Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Moja prasa nie ma żadnych wad ukrytych a jak by miała to klient  dowiedział by się o nich przy pierwszej rozmowie.  

Z mechanikiem 😁

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

Z mechanikiem 😁

ja bardziej rolnik niż mechanik. 

Ty na zjazdowej handlujesz? Jak bym chciał worek kartofli kupić to jest tam jakieś wejście co by wjazdu nie płacić?

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry Wszystkim

15⁰ pochmurno.

Siema. Najlepiej mi się pracuje w taką pogodę.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 6465 napisał:

Ty na zjazdowej handlujesz? Jak bym chciał worek kartofli kupić to jest tam jakieś wejście co by wjazdu nie płacić?

Wiazd po towar to 5zł.Albo jak masz węża w kieszeni to obok przystanku autobusowego jest furtka dla emerytów i tam możesz wejść gratis.Na rondzie musisz jechać prosto i zaraz masz przystanek po prawej stronie

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

Siema. Najlepiej mi się pracuje w taką pogodę.

Do pracy w tunelach pogoda idealna.

Odebrałeś?🤔

Opublikowano

Wszystko dobrze, tylko pogoda słaba bo tylko raz się udało trochę na plaży poleżeć w słońcu no i z miesiąc za krótko 🤣 

Woda czysta bardzo. A najciekawsze jest to że tak ludzie narzekają na ceny, ale aż tak wielkiej różnicy w porównaniu do reszty kraju to nie ma. 

IMG_20220706_132616.jpg

• Like 3
Opublikowano
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Niech wam będzie na zdrowie.

A UJ z takim handlem.

Jeszcze w trasie do domu 

Zatrzymałem się żonie po kwiaty bo jutro ma urodziny

no mówił Cezary żeście się widzieli dwa razy

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Odebrałeś?🤔

fasolę wziął, bobu dobrał, nie wiadomo czy tam na Kocierzewie dzisiaj jakiej ściany nie wywali🤣

31 minut temu, szymon09875 napisał:

Dobry dzień ;)

Ale żeśta stron naklepali.

Działo się coś ciekawego?

a jakże, @Pafnucy został pełnoprawnym motocyklistą, a Radek sprzedał paleciaka

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

no mówił Cezary żeście się widzieli dwa razy

fasolę wziął, bobu dobrał, nie wiadomo czy tam na Kocierzewie dzisiaj jakiej ściany nie wywali🤣

a jakże, @Pafnucy został pełnoprawnym motocyklistą, a Radek sprzedał paleciaka

Ale to sąsiad do podsadzania kota na drzewo kupil bo chorego kota ma, ja już się dowiedziałem. Patrz

FB_IMG_1657230364706.jpg

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 8
Opublikowano

Na razie cicho ,plus 17 . Z racji że terażniejsze samochody mają coraz mniejsze szybki z tyłu i z boku ,więc cofanie na ulicę to istna mordęga . I przyszedł mi do głowy zakup  ,,kombajnu'' ,czyli nawigację z rejestratorem  i kamerą cofania .  Może ktoś ma coś takiego zamontowane ,i podpowiedziałby jaki model zakupić ,i na co ewentualnie zwrócić  uwagę .Myślę wydać w okolicy 1000 ,kilka stów dodać też nie byłby problem  ,ale jakby coś dobrego taniej ,też nie byłoby żle.

Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

Na razie cicho ,plus 17 . Z racji że terażniejsze samochody mają coraz mniejsze szybki z tyłu i z boku ,więc cofanie na ulicę to istna mordęga . I przyszedł mi do głowy zakup  ,,kombajnu'' ,czyli nawigację z rejestratorem  i kamerą cofania .  Może ktoś ma coś takiego zamontowane ,i podpowiedziałby jaki model zakupić ,i na co ewentualnie zwrócić  uwagę .Myślę wydać w okolicy 1000 ,kilka stów dodać też nie byłby problem  ,ale jakby coś dobrego taniej ,też nie byłoby żle.

Kaziu zamontowałem tzw. chińczyki z androidem na pokładzie chyba z 5 lub 6 klientom. Żaden nie jest w pełni zadowolony. Najlepiej doposażyć w fabryczne bogate radio lub niestety wydać sporo więcej i kupić coś markowego. 

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Paleciak Radka był połamany ? Dobrze kojarzę ?

Dobrze ale potem @radekz200 go pocerował a następnie sprzedał. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v