Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, spwrp napisał:

Brać trzeba by minimalizować straty a dają bo wcześniej zabrali np: za nad wymiarowe zyski z paliwa, nawozów itd. i jeszcze ta tępa propaganda ze dają, a ty zastanowił się ile kosztuje ta obsługa wniosków i cała otoczka, ile dopłacasz do tego?? o ile wzrasta inflacja przez takie sztuczne podnoszenie cen?? a potem łaskawcy dadzą Ci ochłapy a ty wielce szczęśliwy że dają...

Ile można się zastanawiać co ile kosztuje, mnie nie musisz tego tłumaczyć. Doją ludzi nie od dziś. Szczęśliwy jestem tylko z tego co wypracuję i jak godną zapłatę mam za to, reszta tak jak piszesz , trzeba minimalizować straty  robić swoje.

Opublikowano
24 minuty temu, Zbyszek3939 napisał:

Screenshot_20221101_203128_com.google.android.apps.messaging.jpg

Pobierz co wysłali

Powtórzę. Wystarczy 1% strat

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Zbyszek3939 napisał:

Dziś nic nie zrobisz strona nie działa .

Ponoć składałeś i ci odrzucili, to powinieneś wiedzieć ile masz i co składałeś. pier**lisz jak z tym ciągnikiem.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Zbyszek3939 napisał:

Dziś nic nie zrobisz strona nie działa .

Pobierz i następny wniosek o pomoc. 

Powyżej 30 to chyba nikt nie dostał 

Jakoś ludzie niedoinformowane.

Czytajta trochi

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
49 minut temu, Desperado napisał:

Tylko dlaczego chce już kasę.

Pojazd zadatkowany, reszta kasy po dostarczeniu pojazdu z kompletem dokumentów i koniec tematu, co tu rozkminiać. W umowie kupna-sprzedaży to on może cuda napisać tylko jak to później wyegzekwować. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Jakoś ludzie niedoinformowane.

Czytajta trochi

No mówię, masakra, się pytam gdzie my jesteśmy? mogę zrozumieć starszych, nie było komputerów kiedyś, ale to są młodzi ludzie po szkołach.

Opublikowano

Dopiero tu któregoś dnia znajomej tłumaczyłem. A oczytana i zorientowana.

Ta twierdziła że musi być ubezpieczone.

Masakra.

Opublikowano (edytowane)

No to jaka oczytana? gdzie we wniosku jest napisane że musi być ubezpieczone? można prosić o pomoc w wypełnieniu, nic takiego, ale żeby nie rozumieć co tam jest napisane i pier**lić bzdety?

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Z rana jutro goń do wydziału  komunikacji i dopytaj...chociaż pewnie usłyszysz że  bez dokumentów nic nie zarejestrujesz. Ta gadka handlarza śmierdzi na odległość, oby Cię nie wyrokował. Co za gość i skąd jak nie tajemnica?

25 km  od Lublina na północ 

Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

I to i to, jeszcze Krystyna Dowbor wyremontuje Ci dom🤣

Ja słyszałem, że kawalerom mają nie dawać siszowego tylko Ukrainkę na chodzie 😁 do rozpłodu. Ciekawe co kobita powie 🙈

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Zbyszek3939 napisał:

25 km  od Lublina na północ 

Czyli od Lublina w moim kierunku. Ten z Lubartowa taki model? Najlepsze lekarstwo jak byś wspomniał że zapytasz w skarbowym czy tak możesz kupić, Ciekawe co by ci powiedział. 🤔

6 minut temu, pedro2 napisał:

Ja słyszałem, że kawalerom mają nie dawać siszowego tylko Ukrainkę na chodzie 😁 do rozpłodu. Ciekawe co kobita powie 🙈

Składają chłopy który wolny...faktycznie wolne Ukrainki są 🙆‍♂️

Screenshot_20221101-214101_Google.jpg

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Desperado napisał:

Może być hucznie.

Toć co ja winien, sam się zastanawiałem czy składać o suszowe, to mówiła co ty głupi,jak dają to składaj. To teraz będzie miała suszową Ukrainkę do podziału 😁

10 minut temu, GRZES1545 napisał:

Czyli od Lublina w moim kierunku. Ten z Lubartowa taki model? Najlepsze lekarstwo jak byś wspomniał że zapytasz w skarbowym czy tak możesz kupić, Ciekawe co by ci powiedział. 🤔

Składają chłopy który wolny...faktycznie wolne Ukrainki są 🙆‍♂️

Screenshot_20221101-214101_Google.jpg

Ja wolę szybkie, na co mnie wolna 🤭

• Haha 2
Opublikowano
8 godzin temu, Desperado napisał:

No mówię, masakra, się pytam gdzie my jesteśmy? mogę zrozumieć starszych, nie było komputerów kiedyś, ale to są młodzi ludzie po szkołach.

Bo u większości tych młodych osobników znajomość komputera kończy się na FB, NFS i innych gierkach

Saletrzak 3800

• Like 2
Opublikowano
pedro2 napisał:

O proszę, 6.97% strat z roślinnej, ogółem razem ze zwierzęcą 4.37% 

Słuchaj po jakim czasie dostałeś protokół strat? On jest dostepny w tej aplikacji?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Dodaj nową pozycję...
v