Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 godzin temu, robercikj100 napisał:

w sensie ze kupują na ukrainie ? po ile tam teraz jest ? i czy nie ma tam braków na stacjach ?

Ponad 5zl na Ukrainie 

17 godzin temu, PAN88 napisał:

Jeszcze dziwne że po parę kursów dziennie nie zrobiłeś do tej pory.

Dzisiaj Orlen powiat miński 7,47

Toż jezdziles to wiesz ze ostatnio co można było jeździć to raz na pare dni. 

Opublikowano

Ostatnio mam ubaw po wyborach na Węgrzech gdy widzę że Orban uwiera jak drzazga w d*pie naszych rządzicieli.Gdy Morawiecki na pytanie na temat Węgier i Orbana wije się jak piskorz i natychmiast weksluje rozmowę na ,,głównych hamulcowych sankcji". A także komentatorów w TVP usiłujących na wszelkie sposoby wytłumaczyć Orbana.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.04.2022 o 09:23, GRZES1545 napisał:

Dnia 4.04.2022 o 08:57, danielhaker napisał:

Co nie znaczy, że za darmo ofiarowany

Ktoś Za to z pewnością zapłaci. 

już płacimy, baryłka tyle co przed wojna a. na cpn 7.50 czyli lejemy litr a płacimy za 1.5 litra

Edytowane przez Uziu92
  • Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Ciekawe czy darmo USA dostarczy dla nas paliwo czy będziemy musieli słono za to zapłacić... 😏

chyba już płacimy od ponad miesiaca w  marży dla firm paliwowych. 

My za darmo damy Ukraińcom, a z USA ten droższy niż ruski jest. będziemy sprowadzać do Polski, kolejny dobry interes rządu :D

• Like 3
Opublikowano
3 godziny temu, wojak1986 napisał:

Kolejka chętnych do odbudowy Ukrainy pewnie już czeka a my tam gdzie da się zarobić będziemy na końcu. Głupi pomoże a reszta zarobi...

Na Co czeka? To Ruski już skończył destrukcję... chyba nie. Żeby ten kraj zaczął się odbudowywać musi pierw wygrać tę wojnę. A coś mi się zdaje że Putin szykuje coś grubszego.

Opublikowano
4 godziny temu, Nowy81 napisał:

Jak tam się kształtują ceny za 1tys? u mnie 7,10 zł. Jest szansa na obniżki?

Pewnie są. Kupiłam w zeszłym tygodniu po 7.77 ( pierwotnie napisałam 7.87 Przepraszam!)  jeszcze pytałam, czy można wziąć w kanister czym rozbawiłam sprzedającego.

Opublikowano

Koniec tanich paliw wchodzą nowe restrykcje Unii .

Rynek ropy reaguje na prawdopodobne zaostrzenie sankcji. Orlen wrócił do podwyżek cen w hurcie

Na stacjach drogo, co nie znaczy, że nie może być drożej. We wtorek Orlen podniósł ceny w hurcie w reakcji na to, co się dzieje z cenami ropy na świecie. A te rosną w reakcji na zdjęcia i filmy, które opublikowano z masakry w podkijowskiej Buczy. Świat już nie może nie zareagować i najostrzejsza forma sankcji na Rosję stała się bardzo prawdopodobna.

https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/ceny-ropy-reaguja-na-prawdopodobne-zaostrzenie-sankcji-orlen-wrocil-do-podwyzek-cen-w/h2zxwep

Opublikowano

Ja 10 dni temu po 7,70 zapłaciłem za dwa tys na podwórko podlaskie. Na stacjach było 30 gr taniej a w hucie w ciągu dnia podrożało o 30 gr ale cóż  kupiłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez Pawel197890
      Mam pytanie czy można siac żyto hybrydowe rok po centrali i ile kg na hektar 
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
  • Dodaj nową pozycję...
v