Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tiaaaa...

Przed chwilą, lemik napisał:

Pafnuś 😂 jedno mi jeno ostało😔

Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał:

że zakonnice to wiem ,ale o świeckich organistkach nie słyszałem.

To jeszcze mało widziałeś 

Opublikowano
1 godzinę temu, kizak napisał:

teoretycznie . Czy nie będzie za to brał się urząd skrbowy ,jakiś podatek od tej kasy ,od niby nagłego ju hu

U nas darowizna od rodziców jest całkowicie legalne i nieopodatkowana. 

Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

To jeszcze mało widziałeś 

1 minutę temu, witejus napisał:

zwrok już nie ten

I powiem Wam ciekawostkę. Jest w disco polo jedna bardzo urodziwa i znana dziewczyna, która skończyła ta sama szkołę

Przed chwilą, witejus napisał:

Boże🙆‍♀️🤦‍♂️

Coś w tym złego?🤔

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

Zbroimy się na sylwestra... Pierwsze zamówienie poszło w nocy 🤭

Screenshot_2022-11-25-00-18-30-613_com.android.chrome.jpg

właśnie miałem pytać, kiedy w biedronce będą? kurde miałem takie za 60-90dych baterie z biedronki i z stoiska za 200zl , to z biedronki miażdżyly ta za 200

Opublikowano
11 godzin temu, Desperado napisał:

Jak to było pod moim adresem, to chciałbym zobaczyć jak będziesz zakasywał mając choć tyle lat co ja.   :P

Nie do Ciebie. Nie wiem kto Ty jesteś,  podobno też to już któreś wcielenie na af, ja aż tak nie śledzę... Do rudego 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

właśnie miałem pytać, kiedy w biedronce będą? kurde miałem takie za 60-90dych baterie z biedronki i z stoiska za 200zl , to z biedronki miażdżyly ta za 200

W Biedronce to dopiero koło 27grudnia 

Chcesz coś dobrego i we w miarę cenie to lepiej odwiedź Carrefour lub Kaufland ale musisz być najlepiej w pierwszy dzień jak fajerwerki wystawią bo później to już co lepsze wykupione i zostaje badziew 

3 minuty temu, Leszy napisał:

Ile to byś ziemniaków za to kupił 😜 ??/

Piter by musiał przeliczyć 😜

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

No nie mów że nigdy nie usłyszałeś 

"Co ty pier**lisz ?" 

🙉🙉🙉

Ja nigdy do swojego ojca nie powiedziałem nic takiego wulgarnie. Często się z nim nie zgadzam, ale nie mówię mu o tym poprzez wulgaryzmy. Nigdy też nie powiedziałem mu na Ty. Moje dzieci mają tak samo i nikt ich do tego nie zmuszał. Dzieci biorą przyklad z rodziców więc pewnie dlatego tak mają 

3 minuty temu, witejus napisał:

W tym przeklinaniu przez tego dzieciaka?nic złego nie widzisz?

Słowo "niestety" było z mojej strony ironiczne i dodałem przy nim buźkę 😝. Widzę sporo złego w przeklinaniu tego dzieciaka

• Like 1
Opublikowano

Chłopaki muszę kupić myjkę , bo ostatni Karcher k5 odmówił posłuszeństwa nie daje ciśnienia . Coś do mycia gratów za około tysiąc złotych , kupię coś 🤔

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

I powiem Wam ciekawostkę. Jest w disco polo jedna bardzo urodziwa i znana dziewczyna, która skończyła ta sama szkołę

Coś w tym złego?🤔

Wielu z Disco Polo ma pokończone poważne szkoły muzyczne. Niektórzy a nawet większość- oprócz Zenka to potrafili nawet dzieci wychować i wykształcić.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Chłopaki muszę kupić myjkę , bo ostatni Karcher k5 odmówił posłuszeństwa nie daje ciśnienia . Coś do mycia gratów za około tysiąc złotych , kupię coś 🤔

nie lepiej naprawić to, co masz ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v