Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ot kurła, młoda na kwarantanne wdadzili

Ale to poje😎ane

W klasie dzirwczyna ma kowida i nie zaszczepione kwarantanna a zaszczepione nie🙆🏻‍♂️

Nauka zdalna dla wsxystkich na tydzień.

A mieli na wieczór do babci i dziadka zajechać złożyć życzenia.

Bo wirus szczepionych nie tyka 😂😂

Opublikowano

Nauczony wczorajszym doświadczeniem oczekiwania na sorze (nie starczyło mi cierpliwości) zadzwoniłem po karetkę. Na nich też się nie doczekam, bo pani zapytała: a co my zrobimy....

Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Mój tata jak miał złamane biodro to go wytrzymali na sorze . Lekarz się nie poznał i po czasie wysłali do domu.. bo niby potłuczenie . Dwa tygodnie się tak męczył dopiero prywatnie wizyta i prześwietlenie. Wcześniej nie dało się autem przetransportować do przychodni.

Opublikowano
31 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ot kurła, młoda na kwarantanne wdadzili

Ale to poje😎ane

W klasie dzirwczyna ma kowida i nie zaszczepione kwarantanna a zaszczepione nie🙆🏻‍♂️

Nauka zdalna dla wsxystkich na tydzień.

A mieli na wieczór do babci i dziadka zajechać złożyć życzenia.

Niech poda Cię że miała kontakt, kasę Weźmiesz za siedzenie w domu 1400 za 10 dni. Tylko musisz mieć w sanepidzie wpisane kwarantanna nie izolacja.

Opublikowano
Bananek napisał:

Nauczony wczorajszym doświadczeniem oczekiwania na sorze (nie starczyło mi cierpliwości) zadzwoniłem po karetkę. Na nich też się nie doczekam, bo pani zapytała: a co my zrobimy....

Dziękuję, dobranoc.

Bo na sorze się symuluje zasłabnięcie i od ręki biorą, no ja muszę łuczyć? 🙊🙊🙊🙊 Tylko trzeba najpierw poudawać większy ból niż jest, bo kamery są 👀👀👀

Opublikowano
19 minut temu, 6465 napisał:

Śwagier matkę zawiózł na wymaz. Wyszło że ma wirusa. Do szwagra dzwonili z sanepidu i nie ma kwarantanny tylko kazały obserwować swój stan zdrowia. Ale jest po dwuch dawkach szczepionki🤷

za***iscie, mnie jak wyszedł test to całą rodzinę izolowali🤨

3 minuty temu, Bananek napisał:

No, Grześ nie podpowiadaj Rysiowi. Jemu już i tak konto aż trzeszczy.

Może za dobrą radę na rogatego zaprosi🤔

Opublikowano
kris91 napisał:

Bo na sorze się symuluje zasłabnięcie i od ręki biorą, no ja muszę łuczyć? 🙊🙊🙊🙊 Tylko trzeba najpierw poudawać większy ból niż jest, bo kamery są 👀👀👀

Ja tam nigdy nie byłem w swojej sprawie. Zawsze tylko kogoś tam zawoziłem. Udawał nie będę, bo jak mam udać krwotok? Zanim by mnie przyjęli to by się wszystko samo zagoiło.

GRZES1545 napisał:

Brama zamknięta. Nie ma komu odśnieżyć.

Opublikowano
6 minut temu, GRZES1545 napisał:

za***iscie, mnie jak wyszedł test to całą rodzinę izolowali🤨

U nas w okolicy było głośno o przypadku gdzie matka i córka miały wirusa i kwarantanne a jej mąż zaszczepiony i kwarantanny nie miał i normalnie do pracy chodził no bo przecież on zaszczepiony 😂

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał:

to krajany Pafnucego 👍😉

jak stare i twarde to i 5mm lipa 🤭😀

Każda opona ma stopery czyli minimalną wys bieżnika poniżej to już szmelc bo nie pracuje tak jak trzeba 

Opublikowano

Marku ale dla przykłady guma też się starzeje i mimo dużego bierznika zimowa robi się twarda i nie klei ze ,,starości,,

u córki koleżanka miała test pozytywny i sanepid to tak szybko działa że wysyłał powiadomienia 10-tego dnia i mieli 12 godzin kwarantanny 🤦‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Marku ale dla przykłady guma też się starzeje i mimo dużego bierznika zimowa robi się twarda i nie klei ze ,,starości,,

Tak to fakt 

Mocznik po 4 ultra dap po3,8 saletrosan 2,8 brać czy czekać 

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A teraz twierdzą że zaszczepieni lżej przechodzą wirusa ... No to co to za szczepionka jak i tak się choruje 🙈

3 dawka działa tylko 5 tygodni trzeba 4 szykować i tak co 4 tygodni następne by były potrzebne .

Anglia znosi paszporty Covidowe .

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

U nas w okolicy było głośno o przypadku gdzie matka i córka miały wirusa i kwarantanne a jej mąż zaszczepiony i kwarantanny nie miał i normalnie do pracy chodził no bo przecież on zaszczepiony 😂

Tak było swego czasu. Teraz chyba zmienili te przepisy.

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał:

Pierwsza sprawa,  nie grzeb paluchem w nosie.

Druga morfologia, trombocyty, wit K

I pomiar ciśnienia, ja ostatnio miałem po 180 i trzeba było się rejestrować w końcu do konowała

12 minut temu, TheraRolnik napisał:

A teraz twierdzą że zaszczepieni lżej przechodzą wirusa ... No to co to za szczepionka jak i tak się choruje 🙈

Zeby nie umierać

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Leszy napisał:

Tak było swego czasu. Teraz chyba zmienili te przepisy.

Tera to są już jaja w uj 😂😂

Pamiętasz co było kiedyś jak było 20 tys zachorowań ? Wszystko pozamykane, siedzieć w domu i nie wychodzić a teraz 40 tys i jest ok 😂😂

Ale ludzie już widzą że to takie wszystko nadmuchane że szkoda gadać ... Widać że już tak nie wariują "bo wirus jest" 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v