Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
46 minut temu, Karol6130 napisał:

Jakbyście się córkami zamienili to ja bym był twoim zięciem

Jak to powiedział mój dobry kolega, gdy do jego siostry zaczął taki jeden przyjeżdżać: jeszcze tylko k... tego brakowało w naszym wesołym cyrku 

40 minut temu, Qwazi napisał:

Mój syn ma 23 lata i jedną taką niewiastę, która go usiłuje tresować🤭

@Karol6130 to co ty pierdzielisz, 23 lata jak ma to prawie że na pan mógłby do mnie mówić 

33 minuty temu, Qwazi napisał:

O i to jest myśl. Chociaż przez moment o synu innego kolegi pomyślałem. Ale nie powiem którego😉

Czyim???

24 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ty kurla stary lovestorancie, figlarzu. Robić się nie chce tylko socjale ciągnąć a tu takie podchody?! 

500+ to też socjal, może liczy że jeszcze co ukręci 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, lemik napisał:

Ja już dawno pisałem i wstawiałem dowody, że na af  kwitnie ukryty nierząd itp to Pafnucy zaraz  kwestionwał a Daruś  zmieniał temat i opowiadał kawał o murzynach

E jaki nierząd, panie nie obrażaj pan! 

Opublikowano
8 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

O fetorze "zapomniałeś". No ale ja na twoim miejscu też do tego składaka bym się nie przyznawał😎

Nie zaponiałem 😉 itd było napisane 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Niektórzy to myślą, że wszyscy żyją tak jak oni. A jak się nie ma z ludźmi kontaktu to w czym ciężko ma być? Jak się nigdzie nie łazi, do sklepu raz w tygodniu na 10 czy 15 minut.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak to powiedział mój dobry kolega, gdy do jego siostry zaczął taki jeden przyjeżdżać: jeszcze tylko k... tego brakowało w naszym wesołym cyrku 

@Karol6130 to co ty pierdzielisz, 23 lata jak ma to prawie że na pan mógłby do mnie mówić 

Czyim???

500+ to też socjal, może liczy że jeszcze co ukręci 

Kulkę z nosa ukręci, niech on mnie tu pani Anetki nie zagaduje! 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

A co to zmieni?

Dałeś plamę i tyle w temacie. 

Swiatem rządzi pieniądz , i kto je ma jest ważniejszy 😉

Opublikowano
15 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Marku , no ale prawda że jesteś zamożny 👍 możesz się z tym nie godzić 😉 

Już mówiłem bogaty w robotę jestem jak większość tutaj 

13 minut temu, PRIMO napisał:

A co to zmieni?

Dałeś plamę i tyle w temacie. 

Było minęło, ale już się niezapomni 

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Im mniej wiesz... 

Tym krócej zeznajesz 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, PRIMO napisał:

A może jaka charaktrna to tatusia do pionu ustawi to i Dawidek będzie spokojniejszy. 😁

Albo obydwóch postawi do pionu i będą  tańczyć jak baletnice😁

Edytowane przez stempos1980
Auto korekta
  • Haha 4
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

Co za spina była i dlaczego mnie nie zawołałeś na kłótnie? 

A co ja sobie z trzema szczochami nie poradzę? Kurpianke w domu mam i się nie daję  😉 Popultali się, dostali parę jobów i skończyli z bolącą d*pą. Z rudym to trza krótko. 

Opublikowano
31 minut temu, malaczarna napisał:

Moja sis 20 lat miała jak urodziła syna. Między nami jest rok różnicy. Razem bawiliśmy się a później imprezowaliśmy. 

Bywają takie przypadki, że córka jest starsza od matki

18 minut temu, gregor1284 napisał:

E jaki nierząd, panie nie obrażaj pan! 

Ale o co się panu rozchodzi panie? Ja tylko fakta stwierdzam oczywistego

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Panie Karolu to Cię źle zakwalifikowałem bo ze średniakami jak Radek😉, a Ty powinieneś być z bogatymi łolkie , sołtysem,agrestem , ogarkiem itd 👍 kłaniam się nisko 

Ty znowu swoje......

38 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Karolu ja jak przejmowałem pięć lat temu to  wiele nie miałem ,  ojciec wcześniej  inwestycji nie robił bo nikt z nas nie chciał być na gospodarstwie . Dostałem kilka krów i c 330  ,3p i prase , do tego połowę dachów do remontu . Później kupiłem kombajn , ciągnik 60 , unhz , tura do 60, przyczepę jedną, drugą , kawałek ziemi itd. Jeszcze trzeba utrzymać cały dom ,opłaty , opał , żarcie etceter etceter . To gdzie mnie stać na przyczepę za 30 tyś 🙄

Ciesz się że cokolwiek dostałeś.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

A co ja sobie z trzema szczochami nie poradzę? Kurpianke w domu mam i się nie daję  😉 Popultali się, dostali parę jobów i skończyli z bolącą d*pą. Z rudym to trza krótko. 

Gdzie to tak było, chociaż bym w duchu pokibicowal 🤔

1 minutę temu, lemik napisał:

Bywają takie przypadki, że córka jest starsza od matki

Ale o co się panu rozchodzi panie? Ja tylko fakta stwierdzam oczywistego

Nie ma żadnego romansu, jedyne stosunki to te zawodowe 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Popultali się, dostali parę jobów i skończyli z bolącą d*pą. Z rudym to trza krótko. 

Rycerz bajkopisarz się znalazł, ty i joby🤣🤣🤓sieroto.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v