Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, ZetorMisio napisał:

No akurat ceny to sobie z kolegą astra nie ponegocjujesz, potwierdzam😉. No ale towar ma konkretny. Ja nie narzekam.🤝🤝🤝

Jak jest dana dobra cena a nie z kosmosu to negocjować niema co @ZetorMisio@ZetorMisio przyznaj ze niektórzy wystawiają x 2 względem tego co brałeś

Opublikowano

Astra,no sam wiesz jak jest😉 jeden wystawi coś za 100zl,to następny wystawi za 120,i cena się nakręca. Mi w handlu z Tobą udało się też tyle że to były same felgi, bo za gotowe koła to i wysyłka była by 2 razy droższa,i Ty byś musiał założy te opony itd.... a tak i Ty zadowolony i ja też.

Opublikowano (edytowane)

Najważniejsze żeby wilk był syty i owca cała ale trzeba przyznać że niektórych rzeczy ceny się nakręciły w kosmos bo np. Za stara rozwalająca się przyczepę trzeba dać naście tysięcy no ludzie i koło mnie była ze złamana rama za 12 tys myślę zadzwonię byłem ciekawy skąd ta cena dzwonię a gość Panie jakby rama była prosta to ja bym chciał 25 tys 

Edytowane przez astrahxenon
Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

byłem ,kupowałem ,u mnie akurat opony wyglądały elegancko,i takie były może ze dwa lata ,i niefarcik ,obie mitasiki popękały na bokach . Ma największy wybór w okolicy między Gołdapią ,a granicą białoruską ,z tamtej strony Gołdapi nie wiem ,i własną wulkanizację

Ale te opony nie są naprawiane? Dlatego ja jak bym brał używaną to z lepszych marek. Myślę że mniejsze ryzyko że będzie się coś działo. Chociaż nigdy nie wiadomo.

Opublikowano
8 minut temu, astrahxenon napisał:

Najważniejsze żeby wilk był syty i owca cała ale trzeba przyznać że niektórych rzeczy ceny się nakręciły w kosmos bo np. Za stara rozwalająca się przyczepę trzeba dać naście tysięcy no ludzie i koło mnie była ze złamana rama za 12 tys myślę zadzwonię byłem ciekawy skąd ta cena dzwonię a gość Panie jakby rama była prosta to ja bym chciał 25 tys 

Z tą ceną to też zależy jak na to patrzeć, każdy by chciał kupić jak najtaniej,a sprzedać jak najdrożej.  Za moją d44 chciałem 2tys, przyjechał gość dogadaliśmy trochę taniej , następnego dnia przyjechał ciągnikiem i zabrał.  No a ceny w tej chwili wszystkiego to jakiś kosmos. 

Opublikowano
32 minuty temu, astrahxenon napisał:

Jak jest dana dobra cena a nie z kosmosu to negocjować niema co @ZetorMisio@ZetorMisio przyznaj ze niektórzy wystawiają x 2 względem tego co brałeś

Same felgi do d55 na 22,5 cala. Ile za sztukę?

Opublikowano

Jedne poszukiwania z głowy. 

Teraz znowu trzeba sobie coś ubzdurać🤭

20220305_084020.jpg

Opublikowano

Tak, kosisz i możesz opryskiwać pas po za kosiarką.  Szerokość koszenia dowolnie regulujesz od 160 do 240cm

Opublikowano

Temu akurat zupełnie się nie dziwię. Tak jak dyskowa u mnie😁

Opublikowano
3 godziny temu, Grzechooo napisał:

Nie wiem jak u was ale u nas cena stali w ciągu dwóch dni następne 40% w górę obecnie płaci się 14zł/kg.

rozmawiałem ze znajomym, ArcerolMittal ma duże problemy z dostępnością rudy i złomu stali nie ma w całej polsce właściwie zostają ostatki, w grudniu płaciłem po 5zł  

Opublikowano

Panowie co myślicie na temat tego niucha ? Jakieś sugestie może, opinie użytkowników ? Zastanawiam się czy jechać oglądać czy nie. https://www.olx.pl/d/oferta/new-holland-t5-115-case-yohn-deere-class-CID757-IDO5T5l.html

Opublikowano

No zależy aby to był właśnie od pierwszego właściciela a poza tym nie ma dużego przebiegu bo podobno odśnieżał plac na firmie i parę hektarów obrabiał. Trochę zastanawiające jest że tydzień czasu ogłoszenie widnieje a jeszcze nie jest sprzedany.

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

20220305_084020.jpg

ile milionów takie cos? ono się samo odchyla przy drzewkach, czy siłownikiem?

Opublikowano

Ta jest bez czujnika przeszkody. Na sztywno ile oleju podasz tyle rozstawisz.

0,012mln

Opublikowano
32 minuty temu, Krzys2402 napisał:

No zależy aby to był właśnie od pierwszego właściciela a poza tym nie ma dużego przebiegu bo podobno odśnieżał plac na firmie i parę hektarów obrabiał. Trochę zastanawiające jest że tydzień czasu ogłoszenie widnieje a jeszcze nie jest sprzedany.

Przechodziłem taką samą rozterkę jak kolega , pojechałem oglądać ciagnik od handlarza miał byc igła  może to głupio zabrzmi ale cena nie grała roli   na miejscu zonk rozczarowanie  cena wysoka każdy szuka Swiętego Mikołaja  zapewniam nie ma już Swiętych Mikołai

Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

20220305_084020.jpg

No super 👍 gratulacje, nie wiedziałem wcześniej że kupiłeś , niech służy bezawaryjnie 🙂

A tak z ciekawości , co to jest 🤔 

Opublikowano
ernest196 napisał:

32 minuty temu, Krzys2402 napisał:

Przechodziłem taką samą rozterkę jak kolega , pojechałem oglądać ciagnik od handlarza miał byc igła  może to głupio zabrzmi ale cena nie grała roli   na miejscu zonk rozczarowanie  cena wysoka każdy szuka Swiętego Mikołaja  zapewniam nie ma już Swiętych Mikołai

A co do ceny, jak myślicie adekwatna do tego co jest w ogłoszeniu, czy za wysoka ? Bo to jednak nie mała kasa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v