Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

I Lewandowski jest przykładem, że w drużynie narodowej się występuje a nie gra. Każdy piłkarz z zagranicznego klubu się oszczędza bo ma nieoficjalny nakaz by wrócić bez kontuzji...

Lewandowski jest przykładem zawodnika klasy światowej. A reszta naszej drużyny z małymi wyjątkami to kopacze z orlika. Lewy to snajper który stoi na szpicy i czeka na dobrze dograna piłkę. Na zachodzie to rozumieją i dlatego czy to w dortmundzie, Bayernie czy teraz w Barcelonie strzela bramke za bramka. ( Chociaż w Barcelonie chwilę zeszło zanim zaczął strzelać ale to zarząd musiał wytłumaczyć ,, czarnoskórym braciom,, z boiska ze oni są od podawania piłek do Lewego a nie próbowania strzelać bramki. Poskutkowało i lewy strzela).  W naszej reprezentacji bardziej z przypadku uda się tym naszym asom dograć.mu dobrą piłkę . Inaczej biega po boisku i próbuje coś sam zagrać. Dla mnie jest to najlepszy piłkarz w historii Polski. A przez poprzednie dwa sezony na świecie 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano

nie chodzi najlepsi , bo są inne potęgi w piłkę, które ciężko pokonać ale choć żeby wychodzili z grupy albo do 1/8 doszli a to zawsze jeden wielki UJ , tylko milion rekalm przed zawodami, napompowana bańka , co to nie będzie 😁

Opublikowano
11 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Jeszcze z 3lata wstecz żebym się w niedzielę po kościele przed obiadem położył czy po nowy nie było, gdzie w dzień leżeć . Teraz innej opcji niema przed obiadem z 2 godzinki przespać się trzeba

Starość nas dopada 

Ehhh 🙄

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Nawet nie wiem bo telewizora nie oglądam znaczy oglądam jak go mijam w pokoju. Wogole to problem z odbiorem jest po założeniu tych dekoderów

mam tak samo , niedziela 20 focus tv to jedyny program do którego zasiadam przed tv a antene się często przekłada z miejsca na miejsce , warunki atmosferyczne i ruch pojazdów czasemu mnie  ma trochę wpływu na jakość odbioru

Opublikowano

No ale prawie przejebaliśmy z jakąś mini wysepką która reprezentacje rekrutuje w remizie 🤦‍♂️ POLSKA CZTERDZIESTO MILIONOWY KRAJ REMISUJE 2:2 Z WYSPAMI OWCZYMI PIĘDZIESIĘCIO TYSIECZNYM ZADUPIEM KTÓRE GULGA W JAKIŚ ŚMISZNYM JEZYKU WIKINGÓW.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

Wał nie ruszyło bez ani jednej ryski, panewki nowe, pompa nowa, zwor nowy, i nie wierzę żeby nie ruszyło ciśnienia... 

Rurki od pompy patrzyłeś ?

niby patrzyłem, jutro miska w dół i zobaczę

Opublikowano
Agrest napisał:

2 minuty temu, Baks00 napisał:

W Qatarze ma być tak samo😁😁😁🤦

Kopaczy to przez najbliższe 5 lat nie powinni w telewizji pokazywać i powinien być nałożony knebel medialny na wszystko z nimi związane. Tam są chore pieniądze które psują i demoralizują każdego zawodnika. Do tego byle kopacz za Boga i bożyszcze tłumów uchodzi

tez tak uwazam

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, znów leje. 

Kurła i znowu nic nie pada. No może po za baterią w telefonie

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Ja Północ małopolski i też to spotykam nawet widzę maszyny nowe z placu jak wyjeżdżają mają wstążkę. To tak jak słynne ,,do obiadu wszystko dobrze szło..." guzik prawda przed obiadem się psuje albo i przed śniadaniem , przykład felga powyżej

Nowe i wstążka? To już gwarancji za brama nie mają czy jak  😳😄

Nigdy do żadnego sprzętu nie wiązałem wstążek, ani do nowych ani do używanych, jak coś sie popsuje to zawsze  jest powód a nie klątwa czy urok.

Znajomi też nie  idą z zabobonami.

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)

Wiadomo dla czego ,bo kto strzeli gola to wielka gwiazda, zaraz kluby płaca za takiego, ja tam nie interesuje się sportem bo przez takie coś przegrywamy, wi dzidzie sami ze pojedyncze osoby osiągają sukces, a dlaczego w siatkówce jest sukces, bo tam 3 razy trzeba odbić i wiadomo kto ma kończyć akcje.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
4 godziny temu, Strongman napisał:

Tak koło 15l na ha był by jeszcze lepiej aby pług zabierał 2m,kiedyś miałem zagonowy 4x50 a teraz mam 4x40, bo szukałem pługa kupić ale nic sensownego nie było i w miarę blisko a potem trafił sie taki 4x40 w śmiesznej cenie to wiozłem jaki by nie był bo taka cena, choć szukałem overuma czy krewelanda

To torf,węgiel drogi i u mnie kupują taki torf 1t za tysiaka, akurat rozładowałem koledze turem i fotkę pyknąłem, polak potrafi to prasowane i suszone.

To brunatny o wiele lepszy od tego ,a ciekawe po ile teraz jest , przed tą drożyzną u nas na kopalni tona 100 parę złotych kosztowała ... 

Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał:

Właśnie trzeba obejrzeć meczyk Barcelony tak jak Marcinek kazał 😛 ale dzisiaj chyba lewemu ma dać odpocząć 

no i wszedł w drugiej połowie i  ............................ i ........... strzelił bramke 

Opublikowano

Ludzie dziś prawie mnie zgniotła żmijka do zboża , rozkręcam żeby schować pod dach a ta franca na mnie leci , tylko noga obdarta 🤨 mało brakowało a na pogrzebie byśmy się spotkali🙆‍♂️ 

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Ale pewno i gacie do prania 

No całe szczęście nie ...

Akurat nie miałem 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v