Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ostatnim roku jarania 7000 na same fajki .teraz nie palę i jakoś bogatszy nie jestem 🤔

Opublikowano
HF86 napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

To rodzina nabyta. A do tego znajomy. Dobry mi znajomy, o którym nawet nie wiedziałem, że się zajmuje takimi rzeczami. 😉

A metr orientacyjnie to ile teraz za robocizne?

Ja całość zgodziłem 2700. Ale mnie nic nie obchodzi. Taśmy dylatacyjne, plastyfikator, cement, żwir, wiórki zbrojeniowe, płyn do podłogówki to wszystko po jego stronie.

Opublikowano
21 minut temu, sumek666 napisał:

Sygnał na kontrolkę to idzie z włącznika. Tak mi się wydaje. 

są różne szkoły podłączania kontroli, niektórzy ciągną konktolkę między prawym a lewym kierunkiem, stedy jak podasz lewy, kontrolka ma masę przez prawy i na odwrót. Ja u siebie mam z przerywacza

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze mi się na wieczór fucha trafiła. Naprawiłem napęd w claasie axionie. Klient zadowolony. Ja też. skasowałem podwójnie za nadgodziny. 

Oto dowód. 😉 

IMG_20220128_184539.jpg

IMG_20220128_184841.jpg

Edytowane przez Bananek
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, Pafnucy napisał:

a co ja mogę sądzić?  ładny. podmalowane trochę czarne elementy? może i felgi? opony chyba tył mało bieżnika.

Tak jakby masz rację, środek też odnowiony 

Opublikowano
37 minut temu, Bananek napisał:

Jeszcze mi się na wieczór fucha trafiła. Naprawiłem napęd w claasie axionie. Klient zadowolony. Ja też. skasowałem podwójnie za nadgodziny. 

Oto dowód. 😉 

IMG_20220128_184539.jpg

IMG_20220128_184841.jpg

Zdziertus 🙊 

Mogłeś w PLN przyjąć

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Działa wszystko radio zintegrowane z telefonem.kuoilem słuchawkę na ucho i nie potrzebna bo rozmowę w radio słychać.

@stempos1980

To i w tym juniora Ducato takie bajery są, ale on tego nie uruchomi bo telefon ma jeszcze taki z kręconą tarczą 

Tylw że mu podglasnianie w kierownicy nie działa, to może byśmy podmienili??? 

Choć i ja swojego fiata mam ponad dwa lata, a dalej telefonu z tym nie sparowałem.... Tak samo jak i ten system Blue&me, że można do samochodu gadać, komendy mu wydawać, wiem że jest, ale ani razu nie użyty

• Like 1
Opublikowano

straszyło mnie. pojechałem po pracy prosto do dziadków do bodzentyna i poszliśmy jakieś pół godziny temu z dziadkiem do królików. dziadek został, a ja poszedłem po siano do szopy kilkanaście metrów dalej. gdy brałem je do rąk usłyszałem jakby coś zeskoczyło z podestu pod dachem a następnie ciężkim krokiem zbliżało się w kierunku otworu przez który dziadek zrzucał siano, poczułem delikatny wietrzyk patrzę w górę a tam dwoje rąk lekko zwiszających i czarna głowa, twarzy nie widziałem , gdyż zwisała do mnie tyłem. nawet nie wiem jak wypaliłem stamtąd i znalazłem sią przy dziadku.roztrzęsiony opowiadam, a on , że ta szopa w czasie wojny należała do sąsiada, któremu niemcy zgwałcili  żonę, a on się poszedł i powiesił dokładnie w tym miejscu , gdzie usłyszałem zeskok

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Wszystko w koks i lajdactwo idzie? 

nie. bardziej jakby ktoś mi kasę podprowadzal. niby papierki się zgadzają A dużo mniej za to kupuje 🤔

Opublikowano
58 minut temu, Bananek napisał:

Oto dowód. 😉 

IMG_20220128_184539.jpg

IMG_20220128_184841.jpg

Monopoly ci zostawił za tą naprawę😁

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

nie. bardziej jakby ktoś mi kasę podprowadzal. niby papierki się zgadzają A dużo mniej za to kupuje 🤔

Mateusz? 

3 minuty temu, Drewnopoulos napisał:

nie ma się z czego śmiać to straszne ja się boję, chyba będę spał z dziadkiemdzisiaj. już nigdy tam nie pojadę, a ziemię sprzedam i otworzę własną księgarnię w ostrowcu.

Oho. To pierwsza inicjacja może być grana, dziadek wie z kim ma doczynienia? 

Opublikowano

2 czwartek kolenda. może proboszcz ma jakieś działki żeby jakoś przyinwestowac trochę 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Qurła u szwagierki wszyscy sa na kwarantannie do końca ferie tzn do 14lutego.

Syn szwagierki pozytywny po wymazie 

U mamuski w firmie wszystkich zaszczepionych poskładało 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v