Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, agromatik napisał:

toż to zoofilia

Dokument przyrodniczy, i szerokie pole do badań, prac magisterskich, doktorskich, profesury...

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:

Mądrość Twa kroczy przed Tobą. Szacunek.

tia... weź dogoń... :ph34r:

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

No i jeszcze trza dodać brak szans na macierzyństwo,🤣

500+ nie zadziałało prokreacyjnie to podpuszczam może tak
może chwyci? nie takie kity przechodziły i jeszcze większe przejdą zanim do reszty się to zawali :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

00+ nie zadziałało prokreacyjnie

tego nie wiesz.

a może jeszcze mniej urodzeń by było??

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

tego nie wiesz.

a może jeszcze mniej urodzeń by było??

nie dać za urodzenia a zabrać emerytury i większość socjalu

gwarantuję że by zadziałało

a tak na marginesie to piątkę z cytatu zajumał dla siebie że tylko gołe zera zostały
ot taki "znak" że nie zawsze.... czasem to co pozornie logiczne może okazać się przeciwskutecznym błędem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Jak już to błędne płacenie na dwójkę. Dopiero trójka daje szansę na wzrost demografii.

Tyle tylko że w dobie singli, singielek , lesbijek, rowerzystów i transformatorów to i trójka bardziej zachowawcza niż rozwojowa

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

a tak na marginesie to piątkę z cytatu zajumał dla siebie że tylko gołe zera zostały

heeęęęę??

1 minutę temu, Agrest napisał:

Jak już to błędne płacenie na dwójkę.

no dobra. a jak miałem spory rozrzut?

Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

zero zero plus Ci się zacytowało czli tyle co z tego całego .... wszystkiego wyszło

Zrzut ekranu 2022-10-25 220040.png

aaa. oj to taki błądzik...

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

dziecko drogie-oni sprzedaja pewnym ludziom,posrednikom czy handlarzom a nie byle komu.

pierdu pierdu byłem na Marcelu przyjechałem 4; 50 przyczepa o 11 załadowany na mame babcie moja ja węgla na 2,5 roku 140 ludzi z tego ja sobie sam przyjechałem jako prywatny 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Jak już to błędne płacenie na dwójkę. Dopiero trójka daje szansę na wzrost demografii.

Tyle tylko że w dobie singli, singielek , lesbijek, rowerzystów i transformatorów to i trójka bardziej zachowawcza niż rozwojowa

Za 9 miesięcy transformatorowcy akurat powinni zachodzić w ciążę, to by było coś na miarę sukcesu cywilizacji, ale jednak lepiej to zrobić po wyborach, jeszcze trzeba było by pobierać 500 + jakby feminista nie wygrał wyborów 

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

a umorzenie długu paru mld ? 

a kupowanie gazu w cenach rynkowych po wypowiedzeniu wieloletnich umow z cena regulowana?? ile miliardow to kosztowalo ???

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Statystyczny wyborca pisu jest

- zadbany jak Kempa

- zna jezyki jak Duda i Jaki

- podrozuje po swiecie jak Kaczynski

- nienawidzi wszystkich jak Ziobro

- ma obsesje na punkcie Niemcow jak Kowalski

- jest wulgarny jak Pawlowicz

statystyczny wyborca i hejter platformy 

- nie musi być rudy jak tusk zeby kłmać 

- przemienny jak pogoda wczoraj gadał to dzisiaj to a po jutrze co innego 

- gada jedno obiecuje jak kopacz a jak przychodzi co do czego kradnie jak popadnie 

- wulgarny jak Sikorski 

- głupi jak Schetyna  

6 minut temu, jacus napisał:

a kupowanie gazu w cenach rynkowych po wypowiedzeniu wieloletnich umow z cena regulowana?? ile miliardow to kosztowalo ???

tyle ze saletra jest już po 3600

Komisja przedstawia dodatkowe wnioski mające na celu walkę z wysokimi cenami energii i zapewnienie bezpieczeństwa dostaw energii

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/pl/ip_22_6225

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

tyle ze saletra jest już po 3600

a za po po ile była?

Opublikowano

Choć wrocławscy wiceprezydenci dostają sowite wynagrodzenia, postanowili pójść w ślady swojego szefa Jacka Sutryka (44 l.) i dorabiać dodatkowo krocie w innych miastach za zasiadanie w radach nadzorczych. Wystarczy być lokalnym działaczem samorządowym i mieć znajomego w innym mieście, by wspólnie zadbać o swoje portfele. Niedawno ujawniliśmy, że aż 87 tys. zł rocznie w radach nadzorczych w innych miastach zarabia prezydent Wrocławia Jacek Sutryk. Ale okazuje się, że ma godnych naśladowców.

