Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, krzychu121 napisał:

Przecież to od dawna jest jasne że ukraina została sprzedana wzamian za interesy. Że też się jeszcze ludzie łudzą że ukraina powstrzyma rosjan albo że przyjdzie zachód z pomocą. 

No dokładnie.... Wsio dogadali.... Trochi tera poszczekaja   na Władka i tyle.... Ot udawany solidaryzm itp..... Cyrk dla naiwnych i tyle. 

Opublikowano

no bywa tak...

1 minutę temu, dysydent napisał:

dzisiaj jak najbardziej takie pomyłki do zrozumienia

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

nie zaprzeczam ..... ale pisałem ze lewacy i praworządni to kolaboranci ?

Oj Romuś, Romuś... B|

Opublikowano
Ywa napisał:

Boje się tego  Turka, aby nie wbił noża w plecy Władimira, oby nie!!!!!!!!!!!!!!!:https://wiadomosci.wp.pl/nieoficjalnie-prezydent-turcji-przyjezdza-do-polski-rozmawiac-o-rosyjskiej-agresji-6740881917746144a Turcji Erdogan (blisko dotąd współpracujący z Rosją) potępił atak na Ukrainę

Wiele robić by nie musiał ale niema tyle łódek. To się nie bój....

Opublikowano
28 minut temu, Pafnucy napisał:

👍

już myślałem że tylko ja widzę że ta baba ma kuku na muniu.

Zdziwiłbyś się chłopku, ale mam podobne zdanie o Tobie i co Ty na to? Każdy może mieć własne zdanie na różnorodne tematy chłopie wiesz?

Opublikowano
dysydent napisał:

tylko Duda swoje pierdoły skończył a tu w przestrzeni powietrznej Polski leci sobie akurat teraz samolot aerofłottu z rosji do Turcji

tyle warte te gadania

Cywilny. Płaci to leci. Poleciałby inaczej. Gaz też sobie leci przez Ukrainę...

Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

prawda to że z Zamościa widać ogień na Ukrainie???

Ja nic nie widziałem ,może koledzy z okolic Hrubieszowa albo hrebenne coś mogą zobaczyć na niebie

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

Każdy może mieć własne zdanie na różnorodne tematy chłopie wiesz?

może, ale wstyd tobie pozostanie.

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Cywilny. Płaci to leci. Poleciałby inaczej. Gaz też sobie leci przez Ukrainę...

nie ma cywilny , wojskowy. wszystko co ruskie zatrzymać nalezy. inaczej te całe sankcje tylko pustym gadaniem pozostaną..

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

nie ma cywilny , wojskowy. wszystko co ruskie zatrzymać nalezy. inaczej te całe sankcje tylko pustym gadaniem pozostaną..

Niech węgiel przestaną od nich importować.  

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v