Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
30 minut temu, Krzak napisał:

Będzie masakra,dzisiaj wszystko na prąd ludzie już obwieszeni jak choinki tą elektroniką telefon,zegarek podłączony z telefonem,krokomierze,słuchawka w uchu,piece na prąd inteligentne niech prąd do góry pójdzie jeszcze plus ogólny kryzys to cofniemy się 30 lat do tyłu i tyle będzie z tej ekologii i wygodnictwa.

Wierzysz w to? Po części na pewno ale na pewno nie będzie powrotu tego czego tak pragniesz.

+1, nie pada, może by dziś na tą wycieczkę jechać🤔 Trzeba by się z głównym zainteresowanym skontaktować.

Opublikowano
Agrest napisał:

5,43 Moya,  obniżka z 6,09.

Przy uczciwej obniżce winno być 5,35. Ale po co jak można przyciąć wyższą marżę

5.12 u mnie na CPN z kartą, w hurcie najtaniej 5.19

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wierzysz w to? Po części na pewno ale na pewno nie będzie powrotu tego czego tak pragniesz.

+1, nie pada, może by dziś na tą wycieczkę jechać🤔 Trzeba by się z głównym zainteresowanym skontaktować.

Do kamienia łupanego się nie cofniemy ale może być cienko,wszystko na to wskazuje. Dobrze że te ogródki mamy swoje i kawałek ziemi.

Macie tutaj  wszyscy ode mnie utwór na dobry początek dnia.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

I tak wnet nie będziemy mieli. Za 10-15 lat to wątpię, że będę w tym grzebał.

A czemu nie? Co będziesz robił?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Jaaa ,ogródki ,ale motyka już musi być z atestem ,na fakturę ,nowa ,oj sprawdzą ,oj tak, 😐,jeszcze w zeszycie do agencji będziesz nosil ,tak jak z mlekiem ,ile samospożycia 

Edytowane przez kizak
Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

A czemu nie? Co będziesz robił?

Dla siebie jednego to ja to p*erdolę. Najwyżej ze dwie rządki ziemniaków i nic więcej o ile w ogóle. Zresztą nie wiem czy jutro wstanę a gdzie tam do tego... Zresztą za 15 lat to tymi naszymi złomami to się golić będziemy.

Opublikowano
1 minutę temu, kizak napisał:

Jaaa ,ogródki ,ale motyka już musi być z atestem ,na fakturę ,nowa ,oj sprawdzą ,oj tak, 😐

Kto tam cię sprawdzi,za 15 lat już nie będą te wszystkie bzdury aktualne. Rzym się rozpadł,ZSRR się rozpadł i UE też się rozleci. UE to była słuszna droga ale na samym początku w czasach wspólnoty węgla i stali i może shengen ale nie to co jest teraz. Rozleci się pod ciężarem własnej głupoty. Inna sprawa co po UE ale ludzie ziemie uprawiać będą.

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla siebie jednego to ja to p*erdolę. Najwyżej ze dwie rządki ziemniaków i nic więcej o ile w ogóle. Zresztą nie wiem czy jutro wstanę a gdzie tam do tego... Zresztą za 15 lat to tymi naszymi złomami to się golić będziemy.

C-45 jeszcze jeżdżą to i c330 pociągną a o ile ot bardziej funkcjonalny ciągnik od tamtego gdzie chyba nawet podnośnika nie było. No już nie gadaj że tak oklapniesz żeby 2 rządki mięć,zanudziłbyś się chyba że byś jakieś książki zaczął pisać.

Opublikowano

Sprawa z tarczami hamulcowymi wyjaśniona.

Przód od wewnątrz tragiczny.  Wyorane bruzdy plus na górze zrobił się stożek. Do wymiany. 

Tył dobry, zostaje.

Zaboli serwis. Tarcza powyżej 300 zł.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie będą. Nikt do tego nie wróci a na pewno nie z własnej woli. Wyjdź w końcu z tego alternatywnego świata.

Z własnej woli to nikt do roboty nie chce wstać a miliardy ludzi codziennie do niej chodzą. Słowo klucz powiedziałeś "własna wola" ale żyć trzeba.

Lenistwo to moja domena.

To po co się w to wszystko bawisz? Kombajn chcesz kupować i inne maszyny... To po co?

