Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Krzesło mu postaw😉

Podaj kredę jeśli mają wybieg można im popiół wysypać 

powiem ojcu z tym popiołem, wybieg na razie zamknięty, bo lisy się kręcą, to 200m od lasu, nie idzie upilnować

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jahooo napisał:

to im kupię kredę dla kur i jakieś lepsze witaminy, bo nie wiem, co oni tam u siebie na miejscu kupują

Ja daję albo Dolmix DN albo jeśli go nie ma kiedy akurat jestem na zakupach to biorę wiaderko MIX VIT z Ekoplonu. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
radekz200 napisał:

Coś kibla na ścianie nie powiesił?

Bojam się. U mnie kibel ma stać twardo na ziemi. Narobiłem sobie roboty bo miało być wykucie kilku płytek, podłączenie górnej łazienki i kupno płytek coby uzupełnić dziurę. Okazało się, ze nie dokupię już takich płytek. Więc jutro skuję resztę podłogi i położę inne płytki. Muszę zdążyć do czwartku. Coś mi się to nie widzi.

Opublikowano
15 minut temu, robert55555 napisał:

Błędnie myślisz. Widać że jesteś sam.

Udany związek zależy od dwóch rzeczy: od znalezienia właściwej osoby i od bycia właściwą osobą.

Kolega @Belaruss820 jest właściwą osobą. Problem jest z żoną. Pewnie jest wspaniała matka, kobieta ale brakuje jej żeby była wspaniała żona dla męża. 

Sam i sam ;) ja jedynak także na kompromisy za bardzo nie jestem bo zawsze było albo moje albo nikogo 

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

To mówisz, że tyle wytrzymasz bez kibla a jak nie zdążysz to w piątek narżniesz w kalesony?🙊

Kiszki nie z gumy. Coś musi puścić. Na stówę zawór tylny.

Opublikowano
15 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Ty swojego ojca tak dobijasz ??

Raczej wkurwiam 😅 ale to każdy wie 😅 jak coś gada to na spokojnie wysłuchać a na koniec walnąć "już ??? skończyłeś ???" I takim sposobem łatwo można kogoś wk***iać  😅

Opublikowano
4 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Sam i sam ;) ja jedynak także na kompromisy za bardzo nie jestem bo zawsze było albo moje albo nikogo 

Hm. Nie dobrze.

Życzę zmiany w życiu:

Żebyś kochał,szanował i negocjował!

Opublikowano
15 minut temu, Karol6130 napisał:

A później 22-23

To tak jak z krowami 

Tylko że opasy raz oprzątne o 18 następnego dnia o 23 i to różnicy nie robi a przy krowach tak się nie da... A być "na godzinę" żeby wydoić 10-12 krów to dla mnie bez sensu, co innego jak by było z 30 krów 

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

15 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Ty swojego ojca tak dobijasz ??

Raczej wkurwiam 😅 ale to każdy wie 😅 jak coś gada to na spokojnie wysłuchać a na koniec walnąć "już ??? skończyłeś ???" I takim sposobem łatwo można kogoś wk***iać  😅

Miałeś przykre dzieciństwo? ojciec pił , bił Cię?

Opublikowano
18 minut temu, Sylwekx25 napisał:

To może całkiem zlikwiduj hodowle i przejdź na same zboża, będziesz całą zimę leżał 😁

Za mało ziemi i za słaba klasa ;) gnój potrzebny a i parę złoty z opasów przyda się na inwestycje ;)

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Oj kurła, tak jak i ja... Albo po mojemu albo wcale.

Sam siebie oszukujesz. Twoje życie twój wybór. Wiedz jedno:

Odważni nie żyją wiecznie, ale zbyt ostrożni… nie żyją wcale. 

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Tylko że opasy raz oprzątne o 18 następnego dnia o 23 i to różnicy nie robi a przy krowach tak się nie da... A być "na godzinę" żeby wydoić 10-12 krów to dla mnie bez sensu, co innego jak by było z 30 krów 

Trochę widzę dziecinne podejście.Zacznij od 12 krów a potem udowodnij że się rozwijasz......

A nie manna z nieba i odrazu 30

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, TheraRolnik napisał:

Zapisz gdzieś sobie te słowa iii

I życzę Ci żeby  twoje dziecko do ciebie się tak odnosiło, i wtedy przeczytaj to co teraz wypisujesz

• Like 6
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

No i co to da że się zdenerwuje, nie lepiej niech robi żebyś miał lepiej, lżej. 

To się tak nie da bo jak słyszę te jego że on wie lepiej albo że od tylu lat się tak robiło to wtedy mnie kurwica bierze 

9 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Miałeś przykre dzieciństwo? ojciec pił , bił Cię?

A niby czemu ?

9 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Oj kurła, tak jak i ja... Albo po mojemu albo wcale.

Po prostu to już tak jest, miałem 2 quady, 2 Moto i to zawsze było tylko moje z nikim nie trzeba było się dzielić 

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

9 minut temu, Sylwekx25 napisał: Miałeś przykre dzieciństwo? ojciec pił , bił Cię? A niby czemu ?  

Bo tak się teraz na nim mścisz to nic innego do głowy nie przychodzi

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Zapisz gdzieś sobie te słowa iii

I życzę Ci żeby  twoje dziecko do ciebie się tak odnosiło, i wtedy przeczytaj to co teraz wypisujesz

te opowieści imponowały pewno innym w szkole i powtarza co jakis czas.   

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

To się tak nie da bo jak słyszę te jego że on wie lepiej albo że od tylu lat się tak robiło to wtedy mnie kurwica bierze 

A niby czemu ?

Po prostu to już tak jest, miałem 2 quady, 2 Moto i to zawsze było tylko moje z nikim nie trzeba było się dzielić 

Ty jak byś został teściem. To zachowywał byś tak samo  jak teść @Belaruss820. A piszesz że on źle zachowuje a sam robisz to samo.

Edytowane przez robert55555
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v