Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 16.03.2022 o 09:50, superfarmer02 napisał:

Kolejny raz pytam ale trafia się kupiec i nie wiem ile mu powiedzieć żeby sprzedać a nie stracić. Stan taki jak na zdjęciach, tryby niedawno wymieniane 

IMG_20220225_152818_079.jpg

Może byś te noże chciał sprzedać?

Opublikowano (edytowane)

Jakbym się zdecydował na nowy w grudniu to za 12200 miałbym wolmeta, teraz taki ok 15000zł. Taka podwyżka... Używkę typowo do MTZa jakby była to też bym przygarnął

Edytowane przez michal1993
Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Wszystkich to potrzeba 48😁

A ile tam w ogóle wystawia w tym ogłoszeniu??? Nawet nie spojrzałem, mówię jest ogłoszenie to mu wrzucę link jak pyta 

Z Rogoźna to znajomemu tura przywieźli, w zeszłym roku, kawał drogi, ale cena była dobra. Że przyjechali w całkiem inny dzień co się umawiali to jedno, a dwa że po montażu powiedzieli że to cena bez faktury, jak z fakturą to drożej. Choć z tego co mówił to od samego początku mówił im że będzie fv potrzebował,bo to na Rmg miało być

3 minuty temu, michal1993 napisał:

Nie zawsze jestem na bieżąco. Czasem przejrzę OLX i to wszystko. Parę razy zadzwoniłem jak był na sprzedanie MTZ z turem ale samego tura nikt nie chciał sprzedać

Popatrz na ogłoszenia handlarzy z Łowicza, u nich często ruskie się trafiają, i tury raczej oddzielnie sprzedają

Opublikowano
6 minut temu, michal1993 napisał:

Nie zawsze jestem na bieżąco. Czasem przejrzę OLX i to wszystko. Parę razy zadzwoniłem jak był na sprzedanie MTZ z turem ale samego tura nikt nie chciał sprzedać

Kurła jak mi numery pokasowały to było tego sporo. Jak gdzieś mi się rzuci w oko to od razu wyśle Ci smsem

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

A ile tam w ogóle wystawia w tym ogłoszeniu??? Nawet nie spojrzałem, mówię jest ogłoszenie to mu wrzucę link jak pyta 

Z Rogoźna to znajomemu tura przywieźli, w zeszłym roku, kawał drogi, ale cena była dobra. Że przyjechali w całkiem inny dzień co się umawiali to jedno, a dwa że po montażu powiedzieli że to cena bez faktury, jak z fakturą to drożej. Choć z tego co mówił to od samego początku mówił im że będzie fv potrzebował,bo to na Rmg miało być

Popatrz na ogłoszenia handlarzy z Łowicza, u nich często ruskie się trafiają, i tury raczej oddzielnie sprzedają

Patrzyłem tam właśnie, czasem coś było ale to jest 130km ode mnie i tak ciężko było znaleźć czas na wyjazd. Sporo się tam trafia właśnie. Teraz jest z takiego pronara 1025, za 11500zł z tego co kojarzę. Z tym że by trzeba przerobić mocowanie do tylnego mostu.

7 minut temu, soltys48 napisał:

Kurła jak mi numery pokasowały to było tego sporo. Jak gdzieś mi się rzuci w oko to od razu wyśle Ci smsem

Dzięki, będę wdzięczny.

Opublikowano
1 godzinę temu, michal1993 napisał:

Zapadła decyzja o zakupie nowego tura do MTZa, Podwyżki, podwyżki i podwyżki to jest jedyne co zastałem. Macie pomysł skąd kupić w rozsądnych pieniądzach?

Do mtz kupiłem tura w 2010r od WOL-MET Roman Wolny 63-900 Rawicz 605360122tel . W tamtych latach facet przystępny co do ceny i fa........ . Można powiedzieć że z tura byłem zadowolony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v