Opublikowano
Przed chwilą, Krzak napisał:

Słowo klucz powiedziałeś "własna wola" ale żyć trzeba.

Nie zmuszą ludzi do tego. Musiałaby być katastrofalna klęska. Zresztą już widzę uprawę czegokolwiek skoro jest takich nic nie wiedzących multum, takich jak Ty na przykład albo i wiedzących mniej.

Opublikowano

Nie zmuszą ludzi do tego. Musiałaby być katastrofalna klęska. Zresztą już widzę uprawę czegokolwiek skoro jest takich nic nie wiedzących multum, takich jak Ty na przykład albo i wiedzących mniej.

Nie gadaj bo się już trochę nauczyłem,wiosna przyjdzie ziemniaki się posadzi jak zechcesz to powiesz mi co i jak jak nie będę czegoś wiedzieć i jakoś się to będzie kręcić :D

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Znow się dałeś wciągnąć...

Pewnie tylko ty możesz tu dyskutwać,nikt inny.

Opublikowano (edytowane)

W sumie to tak się zastanawiam po co jest ten temat jak nawet nie można swobodnie pogadać na różne tematy. O pogodzie,dzisiaj nie wieje wczoraj wiało,jutro będzie padało. :D Brak słów. Jeden się irytuje że dwóch ludzi rozmawia ze sobą a drugi jak sam powiedział się w**** jak ktoś swoje zdanie przedstawi w jakiejś BŁAHEJ sprawie typu uprawa parę arów warzyw. Ludzie jak wy macie problemy z takimi pierdołami to co wy w życiu musicie mięć,dziwne to jest.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Krzak napisał:

Pewnie tylko ty możesz tu dyskutwać,nikt inny.

nie dalej jak wczoraj wieczorem ci @Pafnucy tłumaczył co robisz źle, pisałeś że rozumiesz i że będzie ok, a dziś od rana znów świat ma się zawalić, ursusy są wieczne, niedługo każdy będzie miał swój ogródek bo inaczej się nie da, i w koło Macieju ta sama śpiewka

a tak poza tym, to nie do ciebie pisałem, tylko do mojego kolegi @Chłoporobotnika

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

nie dalej jak wczoraj wieczorem ci @Pafnucy tłumaczył co robisz źle, pisałeś że rozumiesz i że będzie ok, a dziś od rana znów świat ma się zawalić, ursusy są wieczne, niedługo każdy będzie miał swój ogródek bo inaczej się nie da, i w koło Macieju ta sama śpiewka

a tak poza tym, to nie do ciebie pisałem, tylko do mojego kolegi @Chłoporobotnika

Dobra chłopie przestań bo pitolisz że głowa mnie boli od tych twoich mądrości. Myślę że jesteś na tyle rozgarnięty i wiesz że forum skupia różnych ludzi którzy mają różne poglądy,opinie i zaopatrywania na świat i na forum właśnie dyskutujemy o tym w kulturalny sposób. Dzisiaj nie napisałem nic co odbiegałoby od ogólnego stylu w tym temacie który ma formę OT bardziej. Zresztą nie będę się tobie tłumaczył z tego co piszę. Dzisiaj napisałeś owszem do @Chłoporobotnik ale w odniesieniu do mnie jakobym go w coś wciągał,nie wiem to chyba wytwór twojego umysłu albo jakichś kompleksów nie wiem skąd w tobie takie myśli że ja kogoś w coś wciągam jeżeli rozmawiam z kimś na temat tak błahy jak uprawa przydomowego warzywniaka.

Tak więc proszę cię jak człowiek abyś nie robił tutaj ze mnie głupiego albo jakiegoś manipulatora bo sobie na to nie pozwolę,bardziej to ty powinieneś przemyśleć to co wypisujesz na mój temat dodatkowo edytujesz moje posty. Powtarzam ci żebyś zrozumiał bo może trzeba dwa razy do niektórych sprawdź sobie do czego służy forum,przemyśl zastanów się na spokojnie to może coś do ciebie dotrze. Pozdrawiam.

Jeżeli nie możesz mnie zdzierżyć to weź ani mnie nie cytuj ani się do mnie nie odnoś to i ja na ciebie nie będę zwracał uwagi i tak będzie najlepiej.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v