualnej percepcji a to jest stan nabyty latami doświadczeń

12 minut temu, witejus napisał:

A komu wierzysz?jeździsz tam osobiście oglądać niezwyciężoną Armię Czerwoną?

Opublikowano

tak właśnie sekta broni swojego guru

4 godziny temu, PRIMO napisał:

to zaraz sraczki dostają 

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

zażyj Stoperan bo sraczke masz 

też skorzystałeś z prawa do pokazania jakim jesteś ..............

typowy przykład umysłowego ubóstwa 

38 minut temu, mirro napisał:

Widać że masz ( z całym szacunkiem) ogląd sytuacji w przetwórstwie spożywczym jak poseł Kowalski.😂

rozwiń myśl

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, many13 napisał:

Tą prozą to widzę, że Waść się sam zapętlasz. "to jak coś propagujesz definiuje przede wszystkim ciebie" -

yyy
ot i padłem ofiarą tandety mojej klawiatury i tandetnego sprawdzenia "powykonawczego" co niedolikałem bo franca gubi litery choć klik słychać
To pomarańczowe zgubiła.... co na pewno sens mojego przekazu zmieniło i z Twoją recenzją nie ma dyskusji bo słuszna.
staram się szanować (chyba z wiekiem) coraz bardziej wybory i preferencje innych nawet bardziej niż oficjalne ustawodawstwo i zdegustowała mnie nie treść a forma - przyznam - zapewne nie spod Twojej ręki obrazidła esencjalnie kiczowatego i nawet jeśli rozumiem - linkujesz na co trafisz. No nie chciał bym aby mnie podobnymi "dziełami" promowano

chyba tyle w temacie tego ekscesu
tak to jest jak kupujesz klawę za 20zł bo mała bezprzewodowa z touchpadem i jeszcze podświetlana, limit kliknięć nisko po którym szrocieje
choć z taką cenę to cud że w ogóle działa

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Dodatek węglowy dostaniesz, jeśli płacisz za śmieci. Gmina sprawdzi i może odrzucić wniosek

Gminy mogą sprawdzać dane zawarte we wniosku o dodatek węglowy i odrzucić go, jeśli informacje nie będą zgadzały się z danymi w deklaracji śmieciowej. Wnioskodawcy, którzy nie płacą za śmieci, nie dostaną dodatku węglowego, za to będą zobowiązani uregulować zaległe opłaty za odbiór odpadów.

https://www.gazeta.pl/0,0.html?mtpromo=enc02qhrmpup536udraocblescrjdksifjficroec2jemzmadyegvjmudrqmcblmty4grrnsd4ig2ri&utm_campaign=amtpc_FB_Buzz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v