Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Co prawda nie wiem ile moja będzie ważyć w wieku 45lat, jednak teraz po trójce waży aż 40kg przed ślubem ważyła 37 lub 38kg. 

Ile ma wzrostu? Zadbaj lepiej co nią by się nie rozchorowała

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

przez żołądek do serca , podejrzewam że niejedna by z tobą się przemęczyła dla tych twoich umiejętności kulinarnych byle kasy więcej było bo z tego co masz to chyba za dwoje byś nie zarobił 

Zależy jak by chciała żyć. Chętnie bym się pozbył obowiązków gotowania - takie same potrawy ale abym się tym nie musiał zajmować albo zajmować się raz na jakiś czas ale trzeba sobie radzić. Najbardziej nie lubię obowiązków typu sprzątanie, mycie okien, doprowadza mnie to do nerwów.

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

racja , masz całkiem przenikliwe masz spojrzenie 

przed 40 i podpudrowana , troche tej bielizny za dużo i cyc chyba troche silikonowaty 

oglądałem ostatnio wywiad z Natalie Wayne , to te trochę krągłości ma ale i tak bez silikonu się nie obyło 

pejcz 

Też widziałem ten wywiad, no mówiła, że cycki powiększyła, ale figura mi się jej podoba

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

No czasem warto przymknąć oczy, a już napewno ugryźć się w język 

Złota zasada po wyjściu z zimnej wody nie chwalimy się pysiorkiem.... Czy jakoś tak kiedyś halama mówił. 

Opublikowano
8 minut temu, hubertb napisał:

Co prawda nie wiem ile moja będzie ważyć w wieku 45lat, jednak teraz po trójce waży aż 40kg przed ślubem ważyła 37 lub 38kg. 

Weź no daj jej jeść a nie tylko woda albo solnik 😉

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Weź no daj jej jeść a nie tylko woda albo solnik 😉

No niby je. Narazie najmłodsza ją odsącza ale pewnie i tak wróci do wagi około4 42kg max. 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Zależy jak by chciała żyć. Chętnie bym się pozbył obowiązków gotowania - takie same potrawy ale abym się tym nie musiał zajmować albo zajmować się raz na jakiś czas ale trzeba sobie radzić. Najbardziej nie lubię obowiązków typu sprzątanie, mycie okien, doprowadza mnie to do nerwów.

jak dalej pracujesz zdalnie to i ona powinna w sumie tak samo pracować jak ty , byłaby na miejscu bez wychodzenia z domu i do dyspozycji

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

ale figura mi się jej podoba

czy ja wiem 🤔 wargi już takie sobie mało apetyczne , głowy pod spódnice dla takiej bym już nie pchał 

nie całe 160cm. 158 chyba 

a ty dużo od niej wyższy ? jak jej BMI ? pod anorexię jeszcze nie podpada ale podcuczyć nie zaszkodzi choć taką na rękach to pewnie bez wysiłku nawet i po schodach do sypialni na góre nosisz 

Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

jak dalej pracujesz zdalnie to i ona powinna w sumie tak samo pracować jak ty , byłaby na miejscu bez wychodzenia z domu i do dyspozycji

Nie tolerowałbym czegoś takiego jak etat u niej. I tak by miała dość zajęć na cały dzień. 

• Haha 1
Opublikowano

No niby je. Narazie najmłodsza ją odsącza ale pewnie i tak wróci do wagi około4 42kg max. 

Najważniejsze żeby każdy czuł się atrakcyjny i piękny w oczach bliskiej osoby reszta się nie liczy 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, hubertb napisał:

a ty ile tak z ciekawości? 

Opublikowano
Przed chwilą, Leszy napisał:

a ty ile tak z ciekawości? 

94kg ważyłem się w środę. 

2 minuty temu, Łolek napisał:

Najważniejsze żeby każdy czuł się atrakcyjny i piękny w oczach bliskiej osoby reszta się nie liczy 

Uroku nie można jej odmówić. 

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

I po ćpaniu też nie 

Nie podoba się to dla mnie

4 minuty temu, Łolek napisał:

To podstawa. Nie pytajcie jaką wagę i wygląd ma moja żona w wieku niemal 45 lat, kiedy mając 41 lat urodziła dziecko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v