Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega szuka coś do paszowozu 8m³ .

Gadał coś o szejsiuni bez papiera albo coś innego. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, KaMel napisał:

W jednym ze sklepów, gdzie są dealerem zarówno shindaiwy jak i echo, powiedzieli mi ze Echo jest robione w Tokio, natomiast Shindaiwa w Hiroszimie i przez to echo lepsze. Ja tego nie sprawdzałem, a dealer nie miał ani jednej ani drugiej 

Jak sporo robisz to nie polecam tych japończyków, amortyzacja w nich jest beznadziejna i mocno czuć to w rękach, chociaż waga pilarki jest niska.

Edytowane przez jajonasz
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, PRIMO napisał:

Sześćdziesiątka przy słaba ,strasznie ,, wymyśla'' jak drugą belę dokładasz. Trza na zależnym wom ,lub na 1 biegu paszowozu ,a to już zajmuje czas przy mieszaniu  ,bo inaczej widać ją i słychać.😉

Edytowane przez kizak
Opublikowano (edytowane)

2 godziny temu, rafal4610 napisał:

W Żółkiewce sie tym zajmuje

Najbliżej tam mam, ale brak tych pilarek

1 godzinę temu, jajonasz napisał:

Jak sporo robisz to nie polecam tych japończyków, amortyzacja w nich jest beznadziejna i mocno czuć to w rękach, chociaż waga pilarki jest niska.

Wlasnie tego się trochę boje. Stihl niby polowe cięższy, ale ma w porządku amortyzację

Edytowane przez KaMel
Opublikowano
2 godziny temu, PRIMO napisał:

juz lepiej zetor ze starszej serii albo mtz, cągników o uwiązania do paszowozu, bez przodka znajdzie się sporo

Opublikowano

W okolicy cos podobnego jest i nawet z turem podobnym to sluzy tylko do wywalania obornika z wybiegu. 

Panowie koledzy z zagłębia handlarzy. Ma tam ktorys jakąś ladowarkę małą na placu? Llu,Wsi🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Tylko paszowoz potrzebny codziennie,a jak się te zabytki rozkracza a w ich wieku to wszystko się może zdarzyć to co wtedy krowom dawać jesc? A druga rzecz to jak cena bez tura to zdjął by  ch*j tego tura.🤦

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@KaMel https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Poturzyn pow Sandomierz serwis makita&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwj-1YepkKr1AhXnmIsK  Tu na 100% kupisz echo i schidaiwę od dawna prowadzi m.in. te sprzęty , w ubiegłym tyg. byłem i ma sporo tych pilarek i inne. Chyba link zły ale poprawiam https://panoramafirm.pl/świętokrzyskie,sandomierski,podszyn,58/sprzedaz_i_serwis_pilarek_i_kosiarek_spalinowych_i_elektrycznych_mieczyslaw_zimolag-sjeno_zk.html

22 minuty temu, jahooo napisał:

te zabytki prawdopodobnie wytrzymają jeszcze więcej, niż niektóre nasze dzisiejsze nowe, ale to moje zdanie

Jeżeli moc wystarczy to ciągniki b.dobre i mało palą, rzadko kiedy psują się.

Edytowane przez marian7k
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Dwie małe łamane stoją u znajomego,czekają aż dojadą kolejne i kierunek wschód

Kierunek wschód,czyli ua czy wschod Polski? No ja musze wlaśnie na wschodzie.cos poszukac.zeby starego zawiezc zeby tez mogl.zobaczyc. gdybym mial kupować w ciemno to po co pozniej mialby mi gadać. W tamtym roku czyli jeszcze wrzesien-grudzien były za fajne pieniądze. Taka jak Twoja po wstepnych wyliczeniach wychodzi ze pomimo ze jest łamana to bedzie za duza po długosci. Musi byc jakis weidemann schaffer albo w ostatecznosci striegel(chociaz tu budzet juz troche nie pozwala)

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano

Starego to do dilera zawieź. 

Powiedz że kupujesz taką - tu wskazujesz na pożądany model- albo się nie wpierdalasz w tą którą ja wybierał będę

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Starego to do dilera zawieź. 

Powiedz że kupujesz taką - tu wskazujesz na pożądany model- albo się nie wpierdalasz w tą którą ja wybierał będę

Ostatnio w tpr zobaczyl ze do wygrania jest weidemann,pyta sie ile taka kosztuje to mowie ze 160tys, gały mu z orbit wyleciały😀 ale nie ukrywam ze jezeli nie znajde czegos w fajnych pieniądzach to trzeba bedzie sie.wybrac do dealera i wziac jakies finansowanie fabryczne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v