Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lobbowanie u policjanta to czasami też wykorzystanie jego wiedzy, aby w protokole, który sporządza znalazły się odpowiednie zapisy. Czasami jedno zdanie tam zawarte sprawia magiczne umorzenie sprawy.😂

Opublikowano

Jestem, u siebie w domu ino kobita potrafi czasem dobrze lobbować🤭

Opublikowano
33 minuty temu, Agrest napisał:

Mężczyzn nie ma bo wyjeżdżać z kraju nie mogą🤣

Chyba humanoidy auta osobowe prowadzą, łudząco podobne do mężczyzn.

Unikanie poboru jest tak stare jak sam pobór. Kogo to niby dziwi? 

Opublikowano
mirro napisał:

Lobbowanie u policjanta to czasami też wykorzystanie jego wiedzy, aby w protokole, który sporządza znalazły się odpowiednie zapisy. Czasami jedno zdanie tam zawarte sprawia magiczne umorzenie sprawy.😂

To tak zwane przeniesienie. Policjant daje mandat ale za kasę mówi jak go nie płacić. W ten sposób niema dowodów korupcji. Taka opłata za pomoc prawną. Niestety nie działa na fotoradary😐

Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał:

Patologia to są robole którym się wydaje że ktoś im coś da i że to oni są ważni.

Pań był  Panem bo był mądrzejszy od roboli i jest to naturalny stan rzeczy . Wszelkie działania zmierzające do odwrócenia tego porządku nie mają szansy na powodzenie.

nawet taki glupek jak ty powinien wiedziec ze pan byl panem bo sie w panskiej rodzinie urodzil.. 

powrocilem niedawno z bliskiej zagranicy. kryzysu nie wdac, autostrady pelne tirow.disel po 1,80 ojro, sklepy i jarmarki swiateczne pelne cechow i polakow,nawet jakis chinczyk czy ukrainiec sie trafi.

przed stoiskami z grzancem i kielbasa kolejki dlugie. 

nawet bylem mimowolnym swiadkiem gejowskiego slubu 🤣 pewnie i  u nas to bedzie kiedys codziennosc

Opublikowano
23 godziny temu, Ulman napisał:

Pań był  Panem bo był mądrzejszy od roboli i jest to naturalny stan rzeczy . Wszelkie działania zmierzające do odwrócenia tego porządku nie mają szansy na powodzenie.

Taki był mądry, a nie przewidział że jak za bardzo będzie się panoszył, to go robole skrócą o pańską głowę.   :P   xD

18 minut temu, jacus napisał:

nawet bylem mimowolnym swiadkiem gejowskiego slubu 🤣 pewnie i  u nas to bedzie kiedys codziennosc

I z czego się tak cieszysz? że z ludzi zrobili się degeneraci?

Opublikowano
Dnia 3.12.2022 o 15:21, Desperado napisał:

Ja pier**lę jak nie ulman to ten jakiś nie kumaty, albo rżniecie pawiana, i wy chcecie wrócić do władzy? no kto was wybierze.   xD

napisałeś że chciałbyś powrotu geesów?
opisałem z grubsza "uroki" tej... epoki?
odpowiedziałeś że owe "uroki" to zasługa kacapów?

no to co się przyp... że naturalnym wnioskiem jest że przynajmniej pośrednio jesteś za powrotem wpływów kacapów

sam siebie nie rozumiesz czy co? skoro o "kumatości" chcesz pogadać

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

Jak tak kiedyś spędziłem obóz narciarski. Oparty o budę z kiełbasą.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

nawet taki glupek jak ty powinien wiedziec ze pan byl panem bo sie w panskiej rodzinie urodzil.. 

powrocilem niedawno z bliskiej zagranicy. kryzysu nie wdac, autostrady pelne tirow.disel po 1,80 ojro, sklepy i jarmarki swiateczne pelne cechow i polakow,nawet jakis chinczyk czy ukrainiec sie trafi.

Że śwagrem się właśnie widziałem.

Robił jakiś garaż Niemcowi w Szwecji.

Mówi że już czują kryzys i mają obawy. Emerytura żony starcza na opłaty prądu. Żyje z dochodów ze swojej firmy.

Nie pytałem jedynie co robi.

Bo jakby to co Mirek to wysoką emeryturę żona ma🤣

Opublikowano

I słusznie bo dodatkowa gotówką to wzrost inflacji😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v