Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Brandyski sprowadzał i robił facet z Jaślikowa, nie wiem, czy jeszcze robi, nie widziałem ostatnio jego ogłoszeń

Wiem że za busem na lawecie ciągał 

Jakies opinie w twoich stronach?

Opublikowano

Pytanie rok temu około dzięki waszej pomocy znalazłem fajny śrutownik niemiecki młotkowy taki co sypie pod spód. Wie ktoś o czymś takim niedrogim? Poszukuję coś takiego.

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Wiesław K

pracowałem u Wieśka 13lat temu... przez 3 miesiące🙃

Janeczko napisał:

Tak jak wspominałem olx sprawdzone coś tak upatrzyłem.

Myślę czy nie kupić samej ramy aby była prosta i z kwitami i dokupić zabudowę np pierwsza z brzegu https://m.olx.pl/d/oferta/d47-d50-burty-nadstawki-brandys-hl-6011-CID757-IDHHXQh.html

Do tego siłownik i nowa przyczepa na lata. Pomalować to sam dam radę pytanie czy ma to sens i czy uda mi się znaleźć w dobrej cenie ramę

Ta oferta jest za same burty. Cała zabudowa będzie słono kosztować. Pod koniec roku kupowałem od jednego gościa żmijkę i stała u niego cała paka w ful opcji do hl8 to facet mówił ze 25tys go kosztowała brana od Zychara.

Opublikowano
5 minut temu, Grzechooo napisał:

pracowałem u Wieśka 13lat temu... przez 3 miesiące🙃

Ta oferta jest za same burty. Cała zabudowa będzie słono kosztować. Pod koniec roku kupowałem od jednego gościa żmijkę i stała u niego cała paka w ful opcji do hl8 to facet mówił ze 25tys go kosztowała brana od Zychara.

Coś więcej powiesz o pracy ? :)

Tak jak mówię to pierwsza z brzegu biorę różne opcje pod uwagę bo muszę do żniw mieć coś a nowe to ceny kosmos.

Opublikowano
2 minuty temu, Grzechooo napisał:

Robiłem u niego burty, nie chciałbym się za bardzo wypowiadać, bo nie przystoi w internecie o kimś brzydko pisać😉

Ciagniki z kalinowic mają zle opinie, przyczepy pomimo ze ładnie zrobione, to są "zrobione" wiec ingerencji troche,ale Rysiek.nie narzeka. Kto mial z nimi stycznosc tak jak Ty to wie,ja to bardziej tyle.ze ciotke.mam.w kalinowicach i ogolnie to rodzina mojej rodziny i ciagniki robiły u mnie w okolicy.

Opublikowano
Janeczko napisał:

Tak jak wspominałem olx sprawdzone coś tak upatrzyłem.

Myślę czy nie kupić samej ramy aby była prosta i z kwitami i dokupić zabudowę np pierwsza z brzegu https://m.olx.pl/d/oferta/d47-d50-burty-nadstawki-brandys-hl-6011-CID757-IDHHXQh.html

Do tego siłownik i nowa przyczepa na lata. Pomalować to sam dam radę pytanie czy ma to sens i czy uda mi się znaleźć w dobrej cenie ramę

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-bss-8-ton-ladownosci-CID757-IDNgCUI.html jest rama tylko burty i pomalować 😁

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Ciagniki z kalinowic mają zle opinie, przyczepy pomimo ze ładnie zrobione, to są "zrobione" wiec ingerencji troche,ale Rysiek.nie narzeka. Kto mial z nimi stycznosc tak jak Ty to wie,ja to bardziej tyle.ze ciotke.mam.w kalinowicach i ogolnie to rodzina mojej rodziny i ciagniki robiły u mnie w okolicy.

Ty jesteś z tych stron to doskonale wiesz jakie legendy o tym człowieku są a jak to mówią to w każdej legendzie jest ziarno prawdy... o ile tylko ziarno😉

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v