Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mds212 napisał:

1 minutę temu, Uziu92 napisał:

a co za problem przywieść 500 litrów , jak np w tej samej wsi też jeszcze ktoś bierze i np we wsi dalej też bierze ktoś to się jedzie po drodze i kilku po 500 litrów i beki nie ma , przepalu też nie ma bo po drodze.

A coo myslisz ze pol wojewodztwa sie w jednej firmie zaopatruje i na twoja wioche to auto jezdzi co 2 dni? U nas w obrebie kilku wiosek przyjezdza min 5 fim paliwowych

moja wiocha ma 70 tys mieszkańców 😁 Jak jeden nie chce przywieść 500 to przywiezie inny, w czym problem ? wolny rynek mamy. Z resztą firma przeważnie zbiera zamówienia przez kilka dni i jak ma w dany rejon już kilku klientów to jadą. Wiadomo że takiej ilości nikt od ręki nie przywiezie no chyba że akurat auto w okolicy kursuje i może zajechać. Z resztą co tu się rozwodzić nad takimi rzeczami.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, mds212 napisał:

taki klient co raz na rok weznie marne 500l to ch*j nie klient.

Ale błysnąłeś🤦‍♂️

1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

moja wiocha ma 70 tys mieszkańców 😁 Jak jeden nie chce przywieść 500 to przywiezie inny, w czym problem ? wolny rynek mamy. Z resztą firma przeważnie zbiera zamówienia przez kilka dni i jak ma w dany rejon już kilku klientów to jadą. Wiadomo że takiej ilości nikt od ręki nie przywiezie no chyba że akurat auto w okolicy kursuje i może zajechać. Z resztą co tu się rozwodzić nad takimi rzeczami.

Piotrans, Konkret,  Szip czasem 500 zamawiałem i nigdy problemu nie było. Tutaj gość stwierdził że nie ma czasu bo klientów dużo🤷 mnie się nie spieszyło a ma do mnie 18km. Zamówię gdzie indziej, a komentarze typu ,,ch*j nie klient " latają mi koło wentla...Jak któryś taki bogady nie ch*j może mi zasponsorować jak ma z tym problem kto ile zamawia.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 5
  • Thanks 1
Opublikowano

Licytujecie się jeden 500l drugi 1000 litrów że to jest dużo a rolnictwo względem transportu to zużywa mało paliwa.

Jedna ciężarówka w przeciągu roku spali około 40 tysięcy równowartość około 400 hektarów.

• Like 4
Opublikowano

Dzień dobry Państwu,

ktoś zamawia paliwo w okolicy Sanok, podkarpackie i może podpowiedzieć jakie firmy dostarczają i jak to cenowo wychodzi?

Chciałbym 2500 litrów miesięcznie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mds212 zrobił z siebie głupka w temacie uprawy buraków, przyszedł tutaj- ośmieszył się, szkoda że nie można sobie przy użytkowniku zostawiać notki żeby się wyświetlało żeby nie czytać przypadkowo jego postów gdzie indziej. 

A co do paliw spytajcie twardego elektoratu PiS co o tym myśli i nie powie żadnego złego słowa krytyki na rząd, przecież to jawne golenie społeczeństwa

• Like 4
Opublikowano
5 minut temu, Mateusz1q napisał:

Mds212 zrobił z siebie głupka w temacie uprawy buraków, przyszedł tutaj- ośmieszył się, szkoda że nie można sobie przy użytkowniku zostawiać notki żeby się wyświetlało żeby nie czytać przypadkowo jego postów gdzie indziej. 

A co do paliw spytajcie twardego elektoratu PiS co o tym myśli i nie powie żadnego złego słowa krytyki na rząd, przecież to jawne golenie społeczeństwa

w reklamie mówili że dzisiaj za minimalną można kupić 2 razy więcej paliwa niż10 lat temu i to wszystko jest wina putina i ja im wierze 😉😆

• Haha 5
Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Ale błysnąłeś🤦‍♂️

Piotrans, Konkret,  Szip czasem 500 zamawiałem i nigdy problemu nie było. Tutaj gość stwierdził że nie ma czasu bo klientów dużo🤷 mnie się nie spieszyło a ma do mnie 18km. Zamówię gdzie indziej, a komentarze typu ,,ch*j nie klient " latają mi koło wentla...Jak któryś taki bogady nie ch*j może mi zasponsorować jak ma z tym problem kto ile zamawia.

Konkret ma baze i biura w Radomiu. 

Opublikowano
10 minut temu, Bercik92 napisał:

w reklamie mówili że dzisiaj za minimalną można kupić 2 razy więcej paliwa niż10 lat temu i to wszystko jest wina putina i ja im wierze 😉😆

Jeszcze niedawno była moda na teksty o fuzji Orlenu i lotosu. Jaki będzie to miało wspaniały wpływ na ceny😂 i ma dyktat absolutny!

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Skąd Ci się takie koszty wzięły ? 15 minut dojazdu średnio jeśli jest w okolicy plus 10minut tankowanie i wypisanie wz. 

Idę na kierowcę chyba, 300 zł na godzinę też bym chciał zarabiać 

Myslsiz jak typowy chlopek parobek. Otworz firmy oplac zusy, kup auto zatrudnij pracownika to jak bedziesz jezdzil z zarobkiem 50zl na kliencie to nawet na pracoiwnika nie zarobisz

Opublikowano

Tak i kazdy w innej gminie i caly zysk pojdzie na pracownnika i paliwo na dojazdy. Powtorze otworz firme i mozesz nawet rowerem z banka 20 litrowa jezdzic do drugiego wojewodzztwa zeby klienta zadowolic

Opublikowano
1 minutę temu, mds212 napisał:

Tak i kazdy w innej gminie i caly zysk pojdzie na pracownnika i paliwo na dojazdy. Powtorze otworz firme i mozesz nawet rowerem z banka 20 litrowa jezdzic do drugiego wojewodzztwa zeby klienta zadowolic

Pisałem Ci wcześniej co to jest "LOGISTYKA " a Ty dalej robisz gównoburza.

Opublikowano
1 minutę temu, mds212 napisał:

Nie muszę otwierać bo mam od kogo kupić i nie narzeka tak jak Ty, który jak się domyślam nie ma nic wspólnego z handlem paliwem. Nawet z chęcią przyjeżdża i tak jak napisałem, nigdy nie czekał dłużej niż 1 dzień. 

Kiedyś z Tobą jeszcze szło w miarę zdanie zamienić ale ostatnio to się robisz jak jawka 

Opublikowano
25 minut temu, panczo1922 napisał:

kontynuacja mojej analizy

image.png

Orlen odjechał w kosmos...  tera nawet jakby baryłka była po 1 USD to i tak cena hurtowa zostaje 6,50pln

To ich maszynka do okradania społeczeństwa i kupowania głosów.

• Like 9
Opublikowano
11 godzin temu, mds212 napisał:

Myslsiz jak typowy chlopek parobek. Otworz firmy oplac zusy, kup auto zatrudnij pracownika to jak bedziesz jezdzil z zarobkiem 50zl na kliencie to nawet na pracoiwnika nie zarobisz

tylko na wiekszym odbiorcy ma nizszą marże jednostkową , jak 500 litrów przywiezie po 7 zł ,  2 tys litrów po 6,95 zł . a jak by rozładował cały samochód to i po 6,8 zł dał rade pewnie .

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v