Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie o to mi chodzi że to że nie jest widoczne to nie znaczy że jest do d*py. Widać że nie zrobisz bruźny po kolana ale właśnie płytko może robić roboty. Ale to hipoteza nawet nie mam od kogo pożyczyć i sprawdzić.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Wystawiać to można, tylko kto to kupi 

Duży tego nie kupi, bo potrzebuje większy, mały nie kupi takiego bo za 1/4 tej ceny da się kupić coś może nie lepszego, ale takiego które wytrzyma jeszcze długo 

Wracałem godzinę temu z Radomia to widziałem handlarz wystawił sipme jednoosiowa 3.5t w Ori farbie to pewnie też koło 10 tys będzie chciał..

U nas kto pobrał nowe rozrzutnik z igametu to obchodzi się z nimi jak z jajkami bo  to  mocno delikatne są

Na sąsiedniej wsi już 3 zaczep tzn cały dyszel ma założony bo łamią się jak zapałki i dlatego te stare są w cenie

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, bratrolnika napisał:

Wystawiać to można, tylko kto to kupi 

Duży tego nie kupi, bo potrzebuje większy, mały nie kupi takiego bo za 1/4 tej ceny da się kupić coś może nie lepszego, ale takiego które wytrzyma jeszcze długo 

Swojego jesienią kupiłem za chyba ponad 3 tys i też oryginał jeszcze szablony prześwitują 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, tomek222 napisał:

Ktoś wie jak wysłać 300 bel sianokiszonki kurierem? 🤭🙈

IMG_20220404_195641.jpg

IMG_20220404_195729.jpg

Poczytaj sobie o sciemniaczach, to jest przekręt żeby wyłudzic od ciebie dane do logowania. Wysla ci link do płatności, ty klikasz, wchodzisz niby na stronę swojego banku, a oni widzą co wpisujesz. A potem czyszczą ci konto 

Pisali pewnie na watsupie???

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Emka87 napisał:

Niedawno pokazałem Wam rozrzutnik Agromet- Warfama , który kosztował 13000. Zobaczcie teraz N-235/1 z 1988 roku w cenie..... 28000zł. Czytajcie opis ogłoszenia.

#Kosmiczna_cena_za_rozrzutnik

Agromet - Maszyny rolnicze - OLX.pl

Nawet jak za rozrzutnik z łódką to za dużo.

10 minut temu, bratrolnika napisał:

Poczytaj sobie o sciemniaczach, to jest przekręt żeby wyłudzic od ciebie dane do logowania.

Ten ,,kupujący" nie wie co ,,kupuje".z

Z daleka śmierdzi Nigeryjskim oszustem.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
2 minuty temu, jackasss napisał:

Tym bardziej podejrzane, że ktoś ma problem z poprawnym składaniem zdań w języku polskim.

Bo to ruskie sk***ysyny 

Kiedyś to wybierali tylko takie ogłoszenia z małymi rzeczami, które można wysłać do paczkomatu, a teraz już o byle co piszą czy można wysłać 

A napisz im że nie ma problemu, przyślą ci na 100% link żeby kliknąć i pobrać swoją kasę 

Tylko nie klikaj!!!

Opublikowano

Kumplowi wystawiałem ostatnio coś tam, to jako że ma watsupa to zasypali go tymi pytaniami, i linkami żeby kasę pobrać. To pisaliśmy im że link nie działa, albo że nie idzie się zalogować, albo jak pisali że są z jakiejś miejscowości to pisaliśmy im że akurat jutro tam będziemy jechać, to możemy podrzucić

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Poczytaj sobie o sciemniaczach, to jest przekręt żeby wyłudzic od ciebie dane do logowania. Wysla ci link do płatności, ty klikasz, wchodzisz niby na stronę swojego banku, a oni widzą co wpisujesz. A potem czyszczą ci konto 

Pisali pewnie na watsupie???

Wiem wiem jaja se robie.👍😉 

Ten też dobry, po wysłaniu mu e-maila się rusek wkurw*ł i fujarę wysłał. 🤣😆

IMG_20220404_201529.jpg

IMG_20220404_201736.jpg

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Wziął kamuś buchnął i dla jakiego ogrodnika ożeni ,a ile flaszek z tego. Jak zaczęty bb ,to skapniesz sięże ci ze 30 kg zginie ?,ułoży folię jak była ,i można co wieczór godzinkę poświęcić by 2 stówki przytulić. Tylko wyczaić u kogo otwarty stoi ,. Bo cały worek to raban ,a tak po co puszki zbierać .

Edytowane przez kizak
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v