Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poczatku lat 90 w austrii to na mac drive tosmy na piechote z obory szli 😂.

3 godziny temu, galan99 napisał:

w tamtym tygodniu juz jednemu na danych statystycznych udowodnilem ze najwiecej ludzi wyjechalo za marcinkiewicza i prezesa a za tuska zaczeli wracac... 

nawet nie przeprosil za klamstwa

3 godziny temu, galan99 napisał:

Widziałeś że mam dwie lewe ręce , ze tak powiadasz .

ja mam dwie lewe rece.😂

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, racyl napisał:

Lisa program w porównaniu ze Strefą starcia to jeszcze był na poziomie i jakiś tam obiektywizm był .

wszystko w temacie ... o którym odcinku gadasz ze po co nam polska flaga czy polska to nienormalność 

tak gada o ciebie 

jesteś cham prostak .... debil 🤣

a prowincja to smród ubóstwo hehe brawo ty 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Ja pamiętam pierwsze hamburgery w pierwszym macu w Polsce na świętokrzyskiej w Warszawie.

Dla mnie wsioka z prowincji bez grosza przy duszy to był szok cenowy. A do tego szok ilościowy. W budkach pod pałacem kultury burger był wielokrotnie większy i tańszy.

McDonald jest trochę takim wyznacznikiem gonienia świata. Dziś te ceny już tak nie szokują, choć nie są niskie🤣

No ale zapytałem teraz córkę ile płaciła w Londynie za maca. No i praktycznie identyczna cen po przeliczeniu jak u nas. Więc oni mogą jeść więcej za godzinę pracy i bardziej tyć😁

Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

No ale zapytałem teraz córkę ile płaciła w Londynie za maca. No i praktycznie identyczna cen po przeliczeniu jak u nas. Więc oni mogą jeść więcej za godzinę pracy i bardziej tyć😁

To też działąnie służb izraelskich. 😂

• Haha 1
Opublikowano

Nie, to już nie służby a biznes izraelski. Kasa za fast fooda plus pakiet onkologiczny w firmie farmaceutycznej😪

Opublikowano
9 godzin temu, Agrest napisał:

Ja pamiętam pierwsze hamburgery w pierwszym macu w Polsce na świętokrzyskiej w Warszawie.

no , z pod pałacu na szejka do maka  , jeden  hamburger popity szejkiem to było  to , teraz jez nawet te szejki jakies inne a najgorsze jak słomka do picia papierowa rozmieknie .

9 godzin temu, racyl napisał:

Mopy akurat są lepsze z KFC

Gonimy świat dzięki byciu w unii

albo mi sie smak zmienil albo kurczaki z kfc są inne mniej smaczne niz te 10 lat temu .

Opublikowano

Ekologiczne słomki w macu to jest coś co skutecznie obrzydza częste chodzenie do tegoż.

Opublikowano

ide do maka pare razy w roku-przewaznie gdy nie mam innego wyjscia, wcale tanio nie jest, smacznie tez srednio,szejka to nie pilem ze 20 lat .

kfc- bylem moze 2 razy w zyciu, subway- mi nie smakuje jedzenie, hot-dog na orlenie -jeszcze nie jadlem ,  w zabce - bardzo srednio..

Opublikowano (edytowane)

z orlena są dobre hot-dogi , ogólnie obecnie obiad dla 4 osobowej rodziny to 200 zł około .                             Wiadomo z kąt będzie paliwo do elektrowni jądrowych , czy amerykance i koreanczycy będą na paliwie z jednej fabryki działać ?

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

w elektrownie jądrowe w Polsce uwierzę jak zobaczę a i to nie od razu bo mogą być makiety; ani jankesom ani kacapom nie potrzebne na potencjalnym poligonie nuklearnym, żabojadom konkurencja nigdzie nie potrzebna jeśli niekonieczna a skośne żółtki wątpię czy samodzielnie coś tu sklecą bo szkopki u siebie tego nie chcą czyli też kłody będą rzucać wszędzie gdzie się da. Pisowki rząd zbyt ofermiasty aby się takim przeciwnościom przeciwstawić .... z resztą widać co oni tu nabudowali z rzeczy na prawdę istotnych, co prawda nie takie ofermy jak POprzednicy ale do sprawności i skuteczności i tym daleko aby byli w stanie na prawdę rozwój w siłę kraju... aby potrafili samodzielnie pchnąć a zbyt silni i przeszkadzają innym. Widać na każdym kroku że szkoda klawiatury wymieniać. Jeden kryzys i to zewnętrzny a już podstawy energetyki zawalone  że nawet własnych złóż węgla... do reglamentacji dochodzi "już na samym początku"

