Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał:

Stanowczość a płaczkowanie to dwie różne sprawy. Górale to jeszcze większe beksy jak śpiewają to nie wiadomo czy już nie płaczą czy pieją.    xD

Z różnymi modami miałem do czynienia, ale takiej maniany jak ty żaden nie odpierdalał

Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

A może by tak zadzwonić, zapytać🤔

Ale to df chyba trzeba mieć 

IMG_20221107_090630.jpg

No Karol Zetor w tym nie do rady🤔😉. Mus do Sławka. Jego poradzi😂🤣

@slawek74 chyba muszę z jedną bez białego łba nabyć🤔. Będziemy się uzupelniać😉🤣😂

• Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Agrest napisał:

Jakaś durna moda na wszystko co koreańskie nastała.

Dzieciaki kupiły w markecie zupki koreańskie. Jedna pikantna druga pikantna x2.

Żona zrobiła tą pikantna.

O jezusićku kochany. Jeden makaronik wciągnąłem. Poczułem jakby ktoś w języku dziurę wypalał. Syn chciał być twardy wciągnął dwa razy na widelcu makaron. Łzy pociekły i zaczął wyć z bólu. Pół litra mleka wciągnął żeby złagodzić pieczenie.

Nie wiem kto to zjada i co organizm na to.

Żarcie zakopane żeby jaki kot czy pies tego nie ruszył.

Dwie te super pikantna mogę komu oddać. Dobre na pokutę za grzechy🤣

20221106_210511.jpg

Bo to ze psa pewnie 😁 podniebienie nie zwyczajne to i od razu na wejściu próbowało dać znak. Nie dał Ci nic do myślenia ten napis na buldok? 🤔 

Screenshot_20221107-093239.png

• Haha 4
Opublikowano

pogoda barow-mgla zimno ,ledwo 10 stopni a tu zniwa trzeba bedzie robic..

ktorys z asow af wstawial tu niedawno zdjecia czesci do kopaczki elewatorowej na sprzedaz-aktualne to jeszcze ???, bo biore sie za remont generalny a te nowe to szajs,nawet kute.. 

Opublikowano

@Łolek Marek ja tak sobie teraz myślę, że to może nie Twój teściu tutaj narozrabiał a mój, bo on w owym czasie sporo do Łodzi przez Stryków podróżował, a usilnie chciał mieć syna ( moja żona ma dwie siostry ), to mógł po drodze szukać możliwości, żeby swoje marzenie spełnić. Legenda głosi, że moja żona jest efektem tego, że się teścia ze swoim kolegą, co miał dwóch synów, dogadał i się zamienili, żeby se nawzajem pomóc. Tylko, że teściu koledze córkę sprawił a tamten lichy fachman i teścia trzecia córka obdarował 😂🤣🤔

• Haha 3
Opublikowano
17 minut temu, lemik napisał:

Z różnymi modami miałem do czynienia, ale takiej maniany jak ty żaden nie odpierdalał

Ja też miałem z różnymi do czynienia, ale taki model jak ty to żaden nie był.   xD

Opublikowano
59 minut temu, Desperado napisał:

Tutejszy, z bagna.

A bagno gdzie? Nie w Polsce? 

34 minuty temu, jacus napisał:

pogoda barow-mgla zimno ,ledwo 10 stopni a tu zniwa trzeba bedzie robic..

ktorys z asow af wstawial tu niedawno zdjecia czesci do kopaczki elewatorowej na sprzedaz-aktualne to jeszcze ???, bo biore sie za remont generalny a te nowe to szajs,nawet kute.. 

Któren to taki? 

Opublikowano
2 godziny temu, Dziad932 napisał:

A u mnie w centrum wszystkie te nazwy pyry , ziemniaki , kartofle a i jeszcze rzadko ale można spotkać "ameryki"

Pyrki to u nas wiedzą co to jest ,ale tego słowa nie używają . Oprócz słów użytych tutaj ,jest jeszcze słowo bulwa ,to już częściej 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Ale jaja,chodzą i pobierają próbkę popiołu z pieca kto czym pali.

a myślisz że węglowe toto bezpowrotnie dali 🤔

ktoś rozczytal ustawy pod tym i że ma obowiązek poddania się kontroli 🤔

Opublikowano
14 godzin temu, Agrest napisał:

Jakaś durna moda na wszystko co koreańskie nastała.

Dzieciaki kupiły w markecie zupki koreańskie. Jedna pikantna druga pikantna x2.

Żona zrobiła tą pikantna.

O jezusićku kochany. Jeden makaronik wciągnąłem. Poczułem jakby ktoś w języku dziurę wypalał. Syn chciał być twardy wciągnął dwa razy na widelcu makaron. Łzy pociekły i zaczął wyć z bólu. Pół litra mleka wciągnął żeby złagodzić pieczenie.

Nie wiem kto to zjada i co organizm na to.

Żarcie zakopane żeby jaki kot czy pies tego nie ruszył.

Dwie te super pikantna mogę komu oddać. Dobre na pokutę za grzechy🤣

20221106_210511.jpg

Cienias. 😛

Takie to się nosem wciąga bez zająknięcia. 😎

Opublikowano

Oj, myślę że byś poległ. To nie Vifon czy oyakata.🤣

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, HF86 napisał:

a myślisz że węglowe toto bezpowrotnie dali 🤔

ktoś rozczytal ustawy pod tym i że ma obowiązek poddania się kontroli 🤔

Ja nie składał bo to psie pieniądze.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Oj, myślę że byś poległ. To nie Vifon czy oyakata.🤣

Vifona najostrzejsza to jak woda. 😩

Opublikowano (edytowane)

A ogólnie z tym suszowym też jest sposób jak strona nie chodzi, można złożyć bez strony do 15 a jak zacznie chodzi donieść czy wysłać papiery po terminie.

Na początku nikt nic nie wiedział a teraz taki sposób ale da się go obejść tą niechodzącą stronę.I znowu ileś tam osób ta strona odsieje.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
6 minut temu, Strongman napisał:

A ogólnie z tym suszowym też jest sposób jak strona nie chodzi, można złożyć bez strony do 15 a jak zacznie chodzi donieść czy wysłać papiery po terminie.

Na początku nikt nic nie wiedział a teraz taki sposób ale da się go obejść tą niechodzącą stronę.

Wszystko zależy od interpretacji urzędnika

image.png.f9fdee3c404197ebbb0e45aeab1ab08e.png

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Ale jaja,chodzą i pobierają próbkę popiołu z pieca do laboratorium, kto czym pali.

Za suszowe mogą chodzić i pobierać próbki kału i do laboratorium, kto co je, zapiekanki wyłapią natychmiast.    :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
19 minut temu, GRZES1545 napisał:

To będą ładne kwiatki. 

@Rolnik1973

Widział Anżeja kukurydzę, za darme rośnie 🙆‍♂️

to nie jego kukuruszka 

Opublikowano

gówno zamorzone z wymokami pryskal gdzie placami nic nie było, a tu równy kawałek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v