Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Może zamiast manometru byś z łaski swojej zastosował wakuometr, skoro chcesz mierzyć podciśnienie. 😉

A ja strzelał ,a do mnie stzelali ,,jeden huk''

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, 6465 napisał:

To ty tu był? Na tych wsiach i nie zajechał 🤔

Jeszcze nie byłem,ale rozeznanie po tych instytucjach jakies mam😀 Planuję wycieczkę wiosną jak sie obsieje, z młodym objazd zrobię. Powiem tak,że gdybym mial dluzszy staz to tam byla posada na kierownika.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Jeszcze nie byłem,ale rozeznanie po tych instytucjach jakies mam😀 Planuję wycieczkę wiosną jak sie obsieje, z młodym objazd zrobię. Powiem tak,że gdybym mial dluzszy staz to tam byla posada na kierownika.

Jak będziesz objeżdżał to zapraszam na kawulca , posiedzimy pogadamy a  młody w jakim wieku? Ja ci dzień tankuje na tej samej stacji to z dziewczynami jestem na ty.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To chyba nie za drogo , tylko pamiętaj " jak chcesz mieć dobry towar do opasu..." 

😉

Mariusz dajesz ogłoszenia na olx z cielakami ?

Cielaki są zawsze zdrowe, nie utuczone i cena taka, żeby satysfakcjonowała obie strony😊

Zdarzyło mi się dwa razy wrzucić ogłoszenia na olx. Za każdym razem było ono najdłużej pół godziny i z każdego tego ogłoszenia przybyło mi kilku klientów. Teraz nie mam potrzeby dawania ogłoszeń na olx. Wysyłam MMS że zdjęciem cielaka i zaraz jest sprzedany. Nawet wczoraj i przedwczoraj miałem kilka telefonów czy czegoś nie mam

Opublikowano
kizak napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Kurde pany prądu nie ma. I jak tu kawy się napić 🤔😠

oto,to ,ja konwiową dojarkę przerabiam na  silnik z 3 fazowego na 220 aby był do do agregatu w razie braku prądu . 2 lata postala nie załączana ,to już kolejny dzień się pier**lę szukając podciśnienia .   Lo tam zamienię silniki ,bo kupiłem identyczny jak 3 fazowy ,ło tam 2 godziny i będzie chodzić ..... no i się zaczęło 🤦‍♂️

nie lepiej agregat na wom 380v ?

Opublikowano (edytowane)

Kurła @Qwazi chłopie gdzie ty masz rozum sprzedawać za tyle cielaki. Trzeba było zapytać o referencje na forum to by cię ostrzegli. Tu już wielu się na soltysie poznało i po jednej transakcji zakończyło współpracę, a jak nie wierzysz zapytaj Paulinę czy Radka

Nawet mi nie mów, że to jeszcze byczki były😑

Edytowane przez lemik
Opublikowano
Agrest napisał:

16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie , jedynie kobieta się zwaliła od świąt do teraz 😉

O jprdl🤦‍♂️ To chyba posprzątać po sobie potrafi. Rozumiem swojską atmosferę ale...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

😜😜😜😜😜😜😜😜

dobre😁😁😁😁😂😂

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

Jak nasi przodkowie. Czajnik na gaz i jazda. 😉

Trzeba by jechać go kupić, bo nie wiem czy posiadamy dawno nie widziałem czajnika.

Opublikowano
2 minuty temu, lemik napisał:

Kurła @Qwazi chłopie gdzie ty masz rozum sprzedawać za tyle cielaki. Trzeba było zapytać o referencje na forum to by cię ostrzegli. Tu już wielu się na sopltysie oznało i po jednej transakcji zakończyło współpracę, a jak nie wierzysz zapytaj Paulinę czy Radka

Nawet mi nie mów, że to jeszcze byczki były😑

Cielaki sprzedałem tak samo jakbym sprzedał je Tobie, czy komukolwiek innemu. Nie były to same byczki. I nie wiem dlaczego inni mają uwagi do Przemka. Ja ich mieć nie mogę bo wypłacił tyle ile powiedziałem. Więc czego się tutaj mam czepiać

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Trzeba by jechać go kupić, bo nie wiem czy posiadamy dawno nie widziałem czajnika.

Można w garneczku zaparzyć 😉. U mnie takie awarie zasilania są dosyć częste. Trzeba być przygotowanym. 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Cielaki sprzedałem tak samo jakbym sprzedał je Tobie, czy komukolwiek innemu. Nie były to same byczki. I nie wiem dlaczego inni mają uwagi do Przemka. Ja ich mieć nie mogę bo wypłacił tyle ile powiedziałem. Więc czego się tutaj mam czepiać

Wyglądasz na ogarniętego a zachowujesz się jakbyś za wszelką cenę szukał tu akceptacji, kompleksy masz czy co? Bo o czym może świadczyć obiecywanie cielaka za 500 komuś przygodnie poznanemu. Szkoda, że nie mam namiarów do twojej żony, by ci wybiła z głowy takich "kolegów"😂 

Ja się z kupcami nie spoufalam. Mam jednego w którym jestem dobrej komitywie, bo zawsze się przydaje do jakichś machlojek, ale sprzedaje mu tylko w ostateczności, jak nie uda się gdzie indziej, choć nawet nieźle płaci jak na handlarza😂

Opublikowano
6465 napisał:

9 minut temu, Leszy napisał:

Jak nasi przodkowie. Czajnik na gaz i jazda. 😉

nie maszkuchni gazowej?

Karol6130 napisał:

No ja muszę swojego naciaganego SM po nowym roku wystawić

czym go naciagasz 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v