obym się mylił ale PiS zadłuży kraj na same projekty i może fundamenty energetyki jądrowej aby zanim jakikolwiek blok ruszy doszło do utraty ciągłości finansowych państwa co zniweczy wszelkie budowy a wznowi dalszy ciąg wyprzedaży. Nie żebym pisiorów oskarżał że to ich plan, oni tylko go realizują jako owe "pożyteczne głupki" sami zapewne nie wiedząc czyj on jest

Tak Polska zobaczy pełnowymiarową energetykę jądrową jak KPO

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Ekologiczne słomki w macu to jest coś co skutecznie obrzydza częste chodzenie do tegoż.

dziwne ludzie tam chodzą.wiesz coś o tym 🤔

Screenshot_20221102-093342_Samsung Internet.jpg

Opublikowano

Musi hodowca z Podlasia który zna prawdziwy smak wołowiny. Chciał zaprotestować 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

oto dlaczego twór budowany przez tego rudego... jak mu tam? cukier burga, ja nazywam szajs-zbukiem :P

nie ma takiego szamba które tam nie wypłynie

chm, ale jakim cudem ja widzę wpisy z szajs-zbuka? chyba poblokowałem wszystkie rury... znaczy dojścia linkowe do tego szamba... czy to jest screen wrzucony gdzie indziej?
Aż sprawdziłem i rzeczywiście - pochodzi z grafik na af

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Musi hodowca z Podlasia który zna prawdziwy smak wołowiny. Chciał zaprotestować 🤣🤣🤣

mamy też McDonalda we mieście, ale toto dla turystów I nikt tam nie zachodzi. 

burgerownie są konkretne I się wie za co się płaci .wołowina z banankowych byckow I jajca od kury z wolnego wybiegu, nawet bułki sami pieką. 

20210701_112504.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

mamy też McDonalda we mieście, ale toto dla turystów I nikt tam nie zachodzi. 

burgerownie są konkretne I się wie za co się płaci .wołowina z banankowych byckow I jajca od kury z wolnego wybiegu, nawet bułki sami pieką. 

20210701_112504.jpg

Też kocham burgery 😂

9CCAFDC2-B4F4-42B1-B625-13A85030F4E7.jpeg

Opublikowano

toto też chiba nie McDonald.🤔

średnio wychodzi ostatnio że co 7 lat zachodzę do tego przybytku i nic to lepiej nie smakuje, nawet podejrzewam że frytki to dalej na tym samym oleju smażą 🤫

Opublikowano

Uwielbiam takie pi3rdolenie, nikt tam nie chodzi ale zawsze pełno ludzi. A ja jak jestem w trasie jakiejś dalszej to właśnie na kichy fastfooda wrzucam. Gdzie bym nie był to mam gwarancję że zawsze tak samo smakuje do tego opi3rdolisz bez czekania i dalej w drogę. Frytki najlepsze są u donalda ale tylko te zwykłe cienkie bo jak wydziwiane to przeważnie szmaty. Lepsze frytki jadłem we francuskim donaldzie ale np w holenderskim raz trafiłem na jakieś dziwne smakowo. Frytki z kfc wszędzie są do d#py. Mam też kilka sprawdzonych punktów z normalnym żarciem np grill w Stopce na krajowej 25 czy autoport w Renicach przy S3, ale z przygodnych punktów rozdawania salmonelli już dawno się wyleczyłem.

Opublikowano
1 godzinę temu, mikad napisał:

Mam też kilka sprawdzonych punktów z normalnym żarciem np grill w Stopce na krajowej 25

Jak lecę na Wrocław, to od zawsze żrę w Walichnowych przy zakładach mięsnych. 

Opublikowano

mirro napisał:

To była chyba operacja żydowskich służb specjalnych, Możliwe że pierwsza.😂

Nooo ja myślę, że pierwsza to było podrzucenie dziesięciorga przykazań...

Agrest napisał:

To pij a nie na później trzymasz. Frytki tam do dziś solą tak żeby popitę drugą zamówić..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v