Wiceprezydent Wrocławia Jakub Mazur (45 l.) od czerwca 2020 r. jest członkiem rady nadzorczej Przedsiębiorstwa Komunikacji Miejskiej w Sosnowcu. Zarobił tam ponad 37 tys. zł. Ten, który zatrudniał Mazura, sam zatrudniony został we Wrocławiu – prezydent Sosnowca Arkadiusz Chęciński (51 l.) został powołany do rady nadzorczej wrocławskiego zoo, gdzie zarobił 51 tys. Renata Granowska (49 l.), kolejna zastępczyni Sutryka, w ubiegłym roku trafiła do rady nadzorczej aquaparku „Nemo” w Dąbrowie Górniczej. Zarobki? 25 tys. zł z tego śląskiego miasta. W drugą stronę – od wrocławian – przelewy popłynęły na konto Marcina Bazylaka (44 l.), prezydenta Dąbrowy Górniczej. Zasiada on w radzie nadzorczej spółki Wrocławskie Mieszkania, gdzie w ubiegłym roku zarobił 54 tys. zł.

Sebastian Lorenc (45 l.), kolejny zastępca Sutryka, też nie może narzekać na brak dodatkowych zajęć. Od 2020 r. zasiadał w radach w Jeleniej Górze (kanalizacja i transport publiczny), a ostatnio nadzoruje Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej w Zgorzelcu. Za dodatkową pracę w ubiegłym roku zainkasował prawie 50 tys. zł. Interesujące, że we Wrocławiu zatrudnienie znalazła córka prezydenta Jeleniej Góry Jerzego Łużniaka (67 l.). Od czerwca tego roku Anna Łużniak-Jabłońska jest zastępczynią przewodniczącego rady nadzorczej... zoo. Takie dorabianie może bulwersować. – To nie jest niezgodne z prawem, ale czy etyczne? Czy we Wrocławiu nie ma kompetentnych ludzi do nadzoru spółek i musimy sięgać po samorządowców innych miast? – pyta dr Jakub Nowotarski, szef „Akcji Miasto”, która ujawnia zarobki samorządowców.

biorą przykład z wodza, lepkie ręce; nawet komuniści tak nie brali

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, Roman176 napisał:

a umorzenie długu paru mld ? 

Nie wiem o jakim długu piszesz ale Jacuś ci napisał choćby o gazie. Ale to jest wszystko pikuś. Pis robi dla Putina doskonałą robotę w UE wraz z Orbanem.

Opublikowano
10 godzin temu, dysydent napisał:

kilka lat temu napisałem że dzieci panów będą sługami u dzieci sług tych panów.

no i kolejny przykład tej prawidłowości
Premierem UK został ... Hindus :o

od kilku lat burmistrzem londynu jest hindus 

Opublikowano (edytowane)

ja mam ciotke w ameryce-czy juz jestem amerykaninem ?? czy ma korzenie w samej ameryce ??

choroba psychiczna,klamstwa,brak logiki - manius sie rozwija 🤣eb289c595c8b85dc281fbb010292a9f3.jpg

Edytowane przez jacus
Opublikowano

jako posiadacz karty duzej rodziny i biorca 500 a nawet na chwile 1000 plus, jestem z a a nawet przeciw takim programom..

co sie zmieni za rok w styczniu ?? gdy wyplaca ostatnie 500 ?? eksmisja ?? jadlodajnia dla bezdomnych czy dziecko bedzie dalej trzeba utrzymac ??

chyba tylko patologia i to gleboka mogla sie pokusic o dziecka dla pieniedzy.. dla innych -takich jak moja zona- to tylko mily dodatek.

widzieliscie nagranie z ataku na biuro pis-u , 

marecek jeszcze nic nie wstawil  ?? spokojnie mozna memy robic.. tylko jeden problem wyraznie widac ze facet ma lancuszek z krzyzykiem na szyi.

Opublikowano
2 godziny temu, many13 napisał:

Moskwa twierdzi, że tajne amerykańskie laboratoria biologiczno-wojenne na Ukrainie były usprawiedliwieniem dla jej niesprowokowanej inwazji na sąsiedni kraj

Podobnie jak poszukiwania Broni chemicznej w Iraku.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v