Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki gdzie na Internecie zamawiacie oleje hydrauliczno przekładniowe ? Może by było taniej jak w lokalnym sklepie. 

Opublikowano
41 minut temu, bratrolnika napisał:

Pewnie handlarz dla innego handlarza (takiego który bierze któryś już z kolei ciągnik) ma takie ceny o których normalny kupujący może tylko pomarzyć

Kupiłem kiedyś rozsiewacz  od handlarza ,wyremontowałem sprzedałem i jeszcze cos niecoś zostało

Opublikowano

Panowie, potrzebuje jakiś dobry sznurek do bydła trzeba je przestawiać a kupiłem w mrówce i niestety po jednym razie się strzępi i to nie jest to co bym chciał może coś sprawdzonego z allegro żeby po jednym wiazaniu o belki itd był dalej cały

Opublikowano
53 minuty temu, danielursus3p napisał:

Chłopaki gdzie na Internecie zamawiacie oleje hydrauliczno przekładniowe ? Może by było taniej jak w lokalnym sklepie. 

olej to u jakiegoś zaprzyjaznionego mechanika, najlepiej beczka 200 z kimś na spółkę jak za dużo, wyjdzie nieraz w cenie superolu w sklepie 

Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

znajomy wychaczył jakiegoś przedstawiciela firmy olejarskiej i się kilku skrzyknęło i na beczki zamawiają, to biorą STOU w beczkach, jeden do wszystkiego, i tam mniejsze ilości w 60tkach lub 20tkach, a kosztują tyle co superol w grene 

Opublikowano
19 minut temu, pawel885 napisał:

olej to u jakiegoś zaprzyjaznionego mechanika, najlepiej beczka 200 z kimś na spółkę jak za dużo, wyjdzie nieraz w cenie superolu w sklepie 

200 l to za dużo. Nie ma nawet z kim wziąć na spółkę za bardzo. 

18 minut temu, jaco512 napisał:

Dzięki. 

2 minuty temu, igor10246 napisał:

znajomy wychaczył jakiegoś przedstawiciela firmy olejarskiej i się kilku skrzyknęło i na beczki zamawiają, to biorą STOU w beczkach, jeden do wszystkiego, i tam mniejsze ilości w 60tkach lub 20tkach, a kosztują tyle co superol w grene 

Tylko ciekawe czy to dokładnie taki sam olej jak w sklepie by kupił. Znam przypadek co też olej w promocyjnej cenie od przedstawiciela, a z tym z hurtowni nawet koloru wspólnego nie miał. A opakowanie było dokładnie takie samo. 

Opublikowano
28 minut temu, danielursus3p napisał:

200 l to za dużo. Nie ma nawet z kim wziąć na spółkę za bardzo. 

Dzięki. 

Tylko ciekawe czy to dokładnie taki sam olej jak w sklepie by kupił. Znam przypadek co też olej w promocyjnej cenie od przedstawiciela, a z tym z hurtowni nawet koloru wspólnego nie miał. A opakowanie było dokładnie takie samo. 

sam tak sie naciolem - kupilem na zapas. zalalem 60 i chodzila, pozniej zrobilem wymiane w zetorze turbo i po pol godziny koszenia w lecie wiedzialem ze cos nie teges-na szczescie nic sie nie stalo, kupilem inny a tego mialem do ursusa..

najlpesze ze wywalilem papiery i nie moglem znalezc sprzedawcy- po porownaniu dwoch takich samych beczek,wida bylo od razu podrobe.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

Kupiłem kiedyś rozsiewacz  od handlarza ,wyremontowałem sprzedałem i jeszcze cos niecoś zostało

No chyba na tym polega handel, nie??

39 minut temu, daron64 napisał:

Patrząc na nazwisko sprzedającego chce się powiedzieć tanio jak barszcz...

10 minut temu, Bananek napisał:

@Bananekładowarki szuka??? Jest na sąsiedniej wiosce, dać link??

Opublikowano
10 minut temu, pawel885 napisał:

to masz i beczki 60 

Wiem, braciak do aut zamawia w beczkach 60. Tylko on nie zamawia aż tyle żeby mieć spore rabaty, liczyłem coś na necie znaleźć. 

6 minut temu, jacus napisał:

sam tak sie naciolem - kupilem na zapas. zalalem 60 i chodzila, pozniej zrobilem wymiane w zetorze turbo i po pol godziny koszenia w lecie wiedzialem ze cos nie teges-na szczescie nic sie nie stalo, kupilem inny a tego mialem do ursusa..

najlpesze ze wywalilem papiery i nie moglem znalezc sprzedawcy- po porownaniu dwoch takich samych beczek,wida bylo od razu podrobe.

A no to właśnie. Nic darmo nie ma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v