Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, hubertb napisał:

🤦‍♂️

Będzie żarł. Trzeba przerobić tłok, zastosować inny pierścień. Generalnie daj sobie spokój zajeździć jak stanie wywalić na złom. Bez sensu pakować w to prawie 10 tys. 

Mowilem szwagrowi ze jak zajezdzi to wstawimy drugi silnik. To wymysla ze trzeba ten ratowac. Moze wtedy poszukam zwyklego 1.2, a 1.4 byly w benzynie?

Opublikowano (edytowane)

Kurna polski pająk do siana mi sie zepsuł... 

Rysiek to twoja robota? 🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
10 minut temu, danielursus3p napisał:

Karolu i po ile u was liczyli? Bo z zielonym bizonem gadałem dziś i twierdzi że za pół darmo, bliżej 400 U was biorą 

Laverda 450

Fendt 500 

Fend ciął tanio rzepak, chyba po 550

Stawki za hektar. 

Handlarz nie wiem ile brał, ale owsa to napierdolił za kombajnem 

Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

Nazwisko na "p"? 

Ta. Rafal

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Przedwczoraj na stacji gosc przyjechal vw polo odpalac na kable audi swojej siostry. Otwiera maske i patrzymy ze piora leżą,dopiero po chwili zobaczylismy ze na silniku lezy gołąb, a raczej jego resztki. Facet zdziwiony w jaki sposob tam wlecial i mowi ze cos smierdzialo pieczonym ale dawno zagladal pod maske.

🤔

To znajomy opowiadał, że zagląda kiedyś pod maskę a tam w chłodnice wbity rak 😅

Opublikowano
10 minut temu, Karol6130 napisał:

Laverda 450

Fendt 500 

Fend ciął tanio rzepak, chyba po 550

Stawki za hektar. 

Handlarz nie wiem ile brał, ale owsa to napierdolił za kombajnem 

To trochę prawdy w tym było bo o laverdzie dyskusja była 

Opublikowano
4 godziny temu, Bananek napisał:

A na co to Tobie? Ja od 15 albo 17 lat nie palę. Za skąpy jestem. 😉

amator , a ja chyba 21 czy 23 ,ale na jęzor ,a i owszem9_9😁

Opublikowano
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nie, nie moja

Jakby germańskie to tak🙋🏻‍♂️

A już sie przestraszylem ze znowu 

Już naprawiona. Sie drut od napinania urwał

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

IMG_20220810_073605.jpg

O 😲 świerzy tatar. 🤤🤭

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Teeej cwaniak, bo zaraz wstawię zdjęcie tego ciunika 🤣 upsss

Co ta psuja kupiła?🤔

Opublikowano

te dwa na dzisiejszej nauce, jak korzystać z automatu do odpajania. 

1100 za dwa. 

20220810_073515.jpg

Opublikowano
14 minut temu, DANDYS napisał:

@HF86  to po ile ostatnio pisałeś kupujesz bycki? 😉😉

Screenshot_2022-08-10-11-32-43-269_pl.tablica.jpg

Jedynka sie niechcący wpisała.

@TheraRolnik zapodawaj fote co tam kupiles ciekawego?

Kurła, czekam na dostawce,tv ma mi przywiezc i juz powinien byc chwile temu. Robota nie skonczona i tak czekam. Platne przy odbiorze to musowo byc,a jeszcze troche smieszna sytuacja bo wiezie dwa tv do mnie takie same,bo z zoną sie nie dogadalem i tez zamowila w tym samym czasie ale swoje zamówienie anulowala a gosc i tak go wiezie 

1 minutę temu, HF86 napisał:

te dwa na dzisiejszej nauce, jak korzystać z automatu do odpajania. 

1100 za dwa. 

20220810_073515.jpg

Zeby u mnie tak cielaki chcialy.... po wycieleniu nie wydoi całej,to inny by skorzystal ale nie podejdzie. Jak to zrobic zeby nie zdajac(szkoda zeby zapalenie sie zrobilo)

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Mowilem szwagrowi ze jak zajezdzi to wstawimy drugi silnik. To wymysla ze trzeba ten ratowac. Moze wtedy poszukam zwyklego 1.2, a 1.4 byly w benzynie?

tam nie ma co kombinować, cokolwiek innego wsadzać to zaraz pewnie i skrzynia nie będzie pasować, i osprzęt silnika, wiązka elektryczna do podmiany, gra nie warta świeczki

chyba żeby kupić drugiego np. walonego w tył czy bok, w cenie silnika, i przełożyć wszystkie potrzebne elementy

ale przy takim trupku to już raczej nie ma sensu

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

tam nie ma co kombinować, cokolwiek innego wsadzać to zaraz pewnie i skrzynia nie będzie pasować, i osprzęt silnika, wiązka elektryczna do podmiany, gra nie warta świeczki

chyba żeby kupić drugiego np. walonego w tył czy bok, w cenie silnika, i przełożyć wszystkie potrzebne elementy

ale przy takim trupku to już raczej nie ma sensu

To sie znajdzie 1.2 12v. Samochod zadbany w srodku. Juz go rdza standardowo podjada ale 5 lat bez awarii,dopiero teraz z tym olejem wyszlo. Ledwo 200tys przekroczyl. Na tyle jazdy tesciowej wystarczy

Opublikowano
25 minut temu, Belaruss820 napisał:

To sie znajdzie 1.2 12v. Samochod zadbany w srodku. Juz go rdza standardowo podjada ale 5 lat bez awarii,dopiero teraz z tym olejem wyszlo. Ledwo 200tys przekroczyl. Na tyle jazdy tesciowej wystarczy

Nie wiem czy na złomie nie będą mieli takiego silnika, na pewno kiedyś był kiedyś, z fabii, nie pamiętam czy się sprzedał 

Jak coś to mogę zapytać 

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie, nie moja

Jakby germańskie to tak🙋🏻‍♂️

Rysiek zobacz jak nad roztelepaszem się tu znęcają 🙈 drugi case lubelskie. Jest kilka filmów na tym kanale... Dobre rzeźniki 

• Thanks 1
  • Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

@szymon09875 to kiedy wpadasz obejrzeć? 🤭

W styczniu 🤣🤣 

1 godzinę temu, PRIMO napisał:

O 😲 świerzy tatar. 🤤🤭

Co ta psuja kupiła?🤔

Zobaczysz jutro lub dziś na wieczór, jak wstawi zdjęcie że rozjebał 🤣🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